kızlar buda benim oğluşum DEMİRALP. ilk defa yüklediğim için ayrı ayrı yüklemişim kuzsura bakmayın
canım teşekkür ederim.hepsi birbirinden tatlı kuzucuklar...eet çok seviyoruz kuşu:)meltemcim maşallah çok tatlıymış oğluşun...
Allah uzun ve güzel ömürler nasip etsin..
kuşa nasıl bakıyor...kendi bi kuş zaten...
Allah bağışlasın cnm maşallah çok tatlı bizim topicin erkekleri pek bi yakışıklı be ya
kızlar buda benim oğluşum DEMİRALP. ilk defa yüklediğim için ayrı ayrı yüklemişim kuzsura bakmayın
maşallah canım oğluşuna çok tatlı allah nazarlardan korusun minik kuşu
meltem masallah oğluna cok şeker bisey. hele kuşla olan resmi cok güzel. ne güzel bakmış.
daha fazla resimlerini bekliyoruz.
iste bende geldım uzun zamandır gelmıyodum
opuyorumnanaktansende hoşgeldin,dişlerini yesinler senin sarı böcek Şeniz
opuyorumnanaktanDoruk'un zeytin bakışlarına,
Zeynep'in gamzelerine,
Alara'nın saçlarına,
Miray'ın mimiklerine,
Mertkan'ın masum duruşuna bayılıyorum.Sizi çok özlemişim.
kaç gündür giremiyorum arkadaşınız Bahar çok hasta,üşütmüş grip oldu bi de öksürüyor..
o da sizi çok özlemiş
oy maşallah bu güzel kıza nede çok yakışmış bantları
opuyorumnanaktansarı kuşum gelmiş maşallah
Çok yakışmış cicilerin nasılda keyfine düşkün yaramaztaytını giydirmeyi bekleyemedim durmuyor ki tatlı yaramazım..
Uploaded with ImageShack.us[
[URL=http://img708.imageshack.us/i/cimg4643.jpg/]
Uploaded with ImageShack.us
Bu sefer direk açıldı galiba,eklentiler de açılmıyordu...
Amin canım :Saruboceq:MAŞALLAH MAŞALLAH MAŞALLAH bütün bebişlere hepside nasıl tatlı nasıl ısırmalık oldular hiçbirisi hiçbiriyle yarışamaz hepsi ayrı ayrı güzel.. tekrar maşallah allah onların başını ağrıtmasın
opuyorumnanaktan Sağol teyzesi hepimizinki inş.Mertkan, kuşum incilerin de pek yakışmış. diğerleri de ağrısız acısız çıkıverir inş.
.
opuyorumnanaktansen teyzelerine incilerinimi gösteriyorsun sarı şekerim, yerim ben seni maşallah yakışıklı oğluşuma
opuyorumnanaktanayyy anacım burası güzellerle yakışıklılarla dolmuş. ben 2 ayda ne çok şey kaçırmışım. hepsini nasılda özlemişim. dün şöyle bir bakmıştım ama iyice bakamamışım. hepsini yerimmm ben allah nazarlardan kourusun... hepsi o kadar tatlı ki hangisinin adını yazayım bilemedim. hepsini öpüyorum
Maşallah çok yakışıklı oğluşun bende kuşla olan resmine bayıldım çok tatlı çıkmışkızlar buda benim oğluşum DEMİRALP. ilk defa yüklediğim için ayrı ayrı yüklemişim kuzsura bakmayın
opuyorumnanaktanMaaşallah Tüm bebiklerimizee!! Ne kadar da büyümüşler tatlı olmuşlaar!! Yerim ben hepsini!! Neredeyse çocuk olmuşlar!!:)) :icecream:
Merhaba Demiralp tanıştığımıza çok memnun oldumm canım...
Meltem sana bişi sorcam..Bizim de kuşumuz var şu an annemlerde..Kayınvalidemin üstün çabalarından sonra istemeye istemeye annemlere gönderdik kuşumuzu..
Şu an nasıl araları oğlunla? Ben Toprakın sevinçten delireceğini düşünüyorum evde kuş olduğu zaman.Eşim biraz tedirgin acaba korkar mı diye düşünüyor,anlatsana biraz
bizde tanıştığımıza mmun olduk canım.
aslında kuş bizim değil canım abimlerin.ama demiralp çok sevdi ve bizde almayı düşünüyoruz.başına konuyo hiç ses çıkarmıyo bizimki.görünce yakalamaya çalışıyo ellerii yere vuruyo. zaten hayvalar çocuk gelişiminde çok önemli.daha sosyal oluyolar ayrıca.temizliğine dikkkat edersen kuşun sorun olmaz bence.hem daha bebekler korkuy bilmediği için korkmazlar merak etme.hem ilerde kuşun sorumluluğunu verirsin toprak'a.sorumluluk almayı da öğrenir.ben öyle yapıcam :)) sende eve getir bi dene.severse kalır sevmezse de gönderirsin tekrar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?