zeynom yerim seni teyzem çok tatlısın sen maşallah sanaBizde kıskandık kaydirigubbakcemile3
Minik Prensesim Zeynep, büyük abisi Kerem ve küçük abimiz Eren maşallah kuzularıma benim
oyyyy cok guzelsın sen maşallah sana kız ekleme bu kızın fotosunu walla nazar değer.
kız zilli annene soyle her gun eklesın fotolarını ozletme kendını ısırmalık pamuk şeker seni maşallahbuda benimm zeynommmmm.....
buda melegimm uyurkennn :)
maşallah çok tatlıymış..
Bizde kıskandık kaydirigubbakcemile3
Minik Prensesim Zeynep, büyük abisi Kerem ve küçük abimiz Eren maşallah kuzularıma benim
ne oldu teyzem niye büzdün o dudaklarını öyle fıstıkım benim
cok nazlı sıbelcım cok... sımdıden naz yapıyor bıraz buyusun dudaklarını büke büke istediğini yaptıracak belli...kız sen bir alemsin valla ipek...yerim seni balım benm..yüzüyle herşeyi anlatıyo..dudağına bakın gözlere bakın...maşallah ipek böcüğü sana...çok çektirir sana ipek valla...nazlı olur bu cadı belli...
opuyorumnanaktanmasallah ıpege zeynepcım nasılda bukmus dudakları
Resimler çok yer kaplıcak diye alıntı yapmadım.
Diler Revna çook tatlı Allah esirgesin maşallah
Selma ne mutlu sana birbirinden güzel çocukların allah esirgesin hepsiniBerkinin ayısından varmış güzel kızımda da:)
Sibel bacım kıskan da ekle görelim bari yakışıklıyı. Maşallah sana Burak paşa
Kız Süslü İpek esnin birşeyin eksik olur mu kuzum maşallah sanaZeynep sevmiyo bu kız resim çekilmeyi galibakaydirigubbakcemile3
hoşgeldin paşam bu ne ciddiyet kaydirigubbakcemile3
Resimler çok yer kaplıcak diye alıntı yapmadım.
Diler Revna çook tatlı Allah esirgesin maşallah
Selma ne mutlu sana birbirinden güzel çocukların allah esirgesin hepsiniBerkinin ayısından varmış güzel kızımda da:)
Sibel bacım kıskan da ekle görelim bari yakışıklıyı. Maşallah sana Burak paşa
Kız Süslü İpek esnin birşeyin eksik olur mu kuzum maşallah sanaZeynep sevmiyo bu kız resim çekilmeyi galibakaydirigubbakcemile3
yerim bak kız seni Allahım ne kadar tatlısın sen elime geçme sakın benim
oy tosun paşa nasılda ciddi ciddi bakarmış erkek adam canım her halinden belli maşallah kuzum sana
URL=http://img9.imageshack.us/i/fotolarm0003.jpg/][/URL]
Uploaded with ImageShack.us[/URL
benim oğlan ne bulsa ağzına götürüyor diye ona sulu dişlik aldık foto çekeyim dedim sıpa anladı hemen gülücükler atıyor gülüşüne kurban olduğum:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?