2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

Uploaded with ImageShack.us

dogum günü yemegim

maşallh sana doruk bey.anne için en güzel hediye oldun sen:))

ayyy allam bu ne tatlılık yerim senin o bacaklarını....gözlüklede ayrı bi karizma yapmışsın berkin bey.......

yahu ben seni nidemm.yirim senin bacaklarını.çok tatlısın sen paşammmm...maşallahh..

Zeynep bu çoçuk valla buyümüş sanki annesinin doğum günü içinde sanki bi özel hazırlanmış yakışıklı.Seninde doğum gününü ktluyorum canım.Nice yıllara.

Ammaaaaan bi sen eksiktin zaten berkin :))) opuyorumnanaktan

Hamaktaki resim süper küçük ağa bi tespihi eksik elinde kocaman maşallah paşaya.

İpek böcüğü yeter face de sen burda sen ben sürekli havada uçuşan kızlar görmek zorundamıyım lülülülülülü .tamam hadi küsme gel evcilik oynayalım.olumunekankayizsmile .

Özge seninde kelinden öpüyorum yavrum.

ya kızlar bazen bakıyorum ama diğer topiği daha sık takip ediyorum yorum yazmadıklarım kusura bakmasın Şeniz

Tüm bebeişlere en kocamanından maşallah.

yahu ben seni nidemm.yirim senin bacaklarını.çok tatlısın sen paşammmm...maşallahh..
teşekkür ederiz Ayşegül teyzesi ye yesempatiksalakcinni

berkin[/B] :))) opuyorumnanaktan

Hamaktaki resim süper küçük ağa bi tespihi eksik elinde kocaman maşallah paşaya.

Valla istemiyorsan gelmem bak Burcu teyzeee
o el elinde birşey yoksa hep dizinde uyurken otururken ağa mı olcak başımıza nekaydirigubbakcemile3

berkinim yemede yanında yat olmuşssun maşallah

yok teyzesi tam tersi yanında yatmalık değil yemelik oldular artıkkaydirigubbakcemile3

walla tam ağalık pozisyonlar.

kuşummmm olmaz ben seni görünce mutlu oluyorum ama şakada kaldırmıyorsun hep gel valla fena alıştırdınız kendinizi.sabah gelince ilk iş resimlere bakıyorum sonra diğer topikte yazışıp gün içinde gelip yorum yapıyorum anlıyacağınız güne sizinle başlıyorum.olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile senin ördeğin olayım ben...

oh oh maşallah bende nerden geldi diyom bu mis kokular
maşallah paşaya
oy oy kocaman olmuşta annesinin doğum günü yemeğine gidermiş doğum günün kutlu olsun canım
kesin kararlıyım seni yiyecem çocuk maşallah paşama...

masallah yakısıklılara doruk yerım o tatlı dıslerını berkın senınde gamzelerınden baslar baldırlarına kadar yerım bıtırırım vala esra masallah sana da teyzem anneye kızdın parka getırmedı ıcın galıba

annesi belki esra şöyle diyodur içinden anneee ya benm ne işim var yürüyüşte ben parka götür......

esram noldu teyzem kızma gülmek sna yakışıyo kuşum...

Berkin'im Esra'm ne tatlı oldunuz ya,dişlerimi sıkıyorum valla severken.
Maşallah maşallah maşallah

Ama park yapmamış belediyeci amcalar... Sağolun teyzoşlar...

o da kıkır kıkır güler çok gıdıklanıyo dakaydirigubbakcemile3

Berkin'im Esra'm ne tatlı oldunuz ya,dişlerimi sıkıyorum valla severken.
Maşallah maşallah maşallah

sağol teyzesi
Baharımızı da özletme ayda yılda bi resim koyuyon

kız Havva seni gören de hangi memlekette yaşadığını anlamaz he o ne kız çoraplar uzun kollular:1shok:

maşallah Esra'ya valla bu asık suratlar düşünceli tavırlar yakışmıyor bunlara gülünnnnnnnnn canlarııııııım.

kız Havva seni gören de hangi memlekette yaşadığını anlamaz he o ne kız çoraplar uzun kollular:1shok:

heee bende tam onu düşünüyordum ki deniz kenarı eser dedim susutum.

ben de sakladım ben de... buradan daha tatlı buradan daha ballıı başka topik var mı ayol..cıkk kovsan da gitmem, bacadan yine girer bakarım kuzularıma..:dance:

pamuk oğlan..has oğlan. maşallah çok tatlısın yine..

Silivri Sahilinde yürüyüş yaptık ama suratımız neden asık bilemiyoruz..

senin her halin başka bir güzel yavrimm...maşallah.

kızz etrafmı seyrediyonnn..baksana bbakışlaraaa..bence bi yerigözüne kestirmiş seyrediyoo.maşallah şu gözlere baksana..

Sağolun teyzoşlar.... Bu arada yağmur yağmıştı hava serindi ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…