Ben hiç bişey olmayacağından eminim,hayvanın tozu dumanı çocuğu rahatsız eder diye de düşünmüyorum ..Ama kaynanam çok titiz ve kendi doğruları olan bi kadın eminim yine pürüz çıkaracak..Ona herhangi sert bi rtepkide bulunamam aasla..Ama çocuğumu hayvanlarla iç içe büyütmek istiyorum,eşim tam bir hayvansever..Bende çok severim,çocukluğumdaki en güzel anılar köyde hayvanlarla iç içe geçirdiğim anılar,bilmiyorum ya annem haftasonu gelecek,getir desem mi acabaaa
ya mertkan çok tatlı görünüyo, kilosu da gayet iyi gibi. nasıl eksik dedi doktor anlamadım kii...maşallah kuzuma..
sağol canım opuyorumnanaktanMertkanım afiyet olsun yarasın pıt pıt yağ olsun sarı kuşum
kız çook tatlı olmuş bu Burak
sen ne diye bizi mahrum bırakıyon bu çocuktan he de bakim
opuyorumnanaktan sağol canımMaşallah iki yakışıklıya da.. Allah nazardan saklasın..
tuğba bak bide yemiyor diyosun sen çocuğun dişine göre şeyler ver bak nasıl yiyecek ayrıca çok tatlı bembeyeaz bayıldım
Anam yerim ben seni kırmızı yanaklı penguen .seni sabah şekeri diye yemek lazım maşallahteyzoşlarım ben geldim annem sabah sabah penguen halimle çekti
Uploaded with ImageShack.us
uyku tulumumu da annem biraz büyük mü almış ne
maşallah maşallah 3 paşa ard ardına...
o simit tutan minik parmakları yerim ben MERTKAN kocaman maşallah sana ...
senin araban kaybolsunda biz bulak iyimi BURAK...:) maşallah oğluma ...
ben hayatımda böyle tatlı penguen görmedim yahu...senin o tombiş pembe pembe nanaklarını ısırmak vardı şimdi amaaa...:) BERKİN sanada kocaman maşallah teysem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?