2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

esra,ecem,zeynep hepinizi totolarınızdan ısırmaya geliyorum....bekleyin beni zilliler sizi...maşallah hepinize

Zeynep,kocaman olmuşsun,pijamaların da çok yakışmış bitanem..
Ecem,ne güzel ayakta duruyorsun sen öyle maşallah kuzum sana,gel de Bahar'a da öğret,zıplamadan duramıyor ayakta tutunca.
Esra kuzum o saçlarına hayranız,tokalar da pek yakışıyor kızıma ya..
Teyzesinin güzelleri bunlar,maşallah hepinize...

Serapcım sen bence Esra ya bi koruma tutman lazım yoksa kaçırırlar bu kızı çok da havalı işiniz zor yani..Bu kız kapıda yatıracak oğlanları....

Ay Zeynom ben seni nasıl atlamışım güzel kızım benim Maşallah sana
Çok canlar yakacak bu kız hee

Ay Seda çok da havalı valla netsem ki bilemedimkaydirigubbakcemile3

tüm kuzulara kocaman maşallah .

Esranın son resminden bi muzurluk yaptım anneeeee affet dediğini anlıyoruz.

ne zamandır girmiyordum Zeynep'i-Esrayı-Ecem'i gördümde ferahladım valla.
ohh mis kukuları burnuma geldi kuzuların.

Ay Zeynom ben seni nasıl atlamışım güzel kızım benim Maşallah sana
Çok canlar yakacak bu kız hee

Ay Seda çok da havalı valla netsem ki bilemedimkaydirigubbakcemile3

:kedi::kedi::kedi::kedi:

zeynep maşallah sana, yanaklar tombik olmuş iyice.

ecem,masum kızım,ne tatlı olmuşsun öyle, kıyafetlerin,şapkan çok tatlı..maşallah sana..

esraa çok fena bakıyor,ne muzurluk yaptı acaba? saçların ve tokaların çok tatlı,ve gözlerin..maşallah..

Çok sağolun teyzoşlar. Zeynep'i ve Ecem'i alıntıdan gördüm şimdi. Maşallah ikisine de. Allah nazarlardan saklasın

Ecem, Esra maşallah size kızlar çok tatlısınız yerim ben sizi

esra,ecem,zeynep hepinizi totolarınızdan ısırmaya geliyorum....bekleyin beni zilliler sizi...maşallah hepinize

Zeynep,Esra,Ecem topikin gülleri maşallah size yavrularopuyorumnanaktan

Tatli teyzoslarim hepinizi kocaman öpüyorum tesekkür ederim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Sibelcim ben Burak'ın bakışlarında çok muzur bir ifade görüyorum.arkadaşları tarafından aranan esprili bir tip çiziyorum onu görünce kafamda neden bilmem.kolay kolay da yanılmam.Seni bilerek kızdırcak ve arkadan tatlı şımarıklıklarla güldürecek seni.Aynı kardeşim gibi o da 28 yaşında şu an hala anneme aynısını yapıyor.
Biraz kişilik analizi gibi oldu ama ne bileyim söylemek istedim sana.
Allah bağışlasın evlatlarımızı,eksikliklerini göstermesin.

bilmiyorum sedacım inş öyle olur...bayılırım öyle tiplere...benm eşim pek esprili ve konuşan bir kişilik değildir...inş ona çekmezkaydirigubbakcemile3

Rabbim hepimizinkini bizlere baışlasın..aminnn....

Seda,Serap,Burcu,Hülya,Özlem çok sağolun teyzoşlar, hepinizi çok seviyoruz ve çok çooookkkk öpüyoruzopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…