2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

oy kuzum özlemezmiyiz balım ne kadar büyümüşün maşallah sana gülüşünü seveyim

kusmak bana yakışıyor yaa

kurbağa, gel burayaaaa

anneanneme gidiyorum: Mutluyum, huzurluyum.
aman maşaşllah kuzuma allahım bozmasın huzurunu kuşum
minik prensesim mevlüdünde teyzeleri için poz verdikaydirigubbakcemile2

[ımg]http://img375.imageshack.us/img375/5498/dsc01499p.jpg[/ımg]
oy oy yesin teyzewsi özledim büyümüşün teyzem beyaz kelebek maşallah sana
gel teyzem sen gelde b i yiyeyeim seni maşallah kızızma
bunie kocaman oldu yaa
esmacım maşallah emirkağana koca delikanlı oldular yav çok duygulanıyom valal

uykudan yeni mi kalktın emir kaan,saçlar dağılmış oğlum..aman hemen de gülücükleri hazır sıpaların..yerim senii..maşallah

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Maşallah Miraycım çok şekersin yine tatlım benim opuyorumnanaktan

teşekkür ederiz teyzesi opuyorumnanaktan

Minik prensesim mevlüdünde teyzeleri için poz verdikaydirigubbakcemile2

kuzumm maşallah sana, yıkmışsın ortalığıı

ahh ahh, bence de yeter ama bitmeye niyeti yok bu kusmanın.

opuyorumnanaktan

bunie kocaman oldu yaa

Tamam işte erkik adam kocaman olur annesi.Maşallah paşama .Esma niye kızdırıyorsun bu çoçuğun saçları her daim havada :)

maşallah duru kuşuma o ağzındaki parmağını yirim senin

Sağol teyzesi ağzında pırlanta var arada yokluyor duruyor mu yuttum mu ohaoldumsmile

hee aczık daha büyüyelim gezmelere gidince geliriz Fatoş teyzesi.

oyy maşallah duru çok yakışmışın yürüteçe..kızz bu tarafa da gelin,anneye söyle, kayseriye gidelim de

Pastırma ısmarlıycan mı bize :dilcikar: yoksa gelmem.

maşallah sana..tuğbacım hadi bizim küçüklüğümüz sarıymış, burak da sarı..eşini bilmiyom ama sen baya baya esmersin, mertkandaki bu sarışınlık nerden kuzum?

ne kadar dikkatlisin canım evet haklısın ben baya esmerim hamileyken kocişe çok baktım gözleri falan benzesin diye ama gözleri hariç herkes babaya benzetiyor eşimde sarışın benim Zeynebin dediği gibi ben taşıyıcı annesiyim sanki herkese diyorum bana benziyor demi diye herkes aynı babası diyor :dilcikar:

Bahar maşallah sana nede güzel yakışmış bikiniler yerim senin kollarını bacaklarını
Alara ya sen ne kadar tatlı olmuşsun annesi nazar boncuğu tak bu kıza saçlara kaşlara gözlere bak Allahım nede güzel yaratmış bahtıda kendi kadar güzel olur inş.
Miray gülüşünü yerim kız senin her halinle çok tatlısın tabi maşallah kuzuma
Ecem maşallah güzel kız sana elbisende ne güzel yakışmış senin pozunu sevsinler tatlı kız özlettin kendini
Duru bizede gel canım gelde bir sevelim seni maşallah sana nede yakışmıssın yürüteçe
Emirkağan maşallah sana büyümüş annesi sayfalara sığamamış delikanlı oldu artık nede olsa,
ya sizi bir elime geçirsem oğlumu yediğim gibi yicem maşallah tüm meleklerimize hepinizi oğlum kadar çok seviyorum gerçekten :asigim::asigim:

mıray,alara,ecem,duru,emırkagan,mertkan,bahar masallah teyzem sıze yaa ne cabuk buyuyosunuz yaa gozlerımızın onunde ama boyle goruyoruz ohhh ısırmalık olmussunuz ıyıce? ecem de yenı cıktı meydane ozledık haaa memleketemı gıttınız ne?

sağolun kıslaropuyorumnanaktan

valla kızlar gerçekten bunlar ne çabuk büyüyolar gözümüzün önündeki mucizeler hepsi birbirinden tatlı RAbbim hepsinin bahtını açık etsin iyi huylu hayırlı evlatlar olsunlar hepsi canımızın içi mis kokulu yavrular

kız burcu gelin tabi. ama sana yoklmaz:, burakla duruya erciyeste, mangalda sucuk-ekmek yapalım da yesin yavrucaklar..laelaelaelaelae

Sağol canım.maşallah büyüdüler hepsi.

kız burcu gelin tabi. ama sana yoklmaz:, burakla duruya erciyeste, mangalda sucuk-ekmek yapalım da yesin yavrucaklar..laelaelaelaelae

Hee bendeki kilo stoğu 1-2 yıl idare eder beni.

bunlar bizi sucuk niyetine atmasınlarda mangala varsın yesinler.

tüm delikanlılara ve genç kızlarımıza maşallahh...artık bebek demeyek yav...büyüdüler koca adam oldular...benm oğlan karardıkça karardı...kara böcük diye seviyoruz artık...babamız esmer ona çekti....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…