2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

Bizde kıskandık kaydirigubbakcemile3

Minik Prensesim Zeynep, büyük abisi Kerem ve küçük abimiz Eren maşallah kuzularıma benim

selma tatlım bunlar cok guzel ya allah sana esıne bır omur yavrularınızı bagıslasın hayırlı evlatlar eylesın prensese masallah cok guzel abılere basallah cok yakısıklılar

selma tatlım bunlar cok guzel ya allah sana esıne bır omur yavrularınızı bagıslasın hayırlı evlatlar eylesın prensese masallah cok guzel abılere basallah cok yakısıklılar

Melekcim amin canım çok sağol inş.hepimizin kuzuları hayırlı evlatlar olurlar bizleri hiç üzmezler....

sibelce0 meleksen, dinevaaa massalahhh kuzularinizaaaa .... cok tatlii hepsiiii yaaa popolariniii istirasim geldii bacaksizlarin! ahanda bende koyam bitane zeynomun resmini!

Bizde kıskandık kaydirigubbakcemile3

Minik Prensesim Zeynep, büyük abisi Kerem ve küçük abimiz Eren maşallah kuzularıma benim

canimmmmm kizinn prensesler gibiii ohhh yanlarindaki prenslerdee masallahhhh ... yandi senin zeynoo basindaa iki abisi varkennn nefesss aldirmezlarr kizinaaaa höööödddddd otur oturdugun yerde bacaklarinii kirarimm ben senin abinimmm klava: sırnaşık şey

sağol duygucum senin Zeynoyada maşallah çok tatlı tombişim benim yerim o yanaklarını onun ben .
babamız kızına laf söyletmiyor valla, abilerimiz karışamaz zor birazzemuszemus

ya ben sizi yerim yerim şekerler halt etmiş yanınızda ne kadar tatlısınız kuzucuklar en güzel bebişler şubat bebişleri valla hangi birine bakacağımı seveceğimi şaşırdım maşalah bütün kuzucuklarımıza binlerce kere :asigim::asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…