ıste ben geldım bu aksam kızlar ozgeyı uyutucagımız zaman bı gulmeye bı neselenmeye basladı ay uyumak bılmedı fırsat bu bende cektım ıncılerımızde gorunuyo alta teyzeler
opuyorumnanaktanmirayım karaböküm maşallah sanada
alara şeker çikolata seni yerim benn
mertkan alaraaa..özgeee kuzularım maşallah sizeee...hanım kızlarımızanda incileri pekk gözelll,,saglam olsunlar inşallah..
Buda son çektigimiz resmimiz
Ayakta durmaya bayiliyo fistigim
ıste aksam alıs verıs mazasında koctacı gezerken gectık babaya oyle bakıyokı gozlerı fırlıcak babacı kızımmm
Buda son çektigimiz resmimiz
ıste aksam alıs verıs mazasında koctacı gezerken gectık babaya oyle bakıyokı gozlerı fırlıcak babacı kızımmm
kuzum sen ne zaman ayaklandın ya... yerim seni cimcime tü tü tü maşallahhhh sanaBuda son çektigimiz resmimiz
Amin insallah Teyzesi çok tesekkür ederiz öptük kocaman opuyorumnanaktanoyy kuzum benimm.maşallah sana..ecemmm..inşallah yürüdügünüde görürüz koştugunudaaa.....
Saol Selma teyzesi büyüyoruz valla hem çok çabuk opuyorumnanaktanecemcim maşallah sana teyzem koca kız olmuşsun valla
Biz seni ve Alarayi öperiz teyzesiopuyorumnanaktanözge ecem öperim sizi her yerinizden maşallah fıstıklarıma
Tesekkürler Zeynep teyzecim bende seni yeyim opuyorumnanaktankuzum sen ne zaman ayaklandın ya... yerim seni cimcime tü tü tü maşallahhhh sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?