2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

Burcu benim oğlumu ne doktor mühendis kızları istedi de vermedik,gözümüz sana ilişti napalım sende dişli çıktın anam yok ben böyle kaynana istemem oğlumananiknanik

Adı güzel kendi güzel İpek kız o resimleri çektirirken annenle baban başlarına bunların geleceğini hiç düşünürler miydi acaba kaydirigubbakcemile3

Çok tatlısın şeker.. ama anneni çok üzüyomuşsn bu günlerde..Aslında İpek gibi kızsın demi teyzem sen..
Bi tam iyileşim bi de incilerimi dökim annemi hiç üzmücem:kedi: diyo Zeynepcim İpek kız

-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
evet bi ara boşaltıcam alt rafları
a.s.

toprakçım çok tatlısın kuzum benim maşallah
emirim böle çok yakışıklı olmuşssun kuşum maşallah
ipeğim böcüm ne güzel duruyon ayakta maşallah yakında yürürsünde sen

Ay maşallah o zıpıra erkek olmuşta saçlarını traş ettirmişopuyorumnanaktan
Esma cin gibi duruyor bu oğlan çok işin var bunla çok naniknanik

valla herkes öle dio cnm açık göz olsun da inş. kimseye ezdirmesin kendini
maşallah toprak pek tatlısın kuzum...Allah haca gitmeyide nasip etsin sana kuzum...

esma emire tıraş pek yakışmış pek bi afilli olmuş...bayramda kızlara hava atacak sanırsam...
hee teysesi bayramda kız bakıcaz oğlumaa :))

toprakçım çok tatlısın kuzum benim maşallah
emirim böle çok yakışıklı olmuşssun kuşum maşallah
ipeğim böcüm ne güzel duruyon ayakta maşallah yakında yürürsünde sen
sağol teyzoşum

ipek kuşum maşallah maşallah maşallah
yürüteçle raflara dalmış çok hoş güldüm ona
tüm yavrulara maşallah

zeyıl tatlım ay yerım ben bu oglanı ya bune yakısıklılık bune guzelık mevlam ozene bezene yaratmıs allah bahtını onunu kısmetını hep acık etsın dılerım kızımı pınara vermesedım yagıza hemen ogluna verırdımkaydirigubbakcemile3 masallahhh canım

masallah esmacım yakısıklıya saclarınıda kesmıs erkek olmus

masallah ıpek bocuge metalıka tısorte kız pembe kot olurmu bozmussun havanı sende de bızım yurutecın aynımı var o ses cıkaranı bızde cıkardık zeynepıcm kafa dayanmıyo resmen ona masallah sana prenses allah tum bebıslerımızı nazardan korusun hep dıyorum ve yıne dıyecgım RESIMLERE BAKAN ARKADASLARA SESLENIYORUM BI MASALLAHHH DIYELIM ONU COK GORMEYELIM

Biz geldik...
Kıbrıs sıcağında klima keyfi. Dışarıda sıcaklık 40 derece.
[/IMG]

Esra ve kuzenin popişi...kaydirigubbakcemile3

Esracık 99 çeşit uyuma pozisyonundan en yamuğunu seçmiş. popoya dikkat kaydirigubbakcemile3

Özge ara kuzum ara sevgilileri ara arkadaşları ara bacaklara bak keyfine diyecek yok .maşallah sana bak saçlarında uzamış yakında tokalarda takılır.

Esra sen ne zamandır yoktun kuzum.o popo ne kız o nasıl bir uyuma şeklidir.

tüm bebeişlere kocaman

Canımmm vermiş kadar oldunnaniknanik

SABAH OZGE TELEFONLA BI DALDI OYUNA BABASIDA DIYOKI KIZIM SEVGILINIMI ARIYON kaydirigubbakcemile3QUOTE]

:roflol:

opuyorumnanaktan
SABAH OZGE TELEFONLA BI DALDI OYUNA BABASIDA DIYOKI KIZIM SEVGILINIMI ARIYON kaydirigubbakcemile3
maşallah kuzum kimi arıyon sen bakiyim... :lepi:

totonu ısırırım görürsün öyle havalara dikmek nasıl oluyomuş delikafadulden

melek teysesi havva teysesi sağolun

özgeye bak sen almış eline telefonu seni zilli seni mesajmı atıyon sevgiline maşallah melekçim çok tatlı kızın

havvacım senin kızda benim oğlum gibi yatıyo nasıl uyuolra böle hayret sabaha kadar fır dönüyolar
büyümüş esra kuşta nasılda bilmi bakıyo bunlar yaa

özge kuzum maşallah sana..telefonla kimle konuşuyon kızz..
esra kuşum kız lastikmisin sen.amma güzel uyuyosun..
diger pozda sanırım baba kucagında.şunun havasına baksana..bunların hepsi ukala yaaaa..maşallah..

toprakcımm yahu senigörmeyeli nede tatlı olmuşsun sen öyleee.maşallah sana kuzummm.
ipekcikkk fır fır dolanıyon kızz.anayıda yoruyon.kız toton biyeredegsin kızz.yerim seniii..maşallah.
emircimmm ayy tam delikanlıolmuşsun senn..çok güzel olmuş saçlarınn.öpüyo teyzen seni..

esra biz görmeyeli çok büyümüş maşallah..

özge maşallah sana kuzum..pek bi keyiflisin.

opuyorumnanaktan

maşallah kuzum kimi arıyon sen bakiyim... :lepi:

totonu ısırırım görürsün öyle havalara dikmek nasıl oluyomuş delikafadulden

bende bendekaydirigubbakcemile3

İpek,Özge,Esra maşallah çok tatlısınız yine fıstıklarım benim

Teşekkür ederiz teyzoşlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…