2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

berkin topla teyzem bütün marketi arabanın içine..
çınar ne yakışıklı olmuşsun sen öyle mavi mavi.

kız ipek senin kotun yırtılsın emikaydirigubbakcemile3
bide içerde saçlar simsiyah dşarda sapsarı duruyo çok hoş..
attır parkların tozunu haydi minik rastgele..

allahım allahım dışta bi melek içte bi melek kocaman maşallah anneleri ayrı melek
buyrun size oğluşumun bir kaç resmi

Uploaded with ImageShack.us

senin muzur muzur bakışlarını yerim paşam maşallah
tüm meleklerime maşallah ya Allahım bakmaya doyamıyorum hepsine ayrı ayrı maşallah

Biz de teyzelerim özlemiştir bizi dedik geldik :)

oy senibi yakalasam kipada ısırsam ısırsam tatlım balım maşallah
suçüstü :)

parktayızz

uykum geldi işteee

yav sen ne güzelsin büzdüğün dudaklarını koparırım maşallah kuzuma

Son düzenleme:
ipekcim senin montunda pek güzel yaaaa.... kız bebek olmak varmış beeeeee.... bayılıyorum sizin kıyafetlerinize....

zeynep doruk çok masum görünüyo canım benim maşallah
ipek varya çok canlar yakacak seninde canına okuyacak gibi bakıyor ben eve gidince sana göstericem gibi bakıyor valla
tümüne maşallah kuzularımızın

Ay ben girmeyeli burasi dolmus tasmis tüm kuzucuklarima kocaman masallah teyzelerinden
Özlemcim sanada ayrica bi Masallah diycem tatlim resimlere bayildim harika bi 3lü olmussunuz

Hey maşallah en güzel ve yakışıklı bebekler bizim topimizde mübarek hiç birisine nazar değmesin .

Zeyl senin diğer meleğinede ayrıca maşallah diyeceğim .Allahım sağsalim kavuştursun minik kızına Resimleriniz çok harika çıkmış bayıldım ve imrendim maşallah size :asigim:

Fatoş Aras a cidden iyi bakmıssın. bravo sana. kocaman olmus. kim der buna erken dogmus diye.... kocaman masallah. kem gözlerden korusun allah.

en son sayfaya baktım aras la doruk maşallah koca adam omuşlar yahhu
saol esma teyzesi

amin canım

kuzuuuum fatoş kocaman olmuş bu paşa 41 kere maşallah
saol didem teyyzecim
Fatoş Aras a cidden iyi bakmıssın. bravo sana. kocaman olmus. kim der buna erken dogmus diye.... kocaman masallah. kem gözlerden korusun allah.

saol canım valla baktım allahaa şükür öyle küçüktükü çok korkuyodum zeynepçim sorma çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…