2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

toprak büyüdün demek artık sen.kendi başına meyveni yemişsin suyunu içmişsin salıncakta sallanmışsın..kocaman bi aferin sana...öptüm teyzeciğim yanaklarından....

oy oy maşallah cicişlere bende kızımın bayramlıklı resimlerini koyayım bari akşama felan

toprak büyüdün demek artık sen.kendi başına meyveni yemişsin suyunu içmişsin salıncakta sallanmışsın..kocaman bi aferin sana...öptüm teyzeciğim yanaklarından....

Toprak aferin teyzem sen abi olcan artık kendi işini gör artık zatenkaydirigubbakcemile3
Oh aldık aferinleri de valla saol sibelcim serapcımm bizde kankaların yanaklarından öpüyoruzzz kova erkekleri siziiiii çok fena olcanız büyüyünce çokkkaydirigubbakcemile3

toprağım afferin sana minik kuşum maşallah ben bayılıyorum bu oğlana ya... pek güzel...
Sende saol Zeynep teyzesi valla inan bende senin kıza bayılıyorum o nazlı halleri böle bakınca ismiyle müsemma bir tavrı var sanki..bi dudak büken resmi varya o görünce Allahım dedim bu zeynep bu kıza mümkün diil kızamazkaydirigubbakcemile3

yok ya o dudakları bi büküyor,bende sinir stres kalmıyor. nasıl kıyayım. hangi birine kıyılır ki opuyorumnanaktan
Allah'ım sizi nazarlardan korusun..Sizleri ana-baba kıymeti bilen evlatlardan eylesin inşallah..
amin canım :Saruboceq:

masallah zeynep fıstıga nasılda buyukdum dıyo nazar degmesın

masallah ecem prenses cok tatlı cıkmısın odanda falan cok guzel mıs nazarlardan korusun mevlam tum bebıslerımızı

Esra kuş geldi...Yeni tokalarını gösterelim dedik teyzoşlara...
[/URL][/IMG]

Bayramda hava sıcak olduğu için bayramlıkları giyemedik. Evdekilerle idare ettik boshayallersmile
Bayramlıkları giydiğimizde de makineyi evde unuttuk kafamçokkarıştı
[/URL][/IMG]

sabah kahvaltımızı mahvederken ( ! ) kaydirigubbakcemile3
[/URL][/IMG]

Ecem nerlerdesin sen kuşum maşallah sana internete mi giriyosun kuzum sen.. söyle annene daha sık uğrasın buralara hee

Esra güzel gelinim benim boncuk maşallah sana
Esraya yan bakan karşısında beni bulur heeguclubacismile

masallah zeynep fıstıga nasılda buyukdum dıyo nazar degmesın

masallah ecem prenses cok tatlı cıkmısın odanda falan cok guzel mıs nazarlardan korusun mevlam tum bebıslerımızı
Tesekkür ederiz Melek teyzesi

Saol Serap teyzesi 2010 subat kankilerine msj yazacakmis bücürüm:)))

Esracim çok tatlisim kusum ama ben seni yerim ya son resmine bayildim çok ama çok seker çikmis masallah 41 kere

biz geldik yine teyzoşlar opuyorumnanaktan

pijamamızda bi örnek yalnız sempatiksalakcinni
çok güzel bi kız olucaksın sen maşallah sana
Ben geldim teyzoslarim

oy oy sen ayakta durmaya mı başladın...
şapkanda pek güzelmiş ver ben takayım
boncuğum hoşgeldin. o tokaların saçında paralansın emi zilli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…