hııımm didem daha önce de 1 defa koymuştun dimi,revnanın resmini görünce hatırladım. O zaman bayılmıştım sıpaya, şimdi de çok tatlı maşallah,allah nazalardan esirgesin 2 yavrunu daNevanın resmini de face de gördüm, o da çok güzel bi kız olacak belli..maşallah bu güzellikler anneden mi geliyor acep ??
Arkadaşlar resimlere bakınca bazı bebişler desteksiz oturabiliyor sanırım.Özge bahar 19 şubat doğumlu biz gerimi kaldık acaba.Yoksa şubattan önce doğan bebişler mi var?
Arkadaşlar bu şubat anneleri bölümünü çok seviyorum ama sürekli takip edemiyorum o kadar çokta sayfa varki bakmak imkansız hani diyorum tekrardan yeni bir konumu açsakta benim gibi arkadaşlarıda aranıza alsanız :) bebişelerimizin gelişimini ve gün içinde yaptıklarımızı paylaşsak güzel olmazmı ????
bilmemki acep evet koymuştum sonra herkes nazar deyecek deyince bi daha koymadım şimdi babamız tel. Ile çektiği resimlerden gönderince koyayım bari dedim
Arkadaşlar resimlere bakınca bazı bebişler desteksiz oturabiliyor sanırım.Özge bahar 19 şubat doğumlu biz gerimi kaldık acaba.Yoksa şubattan önce doğan bebişler mi var?
Amann yarabbim ne şeker şeyler onlar öyle allahım nazarlardan koru sen kuzucuklarımı hoppala erkek cocuklar için sakıncalı diyorlar canm? bende düşünüyorum ama başımdakiler aldırtmıyor . Seninkinin markası ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?