2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

yayla güzelim yerrim seni maşallah kuzuma...

opuyorumnanaktan

aman Allah ım maşallah yavrulara hepsi birbirinden tatlı bi elime geçirsem hepsini koklaya koklaya sıka sıka öpücem ne bunlar ya melekler mekanı oldu topiğmiz Allah a emanet kuzular ayyyyyyyyyyy

aminn

sağol teyzesi. sizin fanların sayısı da gittikçe artıyor hee. maşşallah kuzuma: büyümüşte küçülmüş sanki. allahım esirgesin.

ayy valla büyüttük kızlar bebişleri.
ilk resimnlerine bakıyorum da ayy minnacıklardı bunlar büyüdüde yemek yer oturur oldular.
Maşallah hepsine birbirinden güzel bi o kadarda yiyilecek oldular.

Burak,Özge,Ecenaz,Miray,Mertkan 41 kere maşallah size Rabbim nazarlardan kem gözlerden korusun sizi.

sağol canım.

burak,özge,miray,mertkan,ecenaz...
hepinizi üstüste koyar yerim haberiniz olsun sempatiksalakcinni

hee ekmek arası yap kat kat a.s

bunlarda az önceki hallerimiz teyzoşlar

Uploaded with ImageShack.us

oy maşall senin hasta halın buysaaa neşeli halin ne olii acepp..pekte güzel oturmuş...

]Imageshack - fotolarm002p.jpg
[/URL]

Anne çekil önümden yoksa ezerim ehliyetimi yeni aldım daha kaydirigubbakcemile3

ohh anneyle geziyosun.maşallh pekte tatlısın sen..sen iyice büyü anan seni dışadan içeriyo sokmaz:))

oyy benim ogluma maşallh.petk tatlı olmuş buu.damadıma maşallh..

kuzum benim maşallah sana.nede güzelsin sen..tatlı kzım:))

Miray Yaylada...

karpuz hüpletirken...

ay kız miray yiycem seni..demek gezmelerdeydin seenn.o filenin içindekilerini yedimmi bakimm.ama boş duruyo..afiyet olsun herşey sana:))

İpek,Özge,Mertkan,Ahmet Burak,Ecenaz,Miray,Defne maşallah hepinize, yerim ben sizi, kocaman oldular artık, valla ne çabuk geçiyor günler ya...

haaa haaa Ayşegül bu cadı kız valla dalga geçiyor seninle Zeynep'ide senide parpağında oynatacak babayı hiç saymıyorum zaten.Zilli bide dil çıkartmış ısırırım o dilini .maşallah

kızlar maşallah bütün bebeklerimize..bizim kızlarımız çok güzel erkeklerimiz de çok yakışıklı..Allah nazarlardan korusun hepsini.Hepsinin bahtı da güzel olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…