2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

meltemcim maşallah çok tatlıymış oğluşun...
Allah uzun ve güzel ömürler nasip etsin..
kuşa nasıl bakıyor...kendi bi kuş zaten...

Maaşallah Tüm bebiklerimizee!! Ne kadar da büyümüşler tatlı olmuşlaar!! Yerim ben hepsini!! Neredeyse çocuk olmuşlar!!:)) :icecream:

meltem masallah oğluna cok şeker bisey. hele kuşla olan resmi cok güzel. ne güzel bakmış.
daha fazla resimlerini bekliyoruz.

sende hoşgeldin,dişlerini yesinler senin sarı böcek Şeniz
opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
oy maşallah bu güzel kıza nede çok yakışmış bantları
sarı kuşum gelmiş maşallah
opuyorumnanaktan
Çok yakışmış cicilerin nasılda keyfine düşkün yaramaz

Amin canım :Saruboceq:
Mertkan, kuşum incilerin de pek yakışmış. diğerleri de ağrısız acısız çıkıverir inş.

.
opuyorumnanaktan Sağol teyzesi hepimizinki inş.

sen teyzelerine incilerinimi gösteriyorsun sarı şekerim, yerim ben seni maşallah yakışıklı oğluşuma
opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan

kızlar buda benim oğluşum DEMİRALP. ilk defa yüklediğim için ayrı ayrı yüklemişim kuzsura bakmayın
Maşallah çok yakışıklı oğluşun bende kuşla olan resmine bayıldım çok tatlı çıkmış

Maaşallah Tüm bebiklerimizee!! Ne kadar da büyümüşler tatlı olmuşlaar!! Yerim ben hepsini!! Neredeyse çocuk olmuşlar!!:)) :icecream:
opuyorumnanaktan

H.geldin Özge hanım yine herzamanki gibi kokoşsun

kızlar size bişey diyim ama kızmayın..ben buraya uğramayalı 3 hafta falan olmuşş...halbuki sabah ilk işim buraya bakmak olurdu..

amann kaç bebiş resmi gördüm, dibim düştü inanın. tek tek isim söylesem eksik kalır şimdi..

tümm hepsine kocaman maşallah diyorum..Allah nazarlardan esirgesin cocuklarımızı

Merhaba Demiralp tanıştığımıza çok memnun oldumm canım...
Meltem sana bişi sorcam..Bizim de kuşumuz var şu an annemlerde..Kayınvalidemin üstün çabalarından sonra istemeye istemeye annemlere gönderdik kuşumuzu..
Şu an nasıl araları oğlunla? Ben Toprakın sevinçten delireceğini düşünüyorum evde kuş olduğu zaman.Eşim biraz tedirgin acaba korkar mı diye düşünüyor,anlatsana biraz

bizde tanıştığımıza mmun olduk canım.
aslında kuş bizim değil canım abimlerin.ama demiralp çok sevdi ve bizde almayı düşünüyoruz.başına konuyo hiç ses çıkarmıyo bizimki.görünce yakalamaya çalışıyo ellerii yere vuruyo. zaten hayvalar çocuk gelişiminde çok önemli.daha sosyal oluyolar ayrıca.temizliğine dikkkat edersen kuşun sorun olmaz bence.hem daha bebekler korkuy bilmediği için korkmazlar merak etme.hem ilerde kuşun sorumluluğunu verirsin toprak'a.sorumluluk almayı da öğrenir.ben öyle yapıcam :)) sende eve getir bi dene.severse kalır sevmezse de gönderirsin tekrar...

Ben hiç bişey olmayacağından eminim,hayvanın tozu dumanı çocuğu rahatsız eder diye de düşünmüyorum ..Ama kaynanam çok titiz ve kendi doğruları olan bi kadın eminim yine pürüz çıkaracak..Ona herhangi sert bi rtepkide bulunamam aasla..Ama çocuğumu hayvanlarla iç içe büyütmek istiyorum,eşim tam bir hayvansever..Bende çok severim,çocukluğumdaki en güzel anılar köyde hayvanlarla iç içe geçirdiğim anılar,bilmiyorum ya annem haftasonu gelecek,getir desem mi acabaaa

zeyl,ne yalan söylimm ben de Toprağı çok beğeniyorumm çok tatlıı..
ayrıca bütün kuzularımı da çok seviyorum,birkaç gündür girmiyordum çok özlemişim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…