2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

tum bebıslere masallah hepsı cok buyudu artık 6 ayı hepsı devırıyo nerdese kocaman oldular allah hep korusun onları nazarlardan

oy senin incilerine kurban maşallah dizi dizi sağlam dişlerin olsun yakışıklım

Baharım pek te güzel olmuşsun sen maşallah sana yaa

Defnecim maşallah sana bu ne ciddiyet kime kızdın güzelim sen

çok güzel olmuş maşallah bahar'a.

aa ben de artık yavaş yavaş koyuyorum yürütece. 2 gün oldu yani.. yemek yiyebiliyorum rahat rahat. ama fazla koymamak lazım tabi..ben de buraya ilk yürüteçli resmi ben koyayım diyordum ama sen erken çıktın maşallah bahar'a.

oyy maşallah benim defneme. bacaklar üst üste atılmış,keyifler yerinde demek. ama cidden kaşlar niye çatık kuzum?

ya ayşegül ben burda çorap bile giydirmiyorum burak'a. defnenin ayağındakiler patik mi? hem de alanya sıcağında he..:uhm:

tum bebıslere masallah hepsı cok buyudu artık 6 ayı hepsı devırıyo nerdese kocaman oldular allah hep korusun onları nazarlardan

AMİNNNNN...

ya ayşegül ben burda çorap bile giydirmiyorum burak'a. defnenin ayağındakiler patik mi? hem de alanya sıcağında he..:uhm:

Ben kesinlikle çorabını çıkarmıyorum Hülyacım. Sadece 15-20 dk hava alsın diye. Zaten çok geçmeden de buz gibi oluyo ayakçıkları... Gaz veya karın ağrısı olur diye korkuyorum

AMİNNNNN...

Ben kesinlikle çorabını çıkarmıyorum Hülyacım. Sadece 15-20 dk hava alsın diye. Zaten çok geçmeden de buz gibi oluyo ayakçıkları... Gaz veya karın ağrısı olur diye korkuyorum

ayakları üşüyünce ben de giydiyorum, ama sıcak oluyo çoğunlukla..heryer çok sıcak ya, ne biilim ben çorapla daralıyorum,o da daralır diye düşünüyorum..Allah korusun gaz falan yeniden uğraşmayalım öyle şeylerle..

off off off ben bu kızın hayranıyım..çokk çokk çokk tatlı cimcime..

gencer'imin pirinçlerine de maşallah.darısı başımıza inşallah..

keyifler çakır maşallah bacak bacak üstünde ohh deymeyin gitsin:))))

güzel kızım,seen bayağı uzun boylu olcaksın heralde maşallah sana.topiğin en uzun kızı sensin...

o kaşlar niye çatık bakiyim kaydirigubbakcemile3

anaaam, özlemişim kızzz. annene söyle daha sık koysun fotoğraflarını a.s

ammiiiiiinnnnnnn

selvi boylum al yazmalım defnem maşallah teyzem sana...

AMİNNNNN...

hepiniz sagolun teyzeleri:))teşekkür edeyo size defnecik..
canım burda biz ankaradayızresim ankaradan ve 1 ay önceki hali.düşünün işte.ve ankara bida sabah çekiymiş bir foto.yani buz gibi bi hava vardı.ben ankada çocukların bacaklarında pantolon.ayaklarındada çorap eksik olmadı.nasıl adanaya geçtik hatta yolda çorap ve pantolan çıktı.ben evde bile klima çalışır onda bile kesinlikle çorap olmaz.rahatsız olmuyo defne.yaa iştee böyle:))

bugun ku halım banyo yaptım oyuncaklarımla oynarken cektı benı annem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…