hakkaten penguen olmuş kız..:) yüzler niye kızardı paşam, sabah sabah yaramazlık yaptın da utandın mı yoksa?
ben hayatımda böyle tatlı penguen görmedim yahu...senin o tombiş pembe pembe nanaklarını ısırmak vardı şimdi amaaa...:) BERKİN sanada kocaman maşallah teysem...
Anam yerim ben seni kırmızı yanaklı penguen .seni sabah şekeri diye yemek lazım maşallah
Serap kız bu çoçuk değişmiş.Tuğbanın alıntısından gördüm bu da kim dedi hele 2 resim yeni bebek geldi sandım sonra üstünde spp yuklediğini görünce anladım.arada çoçuklarımı değiştiriyorsunuz ne anlamadım.yüzü bi değişik geldi nur yağmış yüzüne bi ak geldiki sorma.
kızma hemen nur yüzlüydü ama diğer çekimlerin çok iyi değilmiş yada Spot lambamı yaktınız kız suratında valla şaştım haaa.
maşallah çok çok beğendim ben bu penguen halini ama tek lokmada yutmalık olmuş
Ay tam penguen olmuş bu Berkin gerçekten dekaydirigubbakcemile3 tosbik seni biraz sıcaklamışş gibi duruyo annesi yanakları al al olmuşkaydirigubbakcemile3
Ay tam penguen olmuş bu Berkin gerçekten dekaydirigubbakcemile3 tosbik seni biraz sıcaklamışş gibi duruyo annesi yanakları al al olmuşkaydirigubbakcemile3
Favorilerim hep uğramışlar buraya maşallah ya Mertkan efendiiii simit diye seni yerim ben haberin olsunopuyorumnanaktan
Ya şu Burak paşanın tatlılığına bakın ya tü tü tüüüüüüüüüüü ne güzel oğlandır bu erkek dediğin bu kadar güzel olur mu sıpaaaaa saçlarına kurban ba-yı-lı-yrum bu oğlanın saçlarınaopuyorumnanaktan
tepişmekten sıcakladı teyzesi ondankaydirigubbakcemile3
he arada değişiyoz arkadaşlarlasempatiksalakcinni
nur mu gelmiş gıııkaydirigubbakcemile3 kız benim oğlan pamuk beyaz altın sarısı saçlı bişi zaten de ışıkla alakalı herhalde Allah senikaydirigubbakcemile3
ben de anlamıyom gülünce değişik çıkıyo ciddyken başka uyuyunca başka.. uyuyunca bana benzetiyolar, gülünce kimseye benzemiyo, çatık kaşla babasınasempatiksalakcinni
opuyorumnanaktan
maşallah tüm kuzulara Allah nazarlardan saklasın sizi
teyzoşlarım ben geldim annem sabah sabah penguen halimle çekti
Uploaded with ImageShack.us
uyku tulumumu da annem biraz büyük mü almış ne
Özge kocaman alımlı olmuş fıstık fıstık maşallah.ruj mu Melek o elindeki sürerse şaşma çok süslü kız çoook .
Meltem seni kınıyorum canım...lmaz: çok güzel bir oğlun var ve sen bundan bizi mahrum ettin.Maşallah allah nazarlardan saklasın pek yakışıklı.
tabakla -kuşu karıştırmış gibi bakıyor ama ağzına sokacak sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?