2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

teşekkür ederiz canım , vallahi bilmiyorum 5 dakika durmayan bir çcocuk çınar ne etcem ne yapcam bilmiyorum uykuda bile durmuyor fır dönüyor çocuk seninkide öyleyse birde ikinci geliyor allah yardımcın olsun arkadaşım

He valla meraklı melahatlarkaydirigubbakcemile3
Ya ne biliyim tatlı olabiliriz belki ama bi o kadarda komiğiz yaani ben sizin yerinizde olsam gülerdim minik bi velet bi de karında köydeki hatunlar gibiyim

benimle kardeşim arasındada 13 ay fark var.benim annem senden insaflı çıkmış -tatlicadiarzu-.

hiçte gülmem ayy istemiyorum aldırıcam ne yapcağım 2. yi diye isyan etsen valla yalan değil selam sabah bile vermezdim.ama sen çok bilinçli- çok marifetli ve gördüğüm kadarı ile mükemmel bi annesin bu fikrede kendini alıştırdığına göre kızını sahiplendiğine onun için heyecanlandığına göre sana ancak saygı duyarım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Ölem Çınarın gözlerinden belli yedin naneyi canım.fırlamalık gözleden okunuyor.hakikaten keltoşun saçları hiç uzamadımı arada sen 0 a mı vurdurdun.ban bak nasılda meraklı bakıyor gelir senin totonu ısırırım ona göre kulak kabartmaaaaa.

Saol Burcucum çok seviniyorum moral oluyor bana..Laf olsun diye bi anlayış değil sizinkiolumunekankayizsmile
Evet Çınar çok afacan bakıyor ger.ekten de belli oluyor.
Benimki bu kadar değil Özlemcim.Sadece hedef belirliyor ve kitleniyor illa yapcak.Şu an için fiziksel olarak beni o kadarda yormuyor.Herrr çocuk gibi,altını değişirken durmuyo,yatakta çok dönüyor ama işte bebik o kadar oluropuyorumnanaktan

aman canım ne kestırmesı ancak okadar uzadı sacları cocugumun kel kaldı adı da kaydirigubbakcemile3 aman olsun cıkmasın ne yapalım ıllakı uzayacak ama yaramazlık konusunda inanın üstüne yok basıma gelecekleri şimdiden düşünüp kendimi yıpratmak istemiyorum ...

tabiki olacak okadar büyük insan değillerki bebek bebekliğini yapacak ne yapalım bizim canlarımız onlar onlardan gelene razıyız iyiki varlar ve inan bana çınar bu kadar yaramaz olmasına rağmen calısmıyor olsam ikinciyi bende şimdi senin gibi bekliyor olurdum Allahım hayırlısı ile kucağına almayı nasıp etsın ınsallah

Özlem ben Duru'nun saçını 2,5 ay once kazıttım şimd,i Çınardan çok saçı var artık havalar soğudu yapamazsın ama havalar ısınınca kazıt sende ana saçı gitmezse çıkanların hepsi dökülürmüş zamanla .Zaten kel senin oğlun :) faretmez aslında kazıtmayı bi düşün derim.

tüm meleklerime maşallah ya Allahım bakmaya doyamıyorum hepsine ayrı ayrı maşallah

Biz de teyzelerim özlemiştir bizi dedik geldik :)

Son düzenleme:
harika bi tablo...
Allah yavrularını sana bağışlasın. biri karnında biri koynunda. gözlerim doldu resmen!

buyrun size oğluşumun bir kaç resmi

Uploaded with ImageShack.us

heh gelmiş bizim yaramaz. Allah ım bakışlara bak ya...
çok afacan olacan çok,belli kaydirigubbakcemile3

tüm meleklerime maşallah ya Allahım bakmaya doyamıyorum hepsine ayrı ayrı maşallah

Biz de teyzelerim özlemiştir bizi dedik geldik :)

özledik tabi özlemezmiyiz...
oooo berkin bey,market arabalarına da binilmeye başlanmış.
ne aldın bakayım ne kadar zarara soktun ananı söyle

özlemcim çok özendim valla sana...inanki seni gördükçe hamile olasım geliyo...yoldan çıkaracan beni...
maşallah toprak kuzum sana....çok şekersin sen...
çınar sarı civciv seni ne yapmalı ham yapıp yemeliiii...
berkin sen hiç gözükme bana o kollarını ısırmakkkkk istiyorum....

Toprağın fotoları cok güzel. cok duygusal. harika çekilmiş. maşallah ikisinede annelerinede.
Çınar ada kocaman masallah. artık sıralamayamı başlamış yoksa :)
Ah Berkin sen ne topaç ne sevimlisin. tam yumoşsun sen ya....
Hepinize masallah. allah sizi başımızdan eksik etmesin.

zeyl masallah topraga cok tatlı cıkmıs gobuste ne tatlı ay bızdemı hamıle kalsak ehehehehehe saka tabı

masallah sana cınar pasa cok tatlı sın sen teyzem dıslerın ne tatlı bırde adam olmus ayakta tek duruyo sana kocaman bıravo nazar degmesın

masallah sana da balı pasa berkın nede tatlısın oyle topac gıbı heryerın gelde ısır dıyo vala nazar degmesın

anam ben gelmeyeli burayı bir sürü yakışıklı güzel basmış hepsinede maşallah Rabbim nazarlardan korusun sizi

Tüm kuzulara maşallah.. Zeylcim sana üç kere maşallah...
Valla Serap Şimdi Esrayla baktık fotolara da Berkini görünce gülerek heeeeeeeee d,ye bir çığlık attı. ANlamadım gitti. Galiba topiğimizin ilk sanal aşkı başladı. Bİlemiyorum yani...

berkin kuzum kocaman olmuşsun senn..teyzen girmiyoki dogru dürüstt.maşallahhh.
çınarım maşallah kuzum ayaklandında sen gezermisin bööleee..maşallahh sanadaa..
toprakcımm ve annesiii ayy çok hoş tabloo..maşallah küçük kuzunaa ve midi müçük kuzunaaa..çok şeker bu çockk..

Çok saolun canlar hepinizi çok öpüyoruzopuyorumnanaktan
Berkin hadi yine iyisin teyzem,şirinliiklerle kaptın topikin güzelllerinden birini

Revna,Çınar,Berkin,Toprak maşallah size kuzular çok tatlısınız
Özlemcim sanada göbişinede maşallah, allah sağlıkla kavuştursun minik prensesine seni canım....

Sağolun teyzoşlar Allah tüm yavrularımızı nazardan saklasın..

Ay Esram kıyamam kuşum zorla olmaz tabi aşkla olur bu işler.. ayrıca ben söylemeyi unuttum ama Berkin de senin şu beyaz elbiseli bi bayram fotona çığlık atmıştı bilemiyorum yania.s.

Özlem teyzesi onlar zaten topik kertiği senin haberin yok mu?
Ayrıca göbüşün de oğluşun da çooook tatlı nazar değmesin Benim de yine hamile kalasım geliyo seni gördükçesempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…