Oy masallah Berkinime yerim yerim o bacaklari nanaklari göbüsünü
Ecem gibi telefoncu buda
maşallah berkin'ime pek tatlı, tam yenilesi :))
ay o sonuncu resıme koptum cocuk iş üstünde bi rahat bırakın anacım sizde aaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3Teyzeleri benim yakışıklım da geldiiii
sabah sabah ananeye gidiyoooz :)
Uploaded with ImageShack.us
Telefonda babanesiyle konuşuyo daha doğrusu dinliyo :))
Anne bi rahat bırak şu tuvaletimi bitireyim bakışı :))
ay o sonuncu resıme koptum cocuk iş üstünde bi rahat bırakın anacım sizde aaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3
maşallah berkinime kocaman tosuncuk olmuşş annesi iyi bakmış belli kaydirigubbakcemile2
Maşallah Berkin Paşamıza....Bu ne karızma lennnn. Şirinlik seni...
ayy işte oğluş çok sık uyanınca bnde nette geziyom..kız ayrıca sabahın 3.44 unde burda napıyon çılgın
evet tezzasi çook hareketli kuzucuk..babamız msnye bilem koydurmuyo bnde böle kaçak yollardan hallediyom iştemaşallah denize, çok tatlı..
ooo topik'imizin nadir esmer erkeklerindenn...çok yakışıklısın bebeğemm...
demek bu güzelliği saklayan babasıklava: maşallah ömer'e çok tatlı bir bebek. fazla hareketli sanırım, öyle anladım defteri tutmasından :)
evet ya demii..ben bunları yerım burası prens ve prenseslerle dolmuş bu güzellikler ne böyle yahu Allah nazarlardan saklasın hepsini de kızlar ne çabuk geçti ya zaman büyüyorlar kuzularımız
:))maşallah bütün bebişlere
evet maaşalh şubat bebişlerimizeeMasallah topigin yakisikli erkeklerimize güzel mi güzel kizlarimiza 41 kere masallah
Sevilcim bi masallah da ara ara bize msj atan fistik kizina:dance:
ayyy tombiğe bak ya maaşaallah yavruma benimmTeyzeleri benim yakışıklım da geldiiii
sabah sabah ananeye gidiyoooz :)
Uploaded with ImageShack.us
Telefonda babanesiyle konuşuyo daha doğrusu dinliyo :))
Anne bi rahat bırak şu tuvaletimi bitireyim bakışı :))
Şubat bebelerini bir araya toplasak sonra sırayla yesek olma mısempatiksalakcinni
Super olurdu delikafaduldencokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?