2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

ipek bahar berkin ayşenur, çınar revna

hepinizçok tatlısınz.hepinize maşallh.rabbim sizleri korusn.çok tatlısınız..çok hemde çook..maşallh size tek tek..

hııımm didem daha önce de 1 defa koymuştun dimi,revnanın resmini görünce hatırladım. o zaman bayılmıştım sıpaya, şimdi de çok tatlı maşallah,Allah nazalardan esirgesin 2 yavrunu da nevanın resmini de face de gördüm, o da çok güzel bi kız olacak belli..maşallah bu güzellikler anneden mi geliyor acep ??

bilmemki acep evet koymuştum sonra herkes nazar deyecek deyince bi daha koymadım şimdi babamız tel. Ile çektiği resimlerden gönderince koyayım bari dedim

Arkadaşlar resimlere bakınca bazı bebişler desteksiz oturabiliyor sanırım.Özge bahar 19 şubat doğumlu biz gerimi kaldık acaba.Yoksa şubattan önce doğan bebişler mi var?

burçin ikizlere bayıldım maşallah çok tatlılıar
baharım sende pek şirinsin kuşum o omzunu yirim senin
revna kuzum maşallah çok güsel bi bebeksin

ayşenur,çınar,bahar,revna...
yarabbim ne güzellikler veriyosun böyle hepsi birbirinden güzeller ya sizi verene kurban olayım ben maşallahhhh

Arkadaşlar bu şubat anneleri bölümünü çok seviyorum ama sürekli takip edemiyorum o kadar çokta sayfa varki bakmak imkansız hani diyorum tekrardan yeni bir konumu açsakta benim gibi arkadaşlarıda aranıza alsanız :) bebişelerimizin gelişimini ve gün içinde yaptıklarımızı paylaşsak güzel olmazmı ????

canım zaten dediklerinin çoğunu biz bu linkte paylaşıyoruz..oraya gel anacım..

http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/346148-2010-subat-annisleri-hadi-iceri.html

bilmemki acep evet koymuştum sonra herkes nazar deyecek deyince bi daha koymadım şimdi babamız tel. Ile çektiği resimlerden gönderince koyayım bari dedim

hıı ben de didim di nazar değer diye :) Allah nazalardan esirgesin tüm bebişlerimizi..

Arkadaşlar resimlere bakınca bazı bebişler desteksiz oturabiliyor sanırım.Özge bahar 19 şubat doğumlu biz gerimi kaldık acaba.Yoksa şubattan önce doğan bebişler mi var?

yok canım aldanma ona sen,rahat ol. benim oğlumun da öyle bir resmi var ama sadece resim daha desteksiz oturamıyor ,ki oğlumla kızın arasında zaten 1 ay fark var..yani biz 1 ay, sen de 2 ay sonra görebiliriz belki bebişlerimizin tam oturduklarını..

camla çekildi ancak bu kadar oldu....

anemmm şaşkın burak,pek tatlı çıkmış, utku da hemen poz vermiş. maşallah kuzulara..

revna maşallah kızıma bu ne güzellik maşallah sana...
burak noldu teyzem neye şaşırdın utku sen bu gülüşünle çok kız ağlatırsın teyzem maşallah prenslerime...

arkadaşlar hepinize çoookk çoookk teşekkür ediyoruz..Allah hepimizin bebeklerini nazarlardan kem gözlerden korusun inşallah..hepsine kocamaaannn maşallah..inşallah zaman buldukça koyarım bol bol fotoğraf..

evet canım hoppala ve hatta yürüteç için bile doğru değil diyorlar..ben de soracağım doktorumuza..o yüzden fazla koymuyorum günde 10-15 dk yı geçmiyor..sıpa çok da sevdi..kardeşi hoppaladayken çılgınca bağırıyor, ağlıyor..alırken de öyle..bakalım napıcaz böyle iki afacanla..
bu arada markası "jane" canım..joker maxi toys tan aldım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…