2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

saol selma teyzesı o senın sıklıgın nıye ozgeyın gozlerının rengı resımde cok nadır cıkıyo yahu gozlerı renklı ama bazen cıkıyo acaba flastanmı

Sağolun teyzeleri. Ben de boncuk diyorum ona zaten. Hayvanlara konmasaydı adını da koyabilirdik Boncuk diye.

oy maşallah sana,ne tatlısın sen öyle ..saçlar dikilmiş ama accık inatcı mıyız acep ??

ıste ben geldım yuzum ılestı bugun gezmeye gıderken annem cektı benıbayanssulusmile

ohh yazın tadını çıkar bakalım böyle cıbıl cıbıl.. süslü senii..yara varkenki halini görmedik,çok şükür iyileşmiş yavrum ama sen her halinle güzelsin bebeğem..

ınatçıyız tabii. ılaç içirirken ağzını bi kitliyor açabilene aşkolsun. Kollarını ayaklarını gerip bi titremesi var giyinmeyeceğim diye çok komik.

tek tek alıntı yapmadım sayfa dolmasın diye benden kocaman maşallah tüm kuzulara ısırıyorum baldırlarından.

aamn bee ben adamım diyoo.bu ne surat böylee..yaramaz seniii.

oy oy maşallh utku beyeee.ne tatlı o öylee..abi olmuş .maşallh.evet ikiside sbenziyo birbirinee..

allahım varmı böyle tatlılık.ne kadar güzelsin sen yaaa..şu gözeee.dillerini yesin teyzen.bakıp bakıp duruyorumm.maşallh annesi ne tatlışmıy o öylee.daha yeni gördükkk...gördügümde seni bi ısırayım..

ıste ben geldım yuzum ılestı bugun gezmeye gıderken annem cektı benıbayanssulusmile

oy oy maşallah çok tatlısın her samanki gibi.

evet teyzoşlar annem nihayet resimlerimi eklemeyi öğrendii...kaydirigubbakcemile3

çok tatlısın sennn.maşallh...melis hanım keyfine düşkün..

[B]yaren[/B]
bacım ben göremidimm.paşayııı.silmişsin...

prensesim-bülbül-meleksen-sibelco-srpp-shine-maksimen-ZEYNEP6672-denizkızıl-yaren- maşallah bebişlerinşşzi öpüyorummmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…