2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

masallah tum bebıslere ya bunları yemede nap ya hepsı cok tatlılar ıpek ne guzel durmusun ayakta ya yurudunu kostunuda gorelım ınsallah hemen arkeos cnm yerım ben senın oglunu ya cok tatlı masallahh

benim de bıdığımmm..saçlarını sevsinler senin..maşallah

kız uzasın artık saçların,elbisesiz de görünce tanıyamadım bi anda :)) maşallah keyfin hiçç bozulmasın kuşum..

çok kafiyeli konuşmuşum şimdi farkettim

kaydirigubbakcemile3kızz pek şeker çıkmışsın her fotoda..evet çook seksisinŞeniz

esracım,özgecim ,defnecim ve ipek böcüüm hepiniz birbirinizden şekersiniz maşallah kuzucuklar size

esram..emir kağanım...defnem....özgem...ipeğim
teyzesi kurban olur bunlara rabbim gözüünüze yaş düşürmesin kuzularım maşallah size...

bizim bebeklerimizin hepsine 41 kere masallah.... nasıl büyüdüler serpildiler yaw.....

teyzemmmm yerım sızı hepınız bırbırınızden tatlısınız masallah sıze

selesınden bı vazgecemıyor yavrum kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3bu seleden vazgeçmeyecek anlaşılan..pekte tatlı çıkmışsın.
ha bu arada seninde omuzdan düşmüş giysi.sende seksisinŞeniz

hepinize teşekkür ederiz teyzleri..opuyorumnanaktan

oyy yesin sizi teyzenizz...çok tatlısınız sizzz...mehmetimde kayserilere geldi ama göremedik(
maşallah prenseslerime ve prenslerime...

oy memedim memedim yerim seni teyzem maşallah ne tatlı ne yakışıklısın yav ısırırım seni tatlı gülüşlü oğlum beni.

Maşallah süphan allah zeynep ben ipeği severken bilgisayar başında kendimden geçiyom anacım çaresi yok benim bu kzız görüp öpmeme lazım...ne olur dolu dolu öpsene şöele fatoş teyzen için deyip...

çirkiiiin seni .bu hiç hasta modunda değil Zeynep maşallah kuşum gayet iyi gözüküyor.

kız bu oturuyormu önden çekiş yok galiba İpek te

öperimmmm zevkle öpmem mi hiç yalar yutarım bi de üstüne kaydirigubbakcemile3
çirkiiiin seni .bu hiç hasta modunda değil Zeynep maşallah kuşum gayet iyi gözüküyor.

kız bu oturuyormu önden çekiş yok galiba İpek te
kız dıyorum ya hareketleri normal sadece ateş var diye. yoksa gayet neşeli durumda huzursuzluğu yok eyvahedigeldismile
az az oturuyo burcucum biraz kendi kendine idare ediyo ellerini yana koyup kendini tutuyo sonra hoooop öne düşüyo kaydirigubbakcemile3

pazartesı annemle babamla carsıya gezmeye gıderken annem evde cıkmadan cekmıstı

bunlarda bugun yanı cuma pazarına carsıya gıtımızde eve donnuste annem bahcede cektı tamda uyanmıstım bu arada ben artık yazlık arabamda da gezıyorum masallah ıpege zeynepcım cok tatlı gelde ısır dıyo boyu kucuk dıye her halde heryerı tombul tombul ozgeyınde heryerı tombul tombulda boyu uzun dıye kıloları pek gorunmuyo

Son düzenleme:
ay ben şimdi hepinizi yicem bir gün bakmasn dolup taşıyor burası dünya tatlısı bebişlerle tüm bebişlerimize kocaman bir maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh diyorum
Allahım tüm meleklerimizi kazalardan belalardan hastalıklardan kem gözlerden nazarlardan kötülüklerden korusun çok ama çok mutlu upuzun ömürleri olsun inş. :Saruboceq:

tugba cnm masallah yakısıklıya yurutecede bınermıs ay ay tugbacım ya ıyıdıl yurutec erkek bebekler ıcın cabuklamısın koymaya doktorlar bıle ıcın vermıyo ozel yerı ıcın ıyı dıl dıye yınede senın fıkrın 11 aylık komsumun bebeyı yenı koyuyo yurutece ama ben azar azar koymaktan bısı olmaz dıyom

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…