2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

ay o sonuncu resıme koptum cocuk iş üstünde bi rahat bırakın anacım sizde aaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3
maşallah berkinime kocaman tosuncuk olmuşş annesi iyi bakmış belli kaydirigubbakcemile2

ay o sonuncu resıme koptum cocuk iş üstünde bi rahat bırakın anacım sizde aaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3
maşallah berkinime kocaman tosuncuk olmuşş annesi iyi bakmış belli kaydirigubbakcemile2

Sağol Zeynep teyzesi o kadar yediklerim içtiklerim veremediğim kilolar boşa gitmiyo barikaydirigubbakcemile3
Napalım beslensinler büyüsünler sağlıklı olsunlar diye uğraşıyoz. Allah bütün yavrularımıza sağlık versin nazardan korusun inşallah

kız ayrıca sabahın 3.44 unde burda napıyon çılgın
ayy işte oğluş çok sık uyanınca bnde nette geziyom..
uykum çok dağilıyo valla
evet tezzasi çook hareketli kuzucuk..babamız msnye bilem koydurmuyo bnde böle kaçak yollardan hallediyom işte
ben bunları yerım burası prens ve prenseslerle dolmuş bu güzellikler ne böyle yahu Allah nazarlardan saklasın hepsini de kızlar ne çabuk geçti ya zaman büyüyorlar kuzularımız
evet ya demii..
maşallah bütün bebişlere
:))
Masallah topigin yakisikli erkeklerimize güzel mi güzel kizlarimiza 41 kere masallah
Sevilcim bi masallah da ara ara bize msj atan fistik kizina:dance:
evet maaşalh şubat bebişlerimizee
ayyy tombiğe bak ya maaşaallah yavruma benimm
çok tatlı çıkmış...
Şubat bebelerini bir araya toplasak sonra sırayla yesek olma mısempatiksalakcinni

Super olurdu delikafaduldencokacimcoook

katılıyorum ya süper olur süperr

zeynep6672 denizkızıl maksimen shine srp seviliremmaşallah yavrularınıza.allah nazarlardan saklasın.hepsi birbirinden güzel.nede güzel pozlar veriyolar bu minikler yaaa.hepsine ayrı ayrı maşallah..
sevilcim : kıznda çok şekermiş.maşallh. kız bi dahakine accık küçltte daha net görelim.tabi iremde olsun resmin içindee.bunları pek benzetemedim..öylemi..

masallah sıbelce tatlım cok yakısıklı bunlar ya buyuk ogluna kızlar bayılıcak cok yakısıklı masallah kcuk oglunda buyunce abısı gıbı ortalıgı yakıcak vala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…