ya bi selam veriyoruz hemen kızımıza sulanıyorsunuz.ben turşusunu kurucam anacığım göstermem tanıştırmam kimselerle bananeeeee.
neyse azıcık sakinleşeyim gelin istanbula tanıştıralım arap kıyafetli sarı oğlunla.
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-sağol cnım..
güle güle sağlıkla uzasın saçları..
biz evde kestik..amma güzel oldu :)
sağol özlem teyzesii...bana göre hep böyle hatta daha çok yakışıklı,tatlııı,yenilesiii :)
eyvahh.. çekilin yoldan geliyor ipek kaptan :) topla zeynepcim sen ordaki resimlerii bi süreliğine..yoksa yazık resimlerin başına küçük küçük kazalar gelebilir :)
a.s.Burcu benim oğlumu ne doktor mühendis kızları istedi de vermedik,gözümüz sana ilişti napalım sende dişli çıktın anam yok ben böyle kaynana istemem oğlumananiknanik
Adı güzel kendi güzel İpek kız o resimleri çektirirken annenle baban başlarına bunların geleceğini hiç düşünürler miydi acaba kaydirigubbakcemile3
Çok tatlısın şeker.. ama anneni çok üzüyomuşsn bu günlerde..Aslında İpek gibi kızsın demi teyzem sen..
Bi tam iyileşim bi de incilerimi dökim annemi hiç üzmücem:kedi: diyo Zeynepcim İpek kız
Ay maşallah o zıpıra erkek olmuşta saçlarını traş ettirmişopuyorumnanaktan
Esma cin gibi duruyor bu oğlan çok işin var bunla çok naniknanik
hee teysesi bayramda kız bakıcaz oğlumaa :))maşallah toprak pek tatlısın kuzum...Allah haca gitmeyide nasip etsin sana kuzum...
esma emire tıraş pek yakışmış pek bi afilli olmuş...bayramda kızlara hava atacak sanırsam...
sağol teyzoşumtoprakçım çok tatlısın kuzum benim maşallah
emirim böle çok yakışıklı olmuşssun kuşum maşallah
ipeğim böcüm ne güzel duruyon ayakta maşallah yakında yürürsünde sen
zeyıl tatlım ay yerım ben bu oglanı ya bune yakısıklılık bune guzelık mevlam ozene bezene yaratmıs allah bahtını onunu kısmetını hep acık etsın dılerım kızımı pınara vermesedım yagıza hemen ogluna verırdımkaydirigubbakcemile3 masallahhh canım
SABAH OZGE TELEFONLA BI DALDI OYUNA BABASIDA DIYOKI KIZIM SEVGILINIMI ARIYON kaydirigubbakcemile3QUOTE]
:roflol:
opuyorumnanaktanzeyıl tatlım ay yerım ben bu oglanı ya bune yakısıklılık bune guzelık mevlam ozene bezene yaratmıs allah bahtını onunu kısmetını hep acık etsın dılerım kızımı pınara vermesedım yagıza hemen ogluna verırdımkaydirigubbakcemile3 masallahhh canım
masallah esmacım yakısıklıya saclarınıda kesmıs erkek olmus
masallah ıpek bocuge metalıka tısorte kız pembe kot olurmu bozmussun havanı sende de bızım yurutecın aynımı var o ses cıkaranı bızde cıkardık zeynepıcm kafa dayanmıyo resmen ona masallah sana prenses allah tum bebıslerımızı nazardan korusun hep dıyorum ve yıne dıyecgım RESIMLERE BAKAN ARKADASLARA SESLENIYORUM BI MASALLAHHH DIYELIM ONU COK GORMEYELIM
maşallah kuzum kimi arıyon sen bakiyim... :lepi:SABAH OZGE TELEFONLA BI DALDI OYUNA BABASIDA DIYOKI KIZIM SEVGILINIMI ARIYON kaydirigubbakcemile3
totonu ısırırım görürsün öyle havalara dikmek nasıl oluyomuş delikafadulden
Özge ara kuzum ara sevgilileri ara arkadaşları ara bacaklara bak keyfine diyecek yok .maşallah sana bak saçlarında uzamış yakında tokalarda takılır.
Esra sen ne zamandır yoktun kuzum.o popo ne kız o nasıl bir uyuma şeklidir.
tüm bebeişlere kocaman
esra biz görmeyeli çok büyümüş maşallah..
özge maşallah sana kuzum..pek bi keyiflisin.
opuyorumnanaktan
maşallah kuzum kimi arıyon sen bakiyim... :lepi:
totonu ısırırım görürsün öyle havalara dikmek nasıl oluyomuş delikafadulden
bende bendekaydirigubbakcemile3
melek teysesi havva teysesi sağolun
özgeye bak sen almış eline telefonu seni zilli seni mesajmı atıyon sevgiline maşallah melekçim çok tatlı kızın
havvacım senin kızda benim oğlum gibi yatıyo nasıl uyuolra böle hayret sabaha kadar fır dönüyolar
büyümüş esra kuşta nasılda bilmi bakıyo bunlar yaa
özge kuzum maşallah sana..telefonla kimle konuşuyon kızz..
esra kuşum kız lastikmisin sen.amma güzel uyuyosun..
diger pozda sanırım baba kucagında.şunun havasına baksana..bunların hepsi ukala yaaaa..maşallah..
İpek,Özge,Esra maşallah çok tatlısınız yine fıstıklarım benim
zeynonun bu akşamki halleri teyzoşlar:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?