2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

saol teyzoslar her gun banyo yapıyoz bazen gunde 2 defa kızlar ya cocuk yıne boyle ısılık gıbı oluyo cok sıcak terlıyo sacları kesmesedık napardık vala

ay özgecim oooh keyif senin valla maşallah sana
saçlar uzamaya başlamış bile, bizim keltoşun saçları kesilmediği halde daha seninki kadarkaydirigubbakcemile3

buyuyo serapcım vala dım dık oldularkaydirigubbakcemile3 cok komık bır kac aya kadar eskı sacının halıne gelır kesmek ıstedım saclarını hem daha sık hemde hepsı aynı boyda olsun dıye dogum saclarınıda bı kucuk posete saklıyomm kızlar ehehehehe

Melek biz de enseyi açtık azıcık. Kürek kemiklerine kadar iniyodu saçlar. Ben de sakladım saçlarını..
Yarenle ikinizi bu topikten kovalamak lazım.Diğerine hiiç uğramıyosun özlüyoz kız arada oraya da bak

çok tatlısın güzeeelllsin şekerci mi baban seninnnn
kaşın karaa gözün karaa kömürcü mü baban seninnn
bu şarkı tam senlik zeytinimm

bugun ku halım banyo yaptım oyuncaklarımla oynarken cektı benı annem
ben defne kızıma uzun diyordum ama sen de uzun boylusun güzel kızım maşallah sana.Saçsız bile güzel benim özge prensesim..

Uploaded with ImageShack.us

dogum günü yemegim
ne tatlı ne içten gülmüşsün doruk paşam.Ayrıca nice mutlu yıllara canım

Son düzenleme:
Masallah dodura annesı buyumus bayagı

ardakaslar baktınız resme lutfen bı masallah deyınya ya baska topıkten ya bızım topıkten fark etmes herkeze dıyorum cok gormeyın masallahı

teşekkürler teyzeleri. cidden gözümüzün önünde genç kız ve delikanlı oluyorlar resmen.... canbaharcım teşekkürler bu arada. :) 38 olduk.

teyzoşlar ben geldimmm

geçen haftasonu pikniğe gittik babam hamak kurdu bana keyfim gıcır:icecream:

gözlüğümü taktım havamı attım:smiley-cool:

hem ben sütümü kendim içerim

süt bitti ördekle uyumuşuz

Doruk Maşallah sana kuzum. Zeynepçim doğun günün kutlu olsun canım...

Berkinimmm Tombul damadım benim... Keyfin bol olsun kuzummmmAllah bozmasın. Maşallah sana

ayyy allam bu ne tatlılık yerim senin o bacaklarını....gözlüklede ayrı bi karizma yapmışsın berkin bey.......

ah kıyamam ben ona ne güzel bir uyuyuş o öyle yaaaa..... tombikim... masallah sana.

teşekür ederiz Zeynep teyzesi.. nice seneler bu arada canım..

Doruk Maşallah sana kuzum. Zeynepçim doğun günün kutlu olsun canım...

Berkinimmm Tombul damadım benim... Keyfin bol olsun kuzummmmAllah bozmasın. Maşallah sana

amin canım hep keyifli olsunlar inş.

ayyy allam bu ne tatlılık yerim senin o bacaklarını....gözlüklede ayrı bi karizma yapmışsın berkin bey.......

doğuştan karizmalı artık bu veletler.. doğduklarından beri poz vermeyi de biliyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…