2010 şubat bebişlerinin dogumgünleri geldi çattı

iyiki doğmuş prenses.

Resimlerden belli küçük hanım pek mutlu cimcimeee.çok güzel herşey canım emeğine sağlık seninde istediğin gibi geçmesi güzel olmuş.

doğum günü faslımızda bitti çok şükür.

şimdiden 2. yaş günü planlarımı yapsak acaba :37:

çok teşekkür ederim canım, gerçekten çok güzel oldu, sevdiklerimizle birlikte keyifli bir anı oldu bize de :)

valla kesin 6 ay sonra başlarız biz 2. yaş için :1:

nergiz sude ninde d.günü kutlu olsun çok güzel bir parti olmuş..pastasıda çok hoş görünüyo.seninde emeğine sağlık çiğdemcim maşallah mavişmaviş gözleride çok güzel ben görmemişmiydim sanki daha önce hiç fotosunu acaba kaçırmışım böle güzel meleği:)

nergiz sude ninde d.günü kutlu olsun çok güzel bir parti olmuş..pastasıda çok hoş görünüyo.seninde emeğine sağlık çiğdemcim maşallah mavişmaviş gözleride çok güzel ben görmemişmiydim sanki daha önce hiç fotosunu acaba kaçırmışım böle güzel meleği:)

çok teşekkürler Elifcim, görmemiş olabilirsin belki canım, şimdi tanışmış oldunuz, ben çok resmini eklemedim aranıza yeni katıldığım için :)

Nergiz sude çok tatlı olmuş maşallah herşey çok güzel olmuş çiğdemcim emeğine sağlık 2 yaşa ne kaldıkiii

nergiz sudenin doğum günü kutlu olsun.maşlllah pekte güzel geçmi belli.

Benim bebeğimin dişi çıktı haberinizzzz varmıııı:))))

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :84: gözünüz aydın. yaaa bi tek miray mı kaldı dişsiz yaaa.
neyse neyse bizimki de yolda geliyor. valla hee, bu sefer kesin. ama pek sancılı geçiyor günler. 5 dk bi ağlama nöbetleri geçiriyor. dr da gördü: diş geliyorrr :78:

$Snapshot_20110309_1.webp

Iste Didem teyzemizin bize hediyesi
tesekkür ediyoruz:16:

Hülyacım güle güle kullanın güzel günlerde çok yakışmış paşamıza
ben de hediyemi aldım yakında ekliciim ipek üst azılarını da çıkarmaya başladı evlere şenlik bi vaziyetteyiz oynatmaya az kaldı

Kızlaaar herkes hediyesini aldı dimi bir sorun yok.... hepsinin 2 yaşlarınıda birlikte görelim inşallah.

Back
X