toprak büyüdün demek artık sen.kendi başına meyveni yemişsin suyunu içmişsin salıncakta sallanmışsın..kocaman bi aferin sana...öptüm teyzeciğim yanaklarından....
Oh aldık aferinleri de valla saol sibelcim serapcımm bizde kankaların yanaklarından öpüyoruzzz kova erkekleri siziiiii çok fena olcanız büyüyünce çokkkaydirigubbakcemile3Toprak aferin teyzem sen abi olcan artık kendi işini gör artık zatenkaydirigubbakcemile3
Sende saol Zeynep teyzesi valla inan bende senin kıza bayılıyorum o nazlı halleri böle bakınca ismiyle müsemma bir tavrı var sanki..bi dudak büken resmi varya o görünce Allahım dedim bu zeynep bu kıza mümkün diil kızamazkaydirigubbakcemile3toprağım afferin sana minik kuşum maşallah ben bayılıyorum bu oğlana ya... pek güzel...
yok ya o dudakları bi büküyor,bende sinir stres kalmıyor. nasıl kıyayım. hangi birine kıyılır ki opuyorumnanaktanOh aldık aferinleri de valla saol sibelcim serapcımm bizde kankaların yanaklarından öpüyoruzzz kova erkekleri siziiiii çok fena olcanız büyüyünce çokkkaydirigubbakcemile3
Sende saol Zeynep teyzesi valla inan bende senin kıza bayılıyorum o nazlı halleri böle bakınca ismiyle müsemma bir tavrı var sanki..bi dudak büken resmi varya o görünce Allahım dedim bu zeynep bu kıza mümkün diil kızamazkaydirigubbakcemile3
amin canım :Saruboceq:Allah'ım sizi nazarlardan korusun..Sizleri ana-baba kıymeti bilen evlatlardan eylesin inşallah..
Tesekkür ederiz Melek teyzesimasallah zeynep fıstıga nasılda buyukdum dıyo nazar degmesın
masallah ecem prenses cok tatlı cıkmısın odanda falan cok guzel mıs nazarlardan korusun mevlam tum bebıslerımızı
Ecem nerlerdesin sen kuşum maşallah sana internete mi giriyosun kuzum sen.. söyle annene daha sık uğrasın buralara hee
Esra güzel gelinim benim boncuk maşallah sana
Esraya yan bakan karşısında beni bulur heeguclubacismile
pijamamızda bi örnek yalnız sempatiksalakcinnibiz geldik yine teyzoşlaropuyorumnanaktan
oy oy sen ayakta durmaya mı başladın...Ben geldim teyzoslarim
boncuğum hoşgeldin. o tokaların saçında paralansın emi zilliEsra kuş geldi...Yeni tokalarını gösterelim dedik teyzoşlara...
[/URL][/IMG]
Bayramda hava sıcak olduğu için bayramlıkları giyemedik. Evdekilerle idare ettik boshayallersmile
Bayramlıkları giydiğimizde de makineyi evde unuttuk kafamçokkarıştı
[/URL][/IMG]
sabah kahvaltımızı mahvederken ( ! ) kaydirigubbakcemile3
[/URL][/IMG]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?