2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

Bizde kıskandık kaydirigubbakcemile3

Minik Prensesim Zeynep, büyük abisi Kerem ve küçük abimiz Eren maşallah kuzularıma benim
zeynom yerim seni teyzem çok tatlısın sen maşallah sana
oyyyy cok guzelsın sen maşallah sana kız ekleme bu kızın fotosunu walla nazar değer.
bebegım benım saclara bak Allah nazardan saklasın ay cok sevdım kızını cok guzel ya maşallahhhh 41 kere
buda benimm zeynommmmm.....

buda melegimm uyurkennn :)

kız zilli annene soyle her gun eklesın fotolarını ozletme kendını ısırmalık pamuk şeker seni maşallah

maşallah çok tatlıymış..
Bizde kıskandık kaydirigubbakcemile3

Minik Prensesim Zeynep, büyük abisi Kerem ve küçük abimiz Eren maşallah kuzularıma benim

amanda aman abileri nasılda almış aralarına çok şekerler maşallah..kız selma çocuklar bana benzemiyo diyosun..bence kerem sana çok benziyo..aynı sen valla....

zeynep sağol canım..
sibelcim sende sağol canım, valla görenler biraz senide andırıyor diyorlar ama genelde üçünüde babalarına benzetiyorlar sinir oluyorum, bari biri analarına benzesin ama demii:çok üzgünüm:

aaaaaa bizim neyimiz eksik biz de kıskandık işte kaydirigubbakcemile3

Uploaded with ImageShack.us

kız sen bir alemsin valla ipek...yerim seni balım benm..yüzüyle herşeyi anlatıyo..dudağına bakın gözlere bakın...maşallah ipek böcüğü sana...çok çektirir sana ipek valla...nazlı olur bu cadı belli...

Resimler çok yer kaplıcak diye alıntı yapmadım.

Diler Revna çook tatlı Allah esirgesin maşallah

Selma ne mutlu sana birbirinden güzel çocukların allah esirgesin hepsini Berkinin ayısından varmış güzel kızımda da:)

Sibel bacım kıskan da ekle görelim bari yakışıklıyı. Maşallah sana Burak paşa

Kız Süslü İpek esnin birşeyin eksik olur mu kuzum maşallah sana Zeynep sevmiyo bu kız resim çekilmeyi galibakaydirigubbakcemile3

cok nazlı sıbelcım cok... sımdıden naz yapıyor bıraz buyusun dudaklarını büke büke istediğini yaptıracak belli...
masallah ıpege zeynepcım nasılda bukmus dudakları
opuyorumnanaktan

sevıyor aslında cin cin bakıyor kameraya ama bu resımde kucagıma almıyorum dıye dudaklarını büzmüştü kaydirigubbakcemile3

Amin canım çok sağol rabbim hepimizinkileri esirgesin inş.

teyzelerim erkek dediğin ciddi olur:smiley-cool:
bakmayın ne bu ciddiyet kuzum dedim mi yine gevşiyo sırıtıkkaydirigubbakcemile3

kız serap herkeze yazmısında benım prensesıme nıye yazmadın cok kustuk vala sana
masallah tombıge nasılda cıdı ama cıdı olması lazım erkek adam o vala masallah cnm
tugba cnm merkanı yerım ben fenerlı bız gıbı masallah ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…