özge, ayıp kız. ne o cıbıl cıbıl.
çok mu sıcak teyzemm.
oyy ısırırım bak gelirsemmm
sağol teyzoş.
opuyorumnanaktan
yakışmış di miii??? ramazan yaa: uyum sağlayalım dedik. zemuszemus
o senin şekerliğin. a.s.
oyy ne de yakımış kuzum elbisen. maşallah sana.
amin canım. inş.
masallah alara teyzem sana elbısende cok cıcı mıs
kız seni yerim ben şekercik pamuk helvasıı çikiletaaa senii
Alaracım çok tatlısın yine elbisende çok yakışmış teyzem
Emirkagan ,Duru,Miray,Seyma, Alara, Özge Masallah kuzucuklarim hepinize hepsi çok seker bunlarin isirmalik olmuslar
Emirkagan in resimlerine bayildim hele avatardaki tam bir çilgin çocuk havasi var:))
(şeyma) canım ne kadar büyümüşsün hemde ,çok çok çok tatlı hanım hanımcık bir kız olmuşsun..kocaman maşallah sana. melek'in aksine bana da zayıf geldi şeyma..
(miray) kızz Allah seni ne yapmasın emi, kız sen günde kaç kılığa giriyon bakem, ne işi var o dolmabiberlerin elinde,yemek olcak onlar...birgün ben de seni yicem dolma diye,oh olcak ona göre..
(özge) evet özgecik biz de dişli resmini görmek istiyoruz..hadi ama nazlanma artık tatlım..
(alara) oyy kuzum benim..ne kadar güzelmiş elbisen..ama ama içindeki prenses çok çok daha güzel. maşallah sana.
(ecem) minik kuşum benim, boyun uzamış senin de buralarda.çok tatlısın meleğim,maşallah sana.
Şeyma Miray Özge Alara Ecem tatlı kuzular sizi maşallah size anam bunlar kocaman olmuş ya kıyamam ben sizeboshayallersmile
Emirkagan...Miray... Alara... Özge... Ecem... Duru... Şeyma...
hangi birini sayayım allahım çok tatlısısınız hepiniz..
41 kere)))
NAZLI ŞEYMA ,MİRAY, ÖZGE,ALARA, ECEM maşallah size tatlı kızlar hepinizde çok ama çok güzelsiniz canlarım hiç nazar değmesin size inş.
Alara, maşallah kzım çok tatlı olmuşsun,çok yakışmış elbisen..saçlarına bayılıyoruz Bahar'la.biz de olmayınca...Bahar'ın tokalarını da sana gönderelim kuzum,biz de uzamıyacak galiba..
Ecem,daha sık uğra buralara çok özlüyoruz seni kuzum,maşallah sana da..Uzaklarda bi canımız var diyoruz senin için..
Mertkan,adın gibi bir delikanlı ol inşallah,sarı zeybeğim benim...maşallah o tombiş bacaklarını ısırsınlar...
ıste bızde geldık
ıste bızde geldık
Biz fazla aktif olamıyoruz teyzoşlar.hala bebek kutlamasına gelenlerimiz bitmedi.Bütün bebişlere 41 kere maşallah.Bu arada kız bebeklerimizin hepsi bir afet olacak gibi,çooook güzeller.işte bizim 6.ay fotomuz.
heyyo ben geldim teyzoşlara.s.
41 kere maşallah hepsine.
ben de resim koycam ama fotoğraf mak. ara kablosunu kaybettim( geçen haftadan, tel saran,şınav çeken burak, bu haftadan da alkış alkış yapan burak var.. bu akşam iyiy ce arayıp bulayım şunu..
kızlar bebeklere 41 kere masallah hepsi cok tatlı.
ya bisey sorucam. bu yürüteçlerden memnunmusunuz? bende doruk a alsammı acaba. erkenmi değilmi kararsızım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?