2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

tüm meleklere kocaman maşallah.

Esra napmışsın kız sen öyle çoçuğu alsanaalsanasmile kuzumun az seyrek hatta tek tük saçları daha gözel taaaammmı.bikinide giyermiş memişleride kapanmazmış.Maşallah iyi gözüküyor Esra.

evet çok şaşırmış burak:))abide pek tatlı..iki delikanlıyada maşallah..

burak bişeylere şaşırmış galiba utku da pek yakışıklı ya maşallah ikisine de

şaşkın bakışlım maşallah sana , abimizde pek yakışıklıymış nede güzel gülmüş öyle onada kocaman maşallah

burak pasa nıye sasırdı annesı abıde cok tatlı masallah ıyı pasayada allah nazardan korusun annesı

revna maşallah kızıma bu ne güzellik maşallah sana...
burak noldu teyzem neye şaşırdın utku sen bu gülüşünle çok kız ağlatırsın teyzem maşallah prenslerime...

ay şekercik şaşkın böcük senii ağzını yesinlerr

burakçım neye şaşırdın teyzem sen maşallah kuzum sanada

şaşkın ki ne şaşkın...abisine hayran şaşkınım benm ölüyo abi diye...abide onu seviyo tabi..inş hep böyle olurlar...

teşekkürler teyzoşlar...abimiz yakışıklı canım...burak ta esmer bomba olcak diyo babamız..

oyy yaylada ohh temiz havayı almış gelmiş ömencik.maşallh pek tatlı olmu.pek büyümüş.aa annesinin elleride pek güzelmişsempatiksalakcinnine edek anca bu kadar yorum ediyzz sana..

kızlar ceren yaklaşık 1 hafta 10 gündür desteksiz oturuyo... sositososito :lepi:

aman maşallhhh..bizde tık yok..

kızlar ceroşunda birkaç resmini ekliyim dedim..

amaann kız seni yirimmaşallah anan seni kılıktan kılıga sokmuş.pekte yakışmışş..

..

işte benim kuzumun da ilk incileriiii

ohh balkon keyfımden annem sımdı cektı ogle ogle yanıyoum
incilerin hayırlı olsun cicim.maşallah sana sende oturuyorsun demekk

allahım ne tatlı ya şu kız bebek bikinilerine bitiyorum. sırf o yüzden bile kız bulana kadar ugrassammı acaba bilmiyorumkismile
masallah hepsine. cok tatlılar....

gezmelere götürdüler beniiigamyoncuiremsu

mutfaktan sıselerı alıp alıp kacırıyorum oynuyorum boyle sositososito

sonrada yorulup boyle uyuyakalıyorummirmirmirmir

mehmet pasam ah senı yerım ben yaramazım nede tatlısın sen yakısıklımm masallah sana

masallah doruk korsana cok tatlı

kızlar masallah ya ne guzel olmus yavrular dıslerde cıkmıs masallah cıkanlara cıkmayanlarada tez zamanda ınsallah hayırlısıyla darısı basımıza bızım dısımız yok daha :ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3

oy yerim senin pozlarını paşam benim maşallah
kızlar ceroşunda birkaç resmini ekliyim dedim..

oy oy bikinin olayım teyzem maşallah kzızıma...
işte benim kuzumun da ilk incileriiii
incilerin kopmasın emi maşallah kuzuma

ohh balkon keyfımden annem sımdı cektı ogle ogle yanıyoum
senin keyiflerini sevsinler uyuyacanmı bebeğim

Uploaded with ImageShack.us

Buda bizim korsanımııııız :)
oy sizin korsanınızı yesinler maşallah doruğıuma
gezmelere götürdüler beniiigamyoncuiremsu

mutfaktan sıselerı alıp alıp kacırıyorum oynuyorum boyle sositososito

sonrada yorulup boyle uyuyakalıyorummirmirmirmir

yav sen ne yakışıklı paşasın tatlı oğlum memede bakarken sankimoğlumun hallerini görüyorum maşallah memedime...

mehmet pasam ah senı yerım ben yaramazım nede tatlısın sen yakısıklımm masallah sana

kuzum benim ne güsel uyumuşssun maşallah

yav sen ne yakışıklı paşasın tatlı oğlum memede bakarken sankimoğlumun hallerini görüyorum maşallah memedime...[/QUOTE]

yaramaz mehmet çok yakışıklısın oğluşum maşallah ne tatlı uyuyosun öyle

teyzoslar hepınıze tesekkur ederız opuyoruz hepınızıopuyorumnanaktan

Doruk maşallah sana Zeynep dişleriniz ne alemde kemirmeler başladımı.

Mehmet sanada maşallah ayy yavrum yorulmuşta olduğu yerde sızmış insafsız anne birde resim çekmiş dalgamı geçiyorsun sen paşayla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…