2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

masallah sıbelce tatlım cok yakısıklı bunlar ya buyuk ogluna kızlar bayılıcak cok yakısıklı masallah kcuk oglunda buyunce abısı gıbı ortalıgı yakıcak vala

Sibelcim maşallah ya çok yakışıklıymış senin paşalar allah bağışlasın canım, öp benim yerime ikisinin de yanaklarından opuyorumnanaktan

kocaman maşallahhhh küçük beyimiz pek ciddi abisiyse pek yakışıklı

Sibelcim masallah ogluslarina pasamiz yine çok ciddi ve çok seker isiririm ben onu
Abimizde çok yakisikli kizlari çok kosturucak pesinden

wooowww maşallah utku bey'e. saçlar falan yakıyor yani ortalığı aman da burak'ın artıkın saçları çıkmış, yerim ben o kuzuyu..maşallah size yavrucuklar

teşekkürler teyzoşlar...evet burak ım makinayı görünce ciddi moda geçiyor.normalde çok gülüyor ama...utkum hep güleçyüzlüdür yakışıklım...

Ay ne güzel olmus böyle hülya ne kadar da büyümüs masallah
nasilda çabuk geçiyo günler daha dün gibi valla kucagima ilk aldigimda melegimi

evet canım zamanın hızına yetişilmiyor malesef..bir yandan hiç büyümesin, hep böyle tatlı kalsın diyorum.. bir yandan büyümesini, ilk dişini, ilk okula gidişini, sünnetini, düğününü,mezuniyetini merak ediyorum..

anam ben bunların hanigi birini yesem ki
unutmuşum burayı kızlar ne kadar büyüdür ya maşlalahh hepsine ayrı ayrı rabbim nazarlardan kourusun yavrularımızı

Sibalce maşallah canım paşalara. Allah nazarlardan saklasın
Hülyacım valla ne kadar değişiyolar. Gğnden güne bile değişiyo simaları

yarehn tatlım masallah buraga cok tatlı olmus buyudukcede deyısıkekler

masallah bulbulcum one guzel bı prenses nazar degmesın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…