Tüm meleklerimi kocaman öpüyorum,maşallah hepsine ne tatlılar...Tek tek alıntı yapamıyorum çünkü Bahar o kadar izin vermiyor bana...
Hepsini çok seviyorum gerçekten ailemden gibi hepsi.Canlarım benim...Benim kızımı da unutmayın.Biz foto makinemizi dayımıza verdik balayına giderken o yüzden yeni resim koyamıyorum..
Bahar'ımın dayısının düğününden pozları...Salonda pusette gezdi,uyudu güzel kızım...
Uploaded with ImageShack.us
Tüm meleklerimi kocaman öpüyorum,maşallah hepsine ne tatlılar...Tek tek alıntı yapamıyorum çünkü Bahar o kadar izin vermiyor bana...
Hepsini çok seviyorum gerçekten ailemden gibi hepsi.Canlarım benim...Benim kızımı da unutmayın.Biz foto makinemizi dayımıza verdik balayına giderken o yüzden yeni resim koyamıyorum..
Bahar'ımın dayısının düğününden pozları...Salonda pusette gezdi,uyudu güzel kızım...
Bahar yürüteçte...Bizim ailede 1,5 yaşındaki ikizlerimizden kalma yürüteç.Çok erken olduğunu biliyorum ama çok heyecanlanıyor onu görünce ara sıra oturtuyorum.
En çok da ben lavabodayken çok işe yarıyor,en güvende bıraktığım yer şimdilik..
tum bebıslere masallah hepsı cok buyudu artık 6 ayı hepsı devırıyo nerdese kocaman oldular allah hep korusun onları nazarlardan
ya ayşegül ben burda çorap bile giydirmiyorum burak'a. defnenin ayağındakiler patik mi? hem de alanya sıcağında he..:uhm:
AMİNNNNN...
Ben kesinlikle çorabını çıkarmıyorum Hülyacım. Sadece 15-20 dk hava alsın diye. Zaten çok geçmeden de buz gibi oluyo ayakçıkları... Gaz veya karın ağrısı olur diye korkuyorum
gencer'imin pirinçlerine de maşallah.darısı başımıza inşallah..
oy senin incilerine kurban maşallah dizi dizi sağlam dişlerin olsun yakışıklım
çok teşekkürler teyzeler allah bütün bebişlerimizi korusun incilerini hele daha bi özenle:)))
yaaaa ipek sen varya hep gezmelere git annende hep senin fotolarını çekip koysun bizi senin güzelliğinden mahrum etmesinnnn maşallah sana
keyifler çakır maşallah bacak bacak üstünde ohh deymeyin gitsin:))))
güzel kızım,seen bayağı uzun boylu olcaksın heralde maşallah sana.topiğin en uzun kızı sensin...
o kaşlar niye çatık bakiyim kaydirigubbakcemile3
anaaam, özlemişim kızzz. annene söyle daha sık koysun fotoğraflarını a.s
ammiiiiiinnnnnnn
selvi boylum al yazmalım defnem maşallah teyzem sana...
tum bebıslere masallah hepsı cok buyudu artık 6 ayı hepsı devırıyo nerdese kocaman oldular allah hep korusun onları nazarlardan
oy senin incilerine kurban maşallah dizi dizi sağlam dişlerin olsun yakışıklım
Baharım pek te güzel olmuşsun sen maşallah sana yaa
Defnecim maşallah sana bu ne ciddiyet kime kızdın güzelim sen
çok güzel olmuş maşallah bahar'a.
aa ben de artık yavaş yavaş koyuyorum yürütece. 2 gün oldu yani.. yemek yiyebiliyorum rahat rahat. ama fazla koymamak lazım tabi..ben de buraya ilk yürüteçli resmi ben koyayım diyordum ama sen erken çıktınmaşallah bahar'a.
oyy maşallah benim defneme. bacaklar üst üste atılmış,keyifler yerinde demek. ama cidden kaşlar niye çatık kuzum?
ya ayşegül ben burda çorap bile giydirmiyorum burak'a. defnenin ayağındakiler patik mi? hem de alanya sıcağında he..:uhm:
AMİNNNNN...
Ben kesinlikle çorabını çıkarmıyorum Hülyacım. Sadece 15-20 dk hava alsın diye. Zaten çok geçmeden de buz gibi oluyo ayakçıkları... Gaz veya karın ağrısı olur diye korkuyorum
bugun ku halım banyo yaptım oyuncaklarımla oynarken cektı benı annem
Esra,Gencer,Bahar,Defne,İpek maşallah kuzularıma hepside kocaman oldular,çok şekerler
bugun ku halım banyo yaptım oyuncaklarımla oynarken cektı benı annem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?