2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

maşallah yaaa
uzun aralıklarla giripte görünce bu melekleri,nasıl büyüdüklerini daha iyi farkediyorum
hepsine tek tek baktım 41 kere maşallah
ohh iyiki var bu cücükler yaaa
allahım nazarlardan saklasın...

ayyy secmecemi bunlar pekiikaydirigubbakcemile3
hepside birbirinden güzellll..hepsi yemelikkkk....maşalllahhhh...yesin onu cici anasııı

RESIM NASIL YÜKLENıR?

1. ImageShack® - Online Media Hosting adresine gir
2. "browse" ile resmi seç.
3. Eğer resmin boyutu fazla ise "yeniden boyutlandır" a bas 640-480 'i seç
4. "şimdi yükle" ye bas
3. Yükleme başarılı ise "forum kodu" nu tamamen kopyala ve kk'daki mesaj panosuna yapıştır.

Kızlar merhaba babamız facebooka koymuş bir iki yeni resim.. Bende hemen buraya ekledim:kedi:
Bir arkadaşım hacdan arap kıyafeti getirmiş oğluma:roflol:

Tatil keyfimizden,

Uykudan uyanmış gözleri mahmurboshayallersmile

tüm bebişlere maşallah.

bayram geliyor ya erkeklerimiz şimdiden saç traşına başlamış afferim size.arifede kalabalık oluyor işlerinizi erken halletmek iyi fikir kuaför köşelerinde sıra beklenmez .

Esma iyi yaptırmışsın kestirmekle dikiyordunuz çoçuğun saçlarını havaya tam Sincap oluyordu.

Toprak tanıştığımıza memnun oldum canım.

41 kere maşallah Allah nazarlardan korusun.

heytttttt dağılın uleynnn topikin abisi toprak geldiii... kuzum çok tatlısın maşallah sana...
emircim sıhhatler olsun tatlım ben o saçlarına bayılıyodum ama böylece çok karizmatik olmuşsun :)

Toprak maşallah çok tatlısın teyzem yerim ben seni
Emir saçlarınımı kestiler oğluşum, ama olsun sen yinede çok yakışıklısın

Ay maşallah o zıpıra erkek olmuşta saçlarını traş ettirmişopuyorumnanaktan
Esma cin gibi duruyor bu oğlan çok işin var bunla çok naniknanik

Dün resimleri koydum öyle çıktım amaannnn Buraktaki bu yakışıklılık ne öyle ayol.Türk filmlerinden çıkmış gibi saçları var jön maşallah jön..Buraklar hep böyle yakışıklı mı olooor kuzumboshayallersmile

Burcu Toprakta senin kızla tanışmak için sabırsızlanıyorsengözlerimebaksanab
Zeynep teyzem Havva teyzem de koysa da yeni resimler baksak diyo bi denaniknanik

ya bi selam veriyoruz hemen kızımıza sulanıyorsunuz.ben turşusunu kurucam anacığım göstermem tanıştırmam kimselerle bananeeeee.

neyse azıcık sakinleşeyim gelin istanbula tanıştıralım arap kıyafetli sarı oğlunla.

burak çok tatlı olmuş maşallah
toprak ında arap kıyafeti çok şker yaa ay yerim bunları ben

sağol cnım..

güle güle sağlıkla uzasın saçları..

biz evde kestik..amma güzel oldu :)

sağol özlem teyzesii...bana göre hep böyle hatta daha çok yakışıklı,tatlııı,yenilesiii :)

evetttt alın size doya doya ipek böceğim...

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

eyvahh.. çekilin yoldan geliyor ipek kaptan :) topla zeynepcim sen ordaki resimlerii bi süreliğine..yoksa yazık resimlerin başına küçük küçük kazalar gelebilir :)

maşallah toprak pek tatlısın kuzum...Allah haca gitmeyide nasip etsin sana kuzum...

esma emire tıraş pek yakışmış pek bi afilli olmuş...bayramda kızlara hava atacak sanırsam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…