ben geldimmmmmmmmmmmmm
işte benim kızım büyümüşmü teyzoşları.......
Imageshack - 18082010502.jpg
Imageshack - 18082010518.jpg
Imageshack - 18082010525.jpg
Imageshack - 22072010420.jpg
Imageshack - 23072010426.jpg
ay doğrumu yükledim bilmiyom inş olmuştur
miray eşarp çok güzel olmuş kız...tatlı böcük seni....
ıste ben deldım dıslerımı elıyodum ama kesıcıler ya
masallah zehraım prensese sısko olmus yerım onu ben cok buyumus deyısmıs cok
masallah mıraya bıberlerde yermıs
ben geldimmmmmmmmmmmmm
Ne zamandir yokuz iste Ecem hanimin son halleri
teysesi sağol :smiley-cool:Emirkagan ,Duru,Miray,Seyma, Alara, Özge Masallah kuzucuklarim hepinize hepsi çok seker bunlarin isirmalik olmuslar
Emirkagan in resimlerine bayildim hele avatardaki tam bir çilgin çocuk havasi var:))
bu nasıl bir fıstık yahuu yerim seniNe zamandir yokuz iste Ecem hanimin son halleri
Ecem hoşgeldin teyzem,özledik valla kuzum maşallah sana gülüşe bak
(şeyma) canım ne kadar büyümüşsün hemde ,çok çok çok tatlı hanım hanımcık bir kız olmuşsun..kocaman maşallah sana. melek'in aksine bana da zayıf geldi şeyma..
(miray) kızz Allah seni ne yapmasın emi, kız sen günde kaç kılığa giriyon bakem, ne işi var o dolmabiberlerin elinde,yemek olcak onlar...birgün ben de seni yicem dolma diye,oh olcak ona göre..
(özge) evet özgecik biz de dişli resmini görmek istiyoruz..hadi ama nazlanma artık tatlım..
(alara) oyy kuzum benim..ne kadar güzelmiş elbisen..ama ama içindeki prenses çok çok daha güzel. maşallah sana.
(ecem) minik kuşum benim, boyun uzamış senin de buralarda.çok tatlısın meleğim,maşallah sana.
Şeyma Miray Özge Alara Ecem tatlı kuzular sizi maşallah size anam bunlar kocaman olmuş ya kıyamam ben sizeboshayallersmile
kız fıstık geldinmi sen...büyümüşte gelmşsin ama tatlım benm...
bu nasıl bir fıstık yahuu yerim seni
mirayyyyy kız ben senin o gülüşünü,o tombiş yanaklarını yerim tatlım benim
Emirkagan ,Duru,Miray,Seyma, Alara, Özge Masallah kuzucuklarim hepinize hepsi çok seker bunlarin isirmalik olmuslar
Emirkagan in resimlerine bayildim hele avatardaki tam bir çilgin çocuk havasi var:))
(şeyma) canım ne kadar büyümüşsün hemde ,çok çok çok tatlı hanım hanımcık bir kız olmuşsun..kocaman maşallah sana. melek'in aksine bana da zayıf geldi şeyma..
(miray) kızz Allah seni ne yapmasın emi, kız sen günde kaç kılığa giriyon bakem, ne işi var o dolmabiberlerin elinde,yemek olcak onlar...birgün ben de seni yicem dolma diye,oh olcak ona göre..
(özge) evet özgecik biz de dişli resmini görmek istiyoruz..hadi ama nazlanma artık tatlım..
(alara) oyy kuzum benim..ne kadar güzelmiş elbisen..ama ama içindeki prenses çok çok daha güzel. maşallah sana.
(ecem) minik kuşum benim, boyun uzamış senin de buralarda.çok tatlısın meleğim,maşallah sana.
Şeyma Miray Özge Alara Ecem tatlı kuzular sizi maşallah size anam bunlar kocaman olmuş ya kıyamam ben sizeboshayallersmile
Emirkagan...Miray... Alara... Özge... Ecem... Duru... Şeyma...
hangi birini sayayım allahım çok tatlısısınız hepiniz..
41 kere)))
NAZLI ŞEYMA ,MİRAY, ÖZGE,ALARA, ECEM maşallah size tatlı kızlar hepinizde çok ama çok güzelsiniz canlarım hiç nazar değmesin size inş.
ıste ben deldım dıslerımı elıyodum ama kesıcıler ya
masallah zehraım prensese sısko olmus yerım onu ben cok buyumus deyısmıs cok
masallah mıraya bıberlerde yermıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?