2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

maşallah ömercim kocaman olmuşsun teyzem

kızlar bebeklerimiz kocaman olmuşlar... ben cerenden anlayamıyorum ama sizinkileri görünce büyüdüklerini farkettim:))birbirinden yakışıklı ve güzel olmuşlar... Allahım hepsini korusun inşallah...

Arkadaşlar resimlere bakınca bazı bebişler desteksiz oturabiliyor sanırım.Özge bahar 19 şubat doğumlu biz gerimi kaldık acaba.Yoksa şubattan önce doğan bebişler mi var?

Şubattan önce doğan çok bebeğimiz var canım. Benim bildiğim daha desteksiz oturabilen bebişimiz yok

kızlar ceren yaklaşık 1 hafta 10 gündür desteksiz oturuyo... sositososito :lepi:

Allah emi senin bu sansürlere ölüyom ya :)).. maşallah kız oğlanı büyütmüşün biz görmeyeli...
:)) yoksa koçiş keser beni..evet ya ço büyüyolar
maşallah ömercim kocaman olmuşsun teyzem
teşekkürler teyzecimm
Kuzucuklarımızın hepsi çok büyümüş maşşallah hepsine
kırkbirker maaşaallah hepsine
maksımen tatlım ne de tatlı olmus bu yakısıklı allah naardan korusun nasılda buyumus
evet ya daha dün doğdulardı bunlar
kızlar ceren yaklaşık 1 hafta 10 gündür desteksiz oturuyo... sositososito :lepi:

maaşaallah ya..bizimkide aynen 10 gündür falan oturuyo kendi
arada arkaya düşmeleri saymıyorum kaydirigubbakcemile3

masallahhh cerosa nede yakısmıs bıkınıler annesı

maksımen hayırlı olsun ıncıler cok tatlı gorunuyo ay ben bızım gordumya mutluluktan ucuyom :dance:

ceren peruk için biraz erken değil mi yavrum, saç bandı falan taksaydın yaşıtların gibi :)) maşallah esra ceren de büyümüş baya..

ohh ohhh..biz de incilenmek istiyoruz artık :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…