2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

yav ben senii ısıraryım hemi örtü ne güzel yakışmış maşallah binbir surat seni

ıste ben deldım dıslerımı elıyodum ama kesıcıler ya

masallah zehraım prensese sısko olmus yerım onu ben cok buyumus deyısmıs cok
masallah mıraya bıberlerde yermıs
oy kuzum çok çektirdi kuzuma dişler güzel kzıızm benim
ben geldimmmmmmmmmmmmm

güzel kızım ne tatlı gülmerk yerim seni maşşallah kız erkekelere gülmme böle kaparlar seni
Ne zamandir yokuz iste Ecem hanimin son halleri

oy oy ecem ttalı kelebeğim büyümüş benim fıstığım maşallah
oy mertkanım oyun mu oynuyon teyzem maşallah erkekime
Zeynep'te geldi teyzoşlar, işte son halimiz

kararlıyım iki tel saçıda olsa illaki toka takacak keltoşum :lepi:
maşallah benim kel kızıma çok tatlı amja yav boy atmış valla koca kız olmuş maşallah...
oy teyzem yerim seni maşallah katalogtan fırlamış gibisin kuzum...

MEN DELDİM TEYZOŞLAR ÖDLEDİM TİDİİ TİZ MENİ ÖDLEDİNİZ Mİ?

MU ANNEMDE TOK KSKANÇ İLLA TENDİ EBBEKLİK POTOTUNUDA KOYCAKMIŞ

Son düzenleme:
Zeynep Sinem ne kadar büyümüşsün teyzen koklasın o gıdığından,annene söyle seni mahrum bırakmasın buralardan..
Zeynepcim çok özleyeceğiz seni bandanalı kuzum..çok güzel vakit geçirin inşallah memleketinizde...
Aras abi sen herşeyde önden gidiyorsun,emeklemeye başlamışsındır heralde di mi???

masallah aras pasama emeklıyomus buyumuste yurucekmıs kucuk mucıze buyudu artık annesı baksana yakında yurucek allah hep arasla olsun hep onu mucızelerle korusun dılerım

masallah canbahara annesı yaramaz prenses

aaa burcu teyzesi aşkolsun biz de varız yani... ))))))))))

BEN KAÇAR kafamçokkarıştı ay valla çok büyük pot kırdım Zeynep'te sarışın gibi kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı .tamam itiraf ediyorum ben sarışın esmen karıştırırım yaaa ne sorumsuz dikkatsiz bi teyzeyim ben ya.klava: klava: bu oklavalar bana.

Özge / Zeynep / Aras / Miray /Bahar 41 kere maşallah size hepiniz coook oook tatlusunuz.

Kuzguna yavrusu şahin gözükürmüş ben bumuyum acaba hepsi gözüme o kadar güzel gözüküyorki Rabbim nazarlardan saklasın.

yaa bu çoçuklar oturunca çok komik oluyorlar sopa yutmuş gibi sonrada kırılır gibi düşüyorlar ben Duru'y çok gülüyorum valla.

:roflol::roflol: bende aynı fikirdeyim hepside çok tatluuu

kaydirigubbakcemile3

yaw 10 gunde amma birikmiş ama üşenmedim hepsine tek tek baktım delikafadulden

bikinili kızlar mı görmedim,korsan önlüklü erkekler mi,yürüteçli bıdıklar mı, minicik inciler mi, tombul bacaklar mı ohoooo ne ararsanız war burda sositososito

hepsine koskocaman bi maşallah...
burcu yorumuna katılıyorum kuzguna yavrusu güzel görünürmüş ama bana da bütün bebeklerimiz öyle tatlı öyle güzel geliyolar ki ipeği sever gibi seviyorum hepsini...

Oy masallah pasam sana emeklemeyede basladin demek özledim valla kuzum
Fatoscum senin bebekligine benziyo kiz

Baharcim çok tatlisin teyzem sen Ecemde ayni böyle poposunu dikip yatiyokaydirigubbakcemile3

beni özlediniz mi teyzoşlar :icecream:

Uploaded with ImageShack.us

Ipek kusum yerim ben seni tatlim masallah 41 kere tam isirmalik olmussun

masallah aras pasama emeklıyomus buyumuste yurucekmıs kucuk mucıze buyudu artık annesı baksana yakında yurucek allah hep arasla olsun hep onu mucızelerle korusun dılerım

masallah canbahara annesı yaramaz prenses
evet teyzesi harbiden küçük mucize saol teyzesi....amin canım tüm bebeişlerimizi korusun rabbim
saol burcu teyzesi evetr bencede öle burcucum bizim bebişlerimiz bambaşka
hoşgeldin paşam, maşallah sana koca adam oldun valla emeklemeye de başlamışsın aferin oğluşuma

baharcım sen masa keyfidemi yapıyorsun, ne güzelde keyiflenmişsin cimcime yerim ben seni
teşekkür ederim teyzoş
özlemezmiyiz şımarık kuşum yerim senin ballı ağzını maşallah
saol teyzoşum bende seni ve ecemi çok özledim...

oy baharımın keyiflerine bak maşallah kuzuma sen ne tatlısın kuşum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…