2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

teyzoşlar ben geldim
göbüşüm basıl ama

mama sandalyesi nasıl kullanılır

yerim ben senin o göbişini tosunum maşallahhhh
yaramazlıklara başladın demek nasılda tırmanmaya çalışıyor bakasana düşersin oğluşum, yapma otur bakıyım uslu uslu mamalarını ye cokacimcoook

anamm o nasıl bir göbüş öyle..serap bence önlemini al bacım şimdiden. gönder şu sütlerden biraz da bize..:)) sırf senin için diyom bacım, sonra kucağında taşıması zor olmasın diye :))

maşallah 41 kere, Allah nazarlardan,hastalıklardan korusun bu paşayı..tam yemelik tam..

Allahım hepsi çok güzel bu bebişlerin ama ipek o pozisyonda nasıl rahat uyuyor anlamadım :))
Keyfi yerinde gibi duruyor ama allahım hepsine uzun ve sağlıklı ömürler versin 41 kere maşallah hepsine

zeynep bu uyku pozisyonları bi tanıdık geldiki bana aynen cerende böyle yatıyo bi kaç kere rahat oluyomu diye denedim tutuldum kaldım kaydirigubbakcemile3

Allahım hepsi çok güzel bu bebişlerin ama ipek o pozisyonda nasıl rahat uyuyor anlamadım :))
Keyfi yerinde gibi duruyor ama allahım hepsine uzun ve sağlıklı ömürler versin 41 kere maşallah hepsine

ipektoşum kız seni zilli gelirsem oraya yerim seni o nasıl yatış öle hey ALlah yaa çok tatlııııı

wallahi kızlar bu ne ki bide gece gelin uyuduğu pozisyonları görün... ben anlamıyorum o şekilde nasıl yatıyor sempatiksalakcinni

Merhaba güzel anneler
3.5 yaşında bir kızım var ve aynı zamanda şubat 2011 annesi olacağım
sizin bebişlerinizin fotolarına baktım hepsi çok güzeller maşallah.
Topiğimize gelip bizlere güzel dileklerde bulunan annelerimizede çok teşekkürler
Allah hepimizin bebeklerini bizlere bağışlasın

cadı kızım...
kız senin o dilini kopartmalı cadı seni...dalgamı geçiyon sen...zilli
teyzoşlar ben geldim
göbüşüm basıl ama

mama sandalyesi nasıl kullanılır
amaniinnnn göbüşe bakın balkon olmuş...berkin sen varya bnm yanımda olcan naparım sana tahmin bile edemezsin....
ipek hanım uyuyor...

Uploaded with ImageShack.us

oyy yatışını yesinler senin..aynen burakta böyle 40şekle giriyo yatarken...aman yatsınlarda böyle yatsınlar...rahattırlar onlar böyle ohh..

Kemeride takılı değil düşer falan maaz Allah.nasıl tutunarak kalkmaya çabalıyormu Serap.

göbeğede bak çirkin şeyyy

hem de ne çaba kan ter içinde sürekli kalkabilmek için.. bu pozisyonda dimdik duruyo hiç bacaklarını kırmıyor öööle bakınıyo.. ve kendini hiç arkaya atmıyor kucaktayken de öyle ama hiç eğilip bükülmiyo.. bunda da ana kucağında da otururken kemersiz mümkün değil zaten çünkü yöntemini buldu yanlara dirseklerini dayayıp iktiriyo kendini kalkmak için eşşek ödüm kopuyo akannehir

yerim ben senin o göbişini tosunum maşallahhhh
yaramazlıklara başladın demek nasılda tırmanmaya çalışıyor bakasana düşersin oğluşum, yapma otur bakıyım uslu uslu mamalarını ye cokacimcoook

ya ya teyzesi uslu uslu otur hiç bize göre bi tavsiye değilkaydirigubbakcemile3

BERKİN kuş kapa göbeği ısırırım walla tombişim maşallah sana :icecream:

çıtçıtlı badi giymezse hiç kapanmıyo kikaydirigubbakcemile3

gönderim bacım helal olsunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3taşıyamıyoz zaten çok yoruluyoz
babası haftasonu süt içirirken yağını içirmemiş yeter içmesin onu da diyosempatiksalakcinni sonra ben gittim verdim yazık dedim dökülür mü tööbe tööbe

çok tatlısın maşallah berkinn

sağol teyzesi

ipek hanım uyuyor...

kız ipek ne ediyon öyle allah senikaydirigubbakcemile3
alem bu çocuklar yahu

yaaa yerimmm ben bunlariiiii yaaaaa..... bacaksizlar sizi! bizim cadida aynen öyle yatiyor boynu kopacak nerdeyse... birde mama felan istemedigi zaman öyle boynunu yapiyor sempatiksalakcinni

Rabbim sizede tüm istiyenlerede bu günleri görmeyi nasip etsin.

:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…