2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

ozge hanım geldııı bırazda cıdı olım ya heppmı gulcem canbaharcım burda cok bahara benzıyo baksana

bütün meleklerimize 41 kere maşallah
E hadi bayramlıklarımıza resimlerimiz nerde hadi anneler tembellik etmeyin:tomato:

işte bizim bayram şekeri

Maşallah tüm bebişlere.. Özge gerçekten Baharla benzeşiyo ya...
Berkin Tosun Paşammm, damadım. Bu ne yakışıklılık. Isırırım senin gamzelerini...

berkin şeker gibisin valla..yemeli seni...bayramlıklarında çok yakışmış....

evet kızlar bayramlıkla resim koyan çok az kişi var..valla ben bayram gelmeden koymuştum..

ozge hanım geldııı bırazda cıdı olım ya heppmı gulcem canbaharcım burda cok bahara benzıyo baksana
cool takılıyo özge bu resimde maşallah
bütün meleklerimize 41 kere maşallah
E hadi bayramlıklarımıza resimlerimiz nerde hadi anneler tembellik etmeyin:tomato:

işte bizim bayram şekeri

leynnn bayram şekeri bi lokmada yutarım seni he cokacimcoook

MASALLAH BAYRAM SEKERLERINE NAZAR GEDMESIN BERKIN NE TATLISIN TEYZEM SEN YA
IPEK SENDE KOKOS OLMUSUN MASALLAHHH

Zeynepçimmmm,Melek ya bu kızlar ne kadar tatlı böyle vallahi de bayram şekeri buduryaaaopuyorumnanaktan..
Zeynep o pembe takım ne öyle kızzzz küçük hanımefendi olmuş İpek kız..Hemen nerden aldığını söylüyosun bende alıyorum kızıma zemuszemus

Mirayyyy kız seni yerim bacaksız sen ne kadar hareketli bi bebişkosun öyleeee,bi orda bi burda pozlar maşallah sanaa:asigim:

Bahar Allah seninnnnn kız ne toka kafandakiii pamuk prenses misin kız sennn..Çok güzel kız olmuş maşallah Bahar aynı adı gibi...

Havva ben o esranın gıdığından yerim anlıyomusun beni cokacimcoook
Havva bayramlık resimlerini koymamışın haniiii nerdeee

Candycim güle güle kullanın incilerinizidelikafaduldenHep mutluluktan göstersin,hdelikafaduldeniç sinirden göstermesin inşallah

Aykızzz bal kızın çok tatlı olmuş maşallahh iki yandan toplanacak kadar saçları bilem var yaaa güzelim benimopuyorumnanaktan

Gelelim erkeklere..

Serap tosuncuğuna da 41 kere maşallah amaaaan nazar değmesin valla eminim herkesin gözü kalmıştır çocukta bayramda...
Zeynep senin bayram şekeri oğlunun gömleğini yesinler..Bende gömlek giydirdim bayramın birinci günü (gerçi bi resim çekmemişim güzel ama) ay ne kadar tatlı oluyorlar dimi böle büyümüşte küçülmüş gibiopuyorumnanaktan

Bende hiç foto çekmemişim doğru düzgün sinir oldum kendimelmaz:
Olanlardan koyim bariiii

Berkiiin ne tatlısın sen oyle.... çok yakışıklısın. Topaç oğluş.... maşallah sana....

sağol teyzesi. Yakışıklı Doruk abimi de öpüyoruz kocaman opuyorumnanaktan

berkin şeker gibisin valla..yemeli seni...bayramlıklarında çok yakışmış....

evet kızlar bayramlıkla resim koyan çok az kişi var..valla ben bayram gelmeden koymuştum..

gönderiyim dicem ama çok uzaksın yasempatiksalakcinni olsun sen yine de koy oğluşların resimlerini..

Ayrıca ablaların abilerin okul formalı resimlerini de bekleriz hanımlaaaaaar:lepi:

MASALLAH BAYRAM SEKERLERINE NAZAR GEDMESIN BERKIN NE TATLISIN TEYZEM SEN YA
IPEK SENDE KOKOS OLMUSUN MASALLAHHH

sağol teyzesi.. Özgeyi de öperdik ama Esra kızar:kedi:

Sağol teyzesi bütün meleklerimizi Allah nazardan korusun:Saruboceq: Teyzesi kimse görmesin diye misafirler gelmeden yattı misafirler gidince kalktı hep Bi yerlere giderken de hep uyudu göstermedi kendini kaydirigubbakcemile3
Yerim ben seni boncuk Toprağım Ay ben de Toprak koymak istemiştim ama kocam istemedi:umursamaz:

ipek bütün teyzoşlarını öpüyormuş :)

zeyl cim elbisemiz hediye geldi nerden bilmiyorum ama alan yabancı değil sorarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…