2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

canım aynen ende hayvanlarla büydüm.çok severim.hatta evde köpek bile esledim.ama olmadı tabi.oyüzden çocuğumda hayvan sevgisiyle büyüsün istiyorum.daha anlamadığı halde bi defa hayvanat bahçesine götürdüm. kayınvalidenle güzelce konuş bence.onada söylersin bi deneyelim dersin kırmak istemiyorsan.olmazsa da bol bol petşoplara hayvanat bahçelerine götürürsün:)

yeni resimler gelmiş
maaşaallah tüm şekerlere
ayriyetten demiralp ede mşlh
hoşgeldin aramıza şekercik:)))
bnimde kuşum vardı ama babmız hiç istemiyodu
doğuma 1 ay kala kavga dövüş annmlere gönderdim
çok özledim kuşumu çoook(((

Ama olmazki bu topikte bu kadarcık mı bebiş var hep aynı bebişlerin resmi ekleniyor. Hadi ama annişler tembellik etmeyinde bu güzelliklerden mahrum etmeyin bizi kaydirigubbakcemile2

ya mertkan çok tatlı görünüyo, kilosu da gayet iyi gibi. nasıl eksik dedi doktor anlamadım kii...maşallah kuzuma..

Mertkanım afiyet olsun yarasın pıt pıt yağ olsun sarı kuşum

kız çook tatlı olmuş bu Burak
sen ne diye bizi mahrum bırakıyon bu çocuktan he de bakim

sağolun teyzesileri...

yok serap ya hep babasına benzetiyolar..ya da babası artık ne kadar bana benziyo dediyse, ben de sindirdim sanırım..ben de babaya benzetiyorum :)

işte nazar-mazar davası :) bir de yoğunluk bu ara ya da tembellik diyim :)

hakkaten penguen olmuş kız..:) yüzler niye kızardı paşam, sabah sabah yaramazlık yaptın da utandın mı yoksa?

maşallah maşallah 3 paşa ard ardına...
o simit tutan minik parmakları yerim ben MERTKAN kocaman maşallah sana ...
senin araban kaybolsunda biz bulak iyimi BURAK...:) maşallah oğluma ...
ben hayatımda böyle tatlı penguen görmedim yahu...senin o tombiş pembe pembe nanaklarını ısırmak vardı şimdi amaaa...:) BERKİN sanada kocaman maşallah teysem...

ee uzun zamandan sonra burak da katılsın arkadaşlarının arasına dimi ama :)

Ay maşallah yakışıklıya nasılda tatlı çıkmış. Allah nazarlardan , kem gözlerden korusun seni

ya mertkan çok tatlı görünüyo, kilosu da gayet iyi gibi. nasıl eksik dedi doktor anlamadım kii...maşallah kuzuma..

Sağol teyzesi daha 8 kilo bile olamadık malesef fotoda daha kilolu görünüyor

Mertkanım afiyet olsun yarasın pıt pıt yağ olsun sarı kuşum

kız çook tatlı olmuş bu Burak
sen ne diye bizi mahrum bırakıyon bu çocuktan he de bakim
sağol canım opuyorumnanaktan

Maşallah iki yakışıklıya da.. Allah nazardan saklasın..
opuyorumnanaktan sağol canım

tuğba bak bide yemiyor diyosun sen çocuğun dişine göre şeyler ver bak nasıl yiyecek ayrıca çok tatlı bembeyeaz bayıldım

sağol canım yok kız yemiyor ancak kemiriyor. Herşey yarım kaseydi zaten dişler çıkmaya başlayalı artık oda yok iştah sıfır :sinifsinif:

teyzoşlarım ben geldim annem sabah sabah penguen halimle çekti

Uploaded with ImageShack.us

uyku tulumumu da annem biraz büyük mü almış ne
Anam yerim ben seni kırmızı yanaklı penguen .seni sabah şekeri diye yemek lazım maşallah

Sağol teyzesi opuyorumnanaktan

Özge kocaman alımlı olmuş fıstık fıstık maşallah.ruj mu Melek o elindeki sürerse şaşma çok süslü kız çoook .

Meltem seni kınıyorum canım... lmaz: çok güzel bir oğlun var ve sen bundan bizi mahrum ettin.Maşallah allah nazarlardan saklasın pek yakışıklı.
tabakla -kuşu karıştırmış gibi bakıyor ama ağzına sokacak sanki.

Serap kız bu çoçuk değişmiş.Tuğbanın alıntısından gördüm bu da kim dedi hele 2 resim yeni bebek geldi sandım sonra üstünde spp yuklediğini görünce anladım.arada çoçuklarımı değiştiriyorsunuz ne anlamadım.yüzü bi değişik geldi nur yağmış yüzüne bi ak geldiki sorma.
kızma hemen nur yüzlüydü ama diğer çekimlerin çok iyi değilmiş yada Spot lambamı yaktınız kız suratında valla şaştım haaa.
maşallah çok çok beğendim ben bu penguen halini ama tek lokmada yutmalık olmuş

Ay tam penguen olmuş bu Berkin gerçekten dekaydirigubbakcemile3 tosbik seni biraz sıcaklamışş gibi duruyo annesi yanakları al al olmuşkaydirigubbakcemile3

Favorilerim hep uğramışlar buraya maşallah ya Mertkan efendiiii simit diye seni yerim ben haberin olsunopuyorumnanaktan

Ya şu Burak paşanın tatlılığına bakın ya tü tü tüüüüüüüüüüü ne güzel oğlandır bu erkek dediğin bu kadar güzel olur mu sıpaaaaa saçlarına kurban ba-yı-lı-yrum bu oğlanın saçlarınaopuyorumnanaktan

Allah özellikle bu aya toplamış bütün güzellikleri,hiç mütevazi olamayacağım...Şubat harikaları bunlar....Çok seviyorum kuzularım sizi...Her anınızı görmek çok güzel oluyor...

Maşallah size..Allah her türlü beladan korusun sizi güzel evlatlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…