2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

Masallah ne çok saçlari var bu yakisiklinin

kiz isiririm seni fistik masallah

yerim bu boncugu ben ya masallah güzel gözlüm sana

Ahhh bu Esra....çok canlar yakacak çoookkk.Allah nazardan korusun seni boncuk kızım...

ayyy esra ya bayılıyorum ya cok tatlı masallahhhh Allah nazardan saklasın yavrumu

Teşekkür ederim canlarım... Allah hepimizin yavrularını nazarlardan saklasın inşallah

masallah butun bebıslere
bu da benım herseyım
http://img94.imageshack.us/img94/5935/resim207.jpg

Oy oy saçlarına hayran oldum seni yakışıklı seniii

oyuncagıyla oynarkenn..

Oy kuzum Çok önemli bi iş yapıyor gibi şişirmiş o dudaklarını yirim yirim..

Popomuz hava alırken ellerimizi kemirmenin keyfi paha biçilemez

Oy oyy güzel kızıma benim ne güzel de bakarmış. O ellerinizden yemek lazım
Ben Berkininkileri yedim de geldim sabah sabah:asigim:

Havva Esranın dişi var gibi çıkmış şimdi farkettim :) Valla gelir kaçırırım seni oğluma şirine seni :)

Zeynepcim artık havuzlar eskisi gibi değil sürekli temizleniyor zaten çok uzun sürede kalmadık suda gittiğimiz yerde çok temizdi Çınarda çok keyif aldı çok mutlu oldu, bizden küçük bebeişler bile vardı...ve cınarı hıc havuz suyu ıle bırakmadım hemen dus aldık ustumuzu degıstık bir problemde olmadı çok şükür ...

aman ıyı barı cok guzel vakıt gecırmıs paşa baksana

amanınnnn burası mis kokulu bebişlerle dolmuş yav...çınar a,esra ya,özge ye hepsine kocaman maşallaaaaaahhh...

anam özlem ben bu çınarın bacaklarını yiyebilir miyim benim oğlumunkine çok benziyorlar benimkini yedim yedim doymadım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…