2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

masallah zeynoya vala kocaman oldu nasılda belı genc kız gıbı duruyo annesı cok tatlı dogdugu gun resımlerıne hepımız bayılmıstık heycanla bune tatlı bune guzel bı kız dedık annesının babasının nazlı kızı olucak zeyno aynı ben gıbı 2 abım var ben en kucugu ve kızım hep benı elde tutmaya calıstılar bılırım sımdı buyudukce zeynoda oyle olcak annesı hep nazlı ıstedıgı olan bı prenses olcak masallah guzel kıza

Zeynep,Melek çok sağolun kızlar
Melekcim bende tek kızım canım iki tane erkek kardeşim var benimde,dediğin gibi annem babam hala el üstünde tutarlar beni,bizim kızda daha şimdiden işini biliyor valla çok nazlı çokkk...

Burak kuzum maşallah sana teyzem her resminde ayrı bir tatlı ayrı bir yakışıklı çıkmışsın
Toprak maşallah kuzum gözleride tam nazar boncuğu arap kıyafetinizede ayrıca bayıldım çok yakışmış
Emir kağan tatlım saçlarda kesilince dahada yakışıklı olmuşsun maşallah sana
İpek böcüğü seni bir elime geçirirsem yicem nasılda cin cin bakıyor maşallah güzel kızım nasılda dikiliyorsun ayakta yakında yürürsünde sen
Özge canım sen kimi arıyorsun bakayım konuş konuş ama baban duymasın nede keyifli görünüyorsun maşallah
Esra cimcime seni bu nasıl yatış kız nasılda güzel uyurmuş maşallah kuzum sana
Zeynep Sinem yine çok ama çok güzelsin maşallah tatlım sana
Allah tüm bebişlerimizi nazarlardan kem gözlerden kötülüklerden korusun hepiniz çok ama çok tatlısınız sizi gördüm içim açıldı valla :asigim:

ecem al yazman çok yakışmış kuşum maşallah
mertkan afiyet olsun sarıcivcivim benim sanada maşallah
miray cicilerin çok yakışmış maşallah güle güle giy tatlım

aykızın cücük nenesini
tuğbanın biberci oğluşunu
hülyanın cicili bicili kızını
haam diye ısırrım
çok tatlılar maaşaallah

ecem alyazmalı güzel prenses maşallah sana kuuzm...
miray senin bayramlıklarını sevem olmaz mı hemide bal gibim olmuş....
mert kan biber mi yedin teyzem afiyet olsun paşam

Mertkan pasam biber de mi yiyosun sen bakiyim masallah

Miray güle güle giysin bayramliklarini hepsi birbirinden güzel ama içindeki daha bi güzel

bahar--ecem---miray-----mertkan maşallah canlarım sizi teyzeniz kocamaaaaaaaaaaan öpüyo

maşallah yaaa
uzun aralıklarla giripte görünce bu melekleri,nasıl büyüdüklerini daha iyi farkediyorum
hepsine tek tek baktım 41 kere maşallah
ohh iyiki var bu cücükler yaaa
allahım nazarlardan saklasın...

hepinize çok ama çok teşekkür ediyoruz tatlı teyzoşlar opuyorumnanaktanŞeniz

Atlayın kızlar sizide gezdireyim sengözlerimebaksanab

URL=http://img541.imageshack.us/i/fotolarm0008.jpg/]
[/URL]

Mertkan ve pide keyfi sanki kıtlıktan çıktı kaydirigubbakcemile3

zeyno çok tatlısın kız sen yerim seni gamzenden fındık kurdu...
mertkan şofördemi oldun sen kızlara havamı atıyon civciv seni...ver bakalım o pideyi ben yicem...

Mertkan pasam biber de mi yiyosun sen bakiyim masallah

Miray güle güle giysin bayramliklarini hepsi birbirinden güzel ama içindeki daha bi güzel

bahar--ecem---miray-----mertkan maşallah canlarım sizi teyzeniz kocamaaaaaaaaaaan öpüyo

teşekkür ederiz teyzoşlar.. opuyorumnanaktan

Ahmet Burak, Toprak, Emir, İpek ,Özge, Zeynep, Mertkan her biri ayrı ısırmalık...
artık söyleyecek söz bulamıyorum. allhım özenmiş de yaratmış her birini. maşallah subhanallah....

selmacım kızın çok çok çokk tatlı maşallah,Allah nazarlardan saklasın..

oo mertkan erken kapmışın oğlum arabayı..bizim bebeler daha oyuncak araba oynayamıyo,mertkan direksiyona geçmiş..afferim sana boncuğum benim

ay ben bu kuzucukların hangi birine ne yazayım bilemedim
hepsine ayrı ayrı MAŞALLAH

epeydir yazamamıştım alıntı yapmadım sayfayı büyütmemek için

Son düzenleme:
Ayy kızlar maaşallah tüm bebişlere ne kadar da büyümüşlerr..:)) hepsi çok tatlıı

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Tuğba,Fatma,Sibel,Havva,Hülya(hulen),Hülya(yaren),Serap,Escos çok sağolun teyzoşlar Zeynepte sizi kocaman kocaman öpüyormuş opuyorumnanaktan

Bucu teyzeee, katil falan değil bu bebek. korkmaa guclubacismile

iftara davetliyiz ama ben açımmm. bu oyuncağı yesem ne olur kii??

komşu teyzemiz yazlıktan almış elbiseyi: askıları düşüyor ama olsun.

mertkan pasam arabamı suruyon sen abooo kızlarımızı kacırıp denıze getırme masallah sana sarı cıvcıv

masallah mıraya oyuncagıda ne tatlımıs bebeyın yuzu asık gıbı ya ben bıle tırstım gorunce gecen

kara kızım benim maşallah sana dekolteni sevsinler senin opuyorumnanaktan

mertkanıım sarı kuşum pek yakışmışsıın direksiyona maşallah sana kuzum
mirayım tatlışım bi ısırık alabilirmiyim kollarından baldırından maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…