2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

hakkaten penguen olmuş kız..:) yüzler niye kızardı paşam, sabah sabah yaramazlık yaptın da utandın mı yoksa?

tepişmekten sıcakladı teyzesi ondankaydirigubbakcemile3

ben hayatımda böyle tatlı penguen görmedim yahu...senin o tombiş pembe pembe nanaklarını ısırmak vardı şimdi amaaa...:) BERKİN sanada kocaman maşallah teysem...

sağol teyzoş.. biz de ecoşu öperdik ama Esra kızıyo:kedi:

Anam yerim ben seni kırmızı yanaklı penguen .seni sabah şekeri diye yemek lazım maşallah

sağol tezoşum

he arada değişiyoz arkadaşlarlasempatiksalakcinni
nur mu gelmiş gıııkaydirigubbakcemile3 kız benim oğlan pamuk beyaz altın sarısı saçlı bişi zaten de ışıkla alakalı herhalde Allah senikaydirigubbakcemile3
ben de anlamıyom gülünce değişik çıkıyo ciddyken başka uyuyunca başka.. uyuyunca bana benzetiyolar, gülünce kimseye benzemiyo, çatık kaşla babasınasempatiksalakcinni

Ay tam penguen olmuş bu Berkin gerçekten dekaydirigubbakcemile3 tosbik seni biraz sıcaklamışş gibi duruyo annesi yanakları al al olmuşkaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktan

kız ben anasına dedimde şok oldu gitti.

almanyadan gelen kumral saçlılara benzemiyormu hee kendi değil ha saçları maşallah nasıl güzel dimi ama.

ahanda anasıda kabul etti valla. Serap bi değişik geldi bana uykudan sonrayı hiç görmemiştik o yüzen değişik geldi galiba.sen günün her saati koyda yabancılık çekmeyelim sonra görünce hani tanımıyorum muamelesi görüyor sıpa kızacakta.

maşallah tüm kuzulara Allah nazarlardan saklasın sizi

aminnnnnnn

teyzoşlarım ben geldim annem sabah sabah penguen halimle çekti

Uploaded with ImageShack.us

uyku tulumumu da annem biraz büyük mü almış ne

küçük penguen ancak bu kadar tatlı olunur zaten, yerim ben senin tontiş yanaklarını
üç tane paşayı ardarda görünce içim açıldı valla maşallah bütün kuzulara allahım nazarlardan korusun hepsini

Son düzenleme:
masallah tum bebıslere hepsı ne kadarda buyuduk dıyolar ayakta durmalarıla gorunuslerıle hepsı artık kocaman oldu masallah hepsıne allah korusun hepsını
hulya cnm burak yuruyomu adım yurutecıle annem chıcconunkını almıs onunde oyun topları falan var muzık ozge tum gun onunla oynuyo yurumeye gelınce bır kac adım atıyo onunla sonnra oynamaya oturuyo bu arada burak cok buumus saclarda super her zamakı gıbı masallah
saol burcu cnm galıba bırtek sen gordun ozgeyı baska kımse goremedı neyse ısteyen yazar zorla dılya kız ruj dıl o annemle teyzemın kızı geldı carsamba teyzemın kızı suslu kalem falan getırmıs onunla oynuyodu cok saol teyzesı gormusun sende gecıp gıtmemısın :1hug:

Son düzenleme:

canım teşekkür ederiz.foto yüklemeyi yeni öğrendim.saolsun oğluştanda fazla katılamıyorum zaten size.bundan sonra sizinleyiz ama:)

Bahar Özge burak mertkan berkin
Masallah kuzucuklarim sizlere oglanlarimiz tam birer delikanli artik kizlarimizda güzel mi güzel

Allah hepsini nazarlardan korusun

Gencer yerim ben seni kuzum çok seker olmussun bici bicilar yapmis mis olmussun kokun buralara geldi masallah

wala resim yüklemeyi bile unutmuşum bea deneme yanılma yöntemiyle yapa yapa kusura bakmayın buraları dağıttım azıcık:))

Son düzenleme:
masallah gencere annesı boncuk boncuk gozler sari da civciv cok yakısıklı olcak cokk yandı komsu kızları elıferdı sımdıden nazar degmesın cok buyumus valahı uzun zamandır gormemıstım genceri

tüm yakışıklılara ve güzeller güzellerine kocaman bir maşallah..
hepinizin totolarından ısırıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…