2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

ıpekçim maşallah sana sabah keyfi de bi başka emziğine de bayıldım valla

Mertkan delikanlı olmuş maşallah yakışıklıma

Annemin dellendiği anlardan biri...

ılk katı gıdam: Kayısı. Bağırsaklarım çok fenaaaa.(Mutfağın kusuruna bakmayın olur mu. Annemin tembelliği üstündeydi de)

hehehe bayildim valla sarmas dolas ne güzel
masallah Esram sana yarasin kayisilar oh keyfine diycek yok bi içerde bi bacak disarda

İlk katı gıdam: Kayısı. Bağırsaklarım çok fenaaaa.(Mutfağın kusuruna bakmayın olur mu. Annemin tembelliği üstündeydi de)

çok güzel bi foto..insanın içine sokası geliyo demi...
afiyet olsun balım yarasın kayısılar....

ayyyy Allahim yarabbimmmmmmmmmmmm yawww ben sizi yerim yerimmmmm boncuk gözlülerim! Duygu teyzesi kurbannn olsunnn bu minnoslara yaaaa! ayy annelerii benim yerimeee o bacaksizlarin pocuklarindan bi isirin yaaaa! yoksa ben gelirsem hic iyi olmazz valaaaaa! HAMMMMM yapar teyzeleri onlari! :icecream:

İlk katı gıdam: Kayısı. Bağırsaklarım çok fenaaaa.(Mutfağın kusuruna bakmayın olur mu. Annemin tembelliği üstündeydi de)

çok güzel bir resim olmuş havvacım, kıskandık bizdemi çektirsek böyle bir poz kızımla zemuszemus
yarasın mamaları esracığıma.....

masallahh ıpege
masallah mertkan pasayaa
masallah esraya ne guzelde yıyo ayaklar savura savura

Teşekkür ederiz canım

çok güzel bi foto..insanın içine sokası geliyo demi...
afiyet olsun balım yarasın kayısılar....

Sağol Sİbelcim. Valla sorma kalbinin içine sok ömür boyu taşı valla. Gerçi çıkarana kaddar çıkardık ya neyse

ben de geliyom kız durcokacimcoook

hehe bayıldım ya tam al içine sok pozu olmuş Allah ayırmasın :1hug:

Eveet işten geldikten sonraki kavuşma anımız...

çok güzel bir resim olmuş havvacım, kıskandık bizdemi çektirsek böyle bir poz kızımla zemuszemus
yarasın mamaları esracığıma.....

Sağol Selma Teyzesi...

süperrr bende bazen alıp içime sokucam diyorum demek böyle oluyormuş.Esram'da şaşırmış bu annem gerçekten dellendi kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…