yav ben senii ısıraryım hemi örtü ne güzel yakışmış maşallah binbir surat seni
oy kuzum çok çektirdi kuzuma dişler güzel kzıızm benim
ıste ben deldım dıslerımı elıyodum ama kesıcıler ya
masallah zehraım prensese sısko olmus yerım onu ben cok buyumus deyısmıs cok
masallah mıraya bıberlerde yermıs
güzel kızım ne tatlı gülmerk yerim seni maşşallah kız erkekelere gülmme böle kaparlar seniben geldimmmmmmmmmmmmm
oy oy ecem ttalı kelebeğim büyümüş benim fıstığım maşallahNe zamandir yokuz iste Ecem hanimin son halleri
oy mertkanım oyun mu oynuyon teyzem maşallah erkekime
maşallah benim kel kızıma çok tatlı amja yav boy atmış valla koca kız olmuş maşallah...Zeynep'te geldi teyzoşlar, işte son halimiz
kararlıyım iki tel saçıda olsa illaki toka takacak keltoşum :lepi:
oy teyzem yerim seni maşallah katalogtan fırlamış gibisin kuzum...CANLARIMMMMM HEPINIZI COK AMA COK ÖZLIYCEM1 BU SON GIRISIM KIZLAR! INSALLAH YARIN TÜRKIYEMDE OLCAM. BENI UNUTMAYIN OLURMU? HEPINIZI COK AMA COK SEVIYORUM. GITMEDEN KIZIMIN FOTOSUNUDA BI GÖNDEREM TEYZOSLARI GÖRSÜN DEDIM. KENDINIZE COK COK IYI BAKIN. BEBISLERIMI öPÜN BENIM YERIME. TÜRKIYEDEKI EVIMDE INTERNET YOK KIZLAR, ARTIK CARSIYA felAN GITTIKCE iNSALLAH GIRMEYE CALISIRIM!
teyzoslarimmm meni özleyin tamam mi?opuyorumnanaktan arkadaslarimada iyi bakin! yoksa mafoldumbenayyayimmm ...
aaa burcu teyzesi aşkolsun biz de varız yani...))))))))))
MEN DELDİM TEYZOŞLAR ÖDLEDİM TİDİİ TİZ MENİ ÖDLEDİNİZ Mİ?
MU ANNEMDE TOK KSKANÇ İLLA TENDİ EBBEKLİK POTOTUNUDA KOYCAKMIŞ
Bahar'ım... uykudan önce....
Uploaded with ImageShack.us
...10 dk sonra...İlla parkenin üstünde yatacak,kaydırıyor kendini zilli...
Bu da dün akşam iftar sonrası masa keyfi...
BEN KAÇAR kafamçokkarıştı ay valla çok büyük pot kırdım Zeynep'te sarışın gibi kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı .tamam itiraf ediyorum ben sarışın esmen karıştırırım yaaa ne sorumsuz dikkatsiz bi teyzeyim ben ya. klava: klava: bu oklavalar bana.
Özge / Zeynep / Aras / Miray /Bahar 41 kere maşallah size hepiniz coook oook tatlusunuz.
Kuzguna yavrusu şahin gözükürmüş ben bumuyum acaba hepsi gözüme o kadar güzel gözüküyorki Rabbim nazarlardan saklasın.
BEN KAÇAR kafamçokkarıştı ay valla çok büyük pot kırdım Zeynep'te sarışın gibi kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı .tamam itiraf ediyorum ben sarışın esmen karıştırırım yaaa ne sorumsuz dikkatsiz bi teyzeyim ben ya. klava: klava: bu oklavalar bana.
.
Oy masallah pasam sana emeklemeyede basladin demek özledim valla kuzum
MEN DELDİM TEYZOŞLAR ÖDLEDİM TİDİİ TİZ MENİ ÖDLEDİNİZ Mİ?
MU ANNEMDE TOK KSKANÇ İLLA TENDİ EBBEKLİK POTOTUNUDA KOYCAKMIŞ
Baharcim çok tatlisin teyzem sen Ecemde ayni böyle poposunu dikip yatiyokaydirigubbakcemile3Bahar'ım... uykudan önce....
...10 dk sonra...İlla parkenin üstünde yatacak,kaydırıyor kendini zilli...
Bu da dün akşam iftar sonrası masa keyfi...
evet teyzesi harbiden küçük mucize saol teyzesi....amin canım tüm bebeişlerimizi korusun rabbimmasallah aras pasama emeklıyomus buyumuste yurucekmıs kucuk mucıze buyudu artık annesı baksana yakında yurucek allah hep arasla olsun hep onu mucızelerle korusun dılerım
masallah canbahara annesı yaramaz prenses
saol burcu teyzesi evetr bencede öle burcucum bizim bebişlerimiz bambaşkaben kaçar kafamçokkarıştı ay valla çok büyük pot kırdım zeynep'te sarışın gibi kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı .tamam itiraf ediyorum ben sarışın esmen karıştırırım yaaa ne sorumsuz dikkatsiz bi teyzeyim ben ya. klava: klava: Bu oklavalar bana.
özge / zeynep / aras / miray /bahar 41 kere maşallah size hepiniz coook oook tatlusunuz.
Kuzguna yavrusu şahin gözükürmüş ben bumuyum acaba hepsi gözüme o kadar güzel gözüküyorki rabbim nazarlardan saklasın.
hoşgeldin paşam, maşallah sana koca adam oldun valla emeklemeye de başlamışsın aferin oğluşuma
teşekkür ederim teyzoşbaharcım sen masa keyfidemi yapıyorsun, ne güzelde keyiflenmişsin cimcime yerim ben seni
özlemezmiyiz şımarık kuşum yerim senin ballı ağzını maşallahbeni özlediniz mi teyzoşlar :icecream:
[ımg]http://img841.imageshack.us/img841/1599/dscf5897p.jpg[/ımg]
uploaded with ımageshack.us
saol teyzoşum bende seni ve ecemi çok özledim...oy masallah pasam sana emeklemeyede basladin demek özledim valla kuzum
fatoscum senin bebekligine benziyo kiz
baharcim çok tatlisin teyzem sen ecemde ayni böyle poposunu dikip yatiyokaydirigubbakcemile3
ıpek kusum yerim ben seni tatlim masallah 41 kere tam isirmalik olmussun
bahar'ım... Uykudan önce....
[ımg]http://img685.imageshack.us/img685/1082/cimg4180z.jpg[/ımg]
...10 dk sonra...illa parkenin üstünde yatacak,kaydırıyor kendini zilli...
[ımg]http://img811.imageshack.us/img811/9053/cimg4183.jpg[/ımg]
bu da dün akşam iftar sonrası masa keyfi...
[ımg]http://img819.imageshack.us/img819/2262/cimg4199.jpg[/ımg]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?