ecem al yazman çok yakışmış kuşum maşallah
mertkan afiyet olsun sarıcivcivim benim sanada maşallah
miray cicilerin çok yakışmış maşallah güle güle giy tatlım
aykızın cücük nenesini
tuğbanın biberci oğluşunu
hülyanın cicili bicili kızını
haam diye ısırrım
çok tatlılar maaşaallah
ecem alyazmalı güzel prenses maşallah sana kuuzm...
miray senin bayramlıklarını sevem olmaz mı hemide bal gibim olmuş....
mert kan biber mi yedin teyzem afiyet olsun paşam
Allahım hepsine çok güzel bir ömür nasip etsin,sizlerle beraber maşallah her birine,gün geçtikçe dahada ballı lokmalara dönüyor kızlar bebişleriniz.Allahım çok uzun ömürler versin bebişlerinize ve sizea.s.
Mertkan pasam biber de mi yiyosun sen bakiyim masallah
Miray güle güle giysin bayramliklarini hepsi birbirinden güzel ama içindeki daha bi güzel
miraycım cicilerin çok yakışmışş..üstünde paralansın inşallahh...opuyorumnanaktan
mertkan civcivvv çok şekersinn.urfalılar önce acıdan başlarya.senin elindeki tatlıgibi..
ecemm oyy kuzumm.al yazmalarda çook yakışmışş.maşallah..
daha sayamadıgım bütün bebişlerimize maşallahh...rabbim korusun sizi..
bahar--ecem---miray-----mertkan maşallah canlarım sizi teyzeniz kocamaaaaaaaaaaan öpüyo
ecem niye büzdün kuzum o dudakları öyle..baksana çok tatlı olmuşun ama böyle..
mertkan kanma oğlum bibere falan,ben tatlı bişeyler istiyorummmmmmmmmm diye ayağa kaldır ortalığı :)
miray çok tatlısın bebeğem..tüm kıyafetlerin süper olmuş, güle güle giy, bol bol harçlık topla emi
maşallah yaaa
uzun aralıklarla giripte görünce bu melekleri,nasıl büyüdüklerini daha iyi farkediyorum
hepsine tek tek baktım 41 kere maşallah
ohh iyiki var bu cücükler yaaa
allahım nazarlardan saklasın...
Mertkan pasam biber de mi yiyosun sen bakiyim masallah
Miray güle güle giysin bayramliklarini hepsi birbirinden güzel ama içindeki daha bi güzel
miraycım cicilerin çok yakışmışş..üstünde paralansın inşallahh...opuyorumnanaktan
mertkan civcivvv çok şekersinn.urfalılar önce acıdan başlarya.senin elindeki tatlıgibi..
ecemm oyy kuzumm.al yazmalarda çook yakışmışş.maşallah..
daha sayamadıgım bütün bebişlerimize maşallahh...rabbim korusun sizi..
bahar--ecem---miray-----mertkan maşallah canlarım sizi teyzeniz kocamaaaaaaaaaaan öpüyo
ecem niye büzdün kuzum o dudakları öyle..baksana çok tatlı olmuşun ama böyle..
mertkan kanma oğlum bibere falan,ben tatlı bişeyler istiyorummmmmmmmmm diye ayağa kaldır ortalığı :)
miray çok tatlısın bebeğem..tüm kıyafetlerin süper olmuş, güle güle giy, bol bol harçlık topla emi
ahaaa yakalandım yemin ederim 2 gün önceydi galiba evde aklıma geldi ayy Burçin görecek bizden ala sarışınmı var diyecek dedim yakalandım demek tühhhh.ayy yopk emin olmadan laf etmem daha .ama o ara resmini mi görmemiştim acaba ?:tomato: kendime bu domates
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?