2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

Çınar çok sevimlisin sen oğlum yaaa..Yakınsın da gel bize Toprakla oyna sen..
Oğlanlar baloncu çıktı görüyonuzmu Toprakta balon hastası Dorukla Burak gibi
Bende Neva hanımın anası bi resim koysa da görsek büyümüş mü diyodum kendi kendime.Maşallah bea ağzımızın suyu aktı..Ya Allahım bu saçları al bi de eline tarak oyna bütün gün.Tabi bırakırsa

didem kızın cok tatlıymış. ctesi sende gidiyormusun bulusmaya? güzel resimler bekliyoruz bu fıstıklardan

Kızlar bugünkü uyuma şeklimiz bu
Yalnız kızlar ev hali kusura bakmayın pijamalar filan böyle.Belkim göbüşümü merak edeniniz olur diye ekledim gülmeyin he :roflol:

Toprak göbeğimle oynamayı çok seviyor,açıyorum bazen çok heyecanlanıyor,yapışıyor emiyor filan ağzını burnun sürtüyo,vuruyo bazen
Ha bu kadının karnı niye böyle büyük diye düşünüyodur belki denaniknanik
Sakınmıyorum bende,yakınlık kurmalarına vesile olur gibime geliyor

canım benim ne tatlısın sen Toprakcım,sen kardeşini hissediyorsun di mi teyzesinin güzeli.
göbüşünü de nazardan korusun Allah,oradaki bebeişi de sağlıklı sıhhatli büyütsün inşallah.

allah ikisinide nazardan korusun çoookkk tatlı maşallah

oyy maşallah Toprak çok tatlı olmuşsun teyzem sen yakışıklı abi olmuş toprak , zeyl göbüşünde çok güzel görünüyor Allah nazardan saklasın sizi ...

AYYY şu hale bak herkes burda 8 kullanıcı

ne meraklıyız dimi Özlem.

Ayy çok tatlı ya Toprak nasılda sarılmış annesine kardeşine erkeğim benim babadan sonra evinizi reisi ama nasılda açmış kollarını süper.Anasına-kızına oğluna kocaman maşallah.çok tatlısınız.

ev halinin neyine kusura bakacakmışız bizim basma pijamalarımızı gör babannen tumanı gibi ama çok yakışıyor.

He valla meraklı melahatlarkaydirigubbakcemile3
Ya ne biliyim tatlı olabiliriz belki ama bi o kadarda komiğiz yaani ben sizin yerinizde olsam gülerdim minik bi velet bi de karında köydeki hatunlar gibiyim

Ay cincon seni caspeeeerr
keltoş bi de beyaz oğlanlara casper diyom ben maşallah sana çınar
benimkide böyle özlem koltuk tepelerinde zıp zıp ne etcez bunları bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…