2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

önce bi kocaman maşallah diyeyim hepsine..

pekii ben seni yesem nasıl olurr...

teyzemizin tacını aldık başından biz denedik..poz veriyor bi de zilli...

Uploaded with ImageShack.us

poz vermeyi de biliyor bak sen..

ben geldimm incilerimi göstermeye

çok tatlı ya,çok yakışmış.tam süper güzel bi kız olmuş şimdi

ıste ben geldım bu aksam kızlar ozgeyı uyutucagımız zaman bı gulmeye bı neselenmeye basladı ay uyumak bılmedı fırsat bu bende cektım ıncılerımızde gorunuyo alta teyzeler

incilerini gülüşünü sevsinler senin.

maşallah çınar'a. iyiyce delikanlı oldu artık.

Buda son çektigimiz resmimiz

Ayakta durmaya bayiliyo fistigim

çok tatlı benmi meleğim. burak da öyle sürekli ayakta tutsun biri onu..

ahh benim minik kuzum..minik meleğim..tatlı yavrumm..ağlatma annesii...bu güzellik ağlatılır mı hiçç..

Bu da Süleyman Demirel Esra

[/URL][/IMG]

Bu aralar dudak emiyoruz sürekli
[/URL][/IMG]

Allah emi havva çok güldüm. hakkaten uymuş ama..:)

ıyı bayramlar kızlar mınık meleklerımızede ıyı bayramlar ılk bayramları kutlu olsun

bol şekerli bayram olsun tatlım..

[ıyı bayramlar kızlar mınık meleklerımızede ıyı bayramlar ılk bayramları kutlu olsun[/QUOTE]

maşallah özge'ye çok cici olmuş.meleksen senin kızınla canbahar'ın kızını çok benzetiyorum banamı öyle geliyor acaba:)

İpek,Esra,Bahar,Özge maşallah kuzularıma hepinizde çok tatlısınız öpüyorum o güzel yanaklarınızdanopuyorumnanaktan

Kızlar bu arada biz dişleri 4 ledik..... ama bu sefer biraz zorlandı oğlum.... arkalar çıkarken napıcaz bakalım...

Özge Bahar'ın bayram keyfi

Eklentiler

• $DSC00629.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 33
  • $DSC00637.webp
    9 KB · Görüntüleme: 22
  • $DSC00588.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 24
özgecimmaşallah sana.bayramlklar süper kuzumm.
esra kuş kızz bu ne hallkaydirigubbakcemile3bu gıdıkla hakkaten çok benzemişsinn.saçlarda süperr.uzamış..anan seni yene kuaföre götütürmaşallah sanaaa....
baharr kuzum maşallah sana..çok masum bi bakışlarınvar senin yaaa..öyyle bi göz varki sende pek bi .pek bi sakinnn.pek narinnn bi yapın var gbii..
dorukpaşa yahu bayıldımm şu sandalyeye oturttugun şeyikaydirigubbakcemile3kız zeynep ben böyle şey görmemiştim.harika.çocugu civilemişsin gbi iduruyokaydirigubbakcemile3ama yinede pek tatlı..
karizma diger resimlerde dahada güzell.şu erkek çocuklarında gömlek olayına bayılıyorum.benimde bi oglum olsaydı hep hevestim şu gömlek olayına.helde beyazz hastasıyım gömlektee..çook yakışmışş..öpüyorum onuu..maşallhhhh..
mirayy kız ben seni nidemm.maşallah sana her poz sendeee..seni gidi oyunbazzz cilvesine doluymazzzz.seni gidi oynak yarr adanada bulunmazzzzkaydirigubbakcemile3
maşallahhh..per poz muhteşemm..maşallahhh..
ipek bucügüü kız anan seni neden agatııı.de baaaa..ben o ananı varyaaaaklinialirimsmilebayramını kutlarımm..kız bi agmaşsın bi gülmüşsün.şimde anana ne edecegimi şasırdım benn..sendede hep cinlik var haa..maşallah sanada kuzummm...

özge baharr canı maşalla sanada.annem nede güzel süslemiş püslemiş senii..bakışlan çok can yakacak baksanaa..

Ayşegül çok pratik bişey ya tavsiye ederim. Cafelerde falan Doruk u bebek sandalyelerine oturtuyoruz ama misafirliklerde problem oluyordu. Bunu buldum. baya saglam bisey.... Doruk ta insanlarla masada oturmayı çok seviyor. Kendisini adam oldu zannediyor napsın :)))
Kesinlikle erkek çocuklarda gömlek çok şeker oluyor. Üzerine süeterlede çok yakışıyor.....

eee nirde bulucagım ben bu çivileme işinikaydirigubbakcemile3nerde satılıyo...
ayy kızz bende çook seveirm gömlek üstüne süeterrboshayallersmile

ayyy massallah kuzulara... sızler dogum yaptıgınızda ben 3 aylık hamıleydım... bebıslerınızın ılk resımlerıne bakıp bakıp aglıyodum... benımde bebısım olcak bole dıye...Cok sukur Rabbıme banada nasıp oldu... ıns bende gorurum kızımın boyle buyudugunu:):):)

a seyma cnm gunden gune ne cabuk buyuyolar ınsan anlamıyo bazen allah bıze her seylerını gormeyı nasıp etsın once hamıleken nasıl olcak dıye can atardık dogdu ne zaman dısı cıkcak ne zaman yurucek bu bır omur sanırım boyle devam edıcek bız hep bısılerını gormek ıstıceza.s

tüm bayram şekerlerine kocaman maşallahhh...Allah ım hepsini esirgesin...nice bayramlar nasip etsin hep beraber inş....

Masallah 41 buçuk kere hepsine hangisine bakcagimi sasirdim hepsi birbirinden tatli bunlarin
tam bayram sekeri olmuslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…