2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

Kızlar 2011 şubat annesi adaylarındanım ve bebişlerinizin resimlerine bakayım dedim.Bayıldım hepsineeee.Çok şekerler,çok güzeller...Allah sağlıklı ve uzun ömürler versin hepsine.İnşallah bizde seneye bu zamanlar bebişlerimizin resimlerini koyarız buraya.

maşaALLAH arasa kocaman olmuş yaaa annesi çok da yakışıklı oğluşun...
sağol ccanım nasılsın sen ya öykününde resmini koysana
amin canım saol allahım sizde nasip etsin inşallah
yakışıklım bi makas alabilir miyim delikafadulden

al teyzem bütün makaslar senin olsun

Yaramaz Ömür seniopuyorumnanaktan
Bizim oğlanda öyle ya döküş saçıp duruo pis pis geziyoz evin içinde başa çıkamıyom gari değişmiyom bende üstünükaydirigubbakcemile3

Ya Arasın saçları ne kadar tatlı olmuş fatoş maşallah kuzuyazemuszemus

Ömür ne yaramazliklar yaptin sen öyle kos kaç çabuk annen görmesin :))))

Arasim masallah çok yakisikli olmussun sen ama teyzem
saçlarda çok karizmatik olmus böyle
Kiz Fatos daha sik resim koysana özlüyoz biz ama

ben 2011 şubat annesi olucam tabi oğluşum beklerse bebbeklerinize bayıldım hepsi tek tek birer melek allahım nazarlardan korusun sizlere bağışlasın...

saol reyhancım kopyarım canım sen iste teyzesi...

yueşim hayırlısıyla al yavrunu kuıcağına canım amin herkesin bebeişini bağışlasın rabbim

Ömür'ün o duruşuna bayıldım.Yaptığına nasıl da bakakalmış,yavrum benim.olay mahallinden uzaklaşsam mı diye düşünürken enselenmiş.olay yeri inceleme hemen resimlemiş yani kaçırmamış.süper bir resim.o anda tepki olarak annesinin aklına resim çekmek gelmesi daha hoşuma gitti,bağırmak,kızmak yerine resimleyip eğlenmek.süpersin canım...

Aras'ım,güzel gözlüm özlemiştim seni...annen çok ara vermesin söyle...

bahara kocaman masallah.... pembemi desem, fuşyamı desem.... tam prenses olmuş..... bizim forumun kızları pek bi süslü

maşallah hepsine
seneye bu zamanlar bizim kuzular da bu lkadar büyük mü olacak????
çabucak sağlıkşla geçsin zaman da kucaklayalım yavrularımızı biz de:)))
Allah uzun sağlıklı ömür versin sizinkilere de:)))

hediye işini abartıyorlar: oynayabileceğim bişey olsaydı keşke :sinifsinif: benim kadar bu yaaa ohaoldumsmile

Nizip'te büyük nenedeyiz. kuran okunurken gereğini yaptık sempatiksalakcinni

ve son durak tarsus'taki düğün.
hazırlanıyoruz daha: güzelleşelim biraz. bayanssulusmile

evim evim güzel evim. dağıtması bile bi başka güzel. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…