2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

sagol canımmm boshayallersmile
ya sapkayı uyurken takmıyorum saga sola dondururken kafayı sapka gozune burnuna dusuyor burnunu kapatır dıye korkuyorum. banyo sonrası takıyorum genelde. sapkadan korkuyorum ya assagı dusuyo hep burnunu kapar dıye kafamçokkarıştı

ewet wallahı cok cabuk toparladılar masallah canım yaaa artık ele avuca gelır bebe oldular kuzucuklar hihoyyyt

cok saol zehra zeynep teyzesi emzigi genelde 5 dakika tutar agzinda zzeynepcim ya alistiriyoz gece cok agliyo uyumuyo emzikle aldaniyo diye alistirmaya calisiyorum

ayol yok.benimki şapkayı taktınmı bagırıyo.artık gıcık alıyo şapkadan.biz takmıyoruz.

Melekcim,çok tatlı maşallah yavrun pamuk gibi gerçekten beyaz bi kız dimi resimlerden öyle gözüküyor tatlım..Tekrar maşallah

Zeynep bu pembe sıpa takımının bende de turuncusu var çok tatlı oluyor ya ..Ama pembesi süper bişeymiş..Benim oğlumda çok küçük doğdu 3.050 ama şimdi 4 kilo maşallah diyim nazar deydirmiyim sıpama kaydirigubbakcemile3 Bu tulum tam oluyor şu an şaşırıyorum ya ne çabuk büyüyorlar..her sabah kalktığında biraz da büyümüş oluyorlarboshayallersmile

Bizde koyalım yeni resim bakalım teyzoşlaryerimseniben

ayol yok.benimki şapkayı taktınmı bagırıyo.artık gıcık alıyo şapkadan.biz takmıyoruz.
aynenyaaa senin oralar sıcakmış ama burda daha öle hava yok bide yıkanınca bile takamıyom uykusunda başını örtüyom uyanıyo kaydirigubbakcemile3

kız zeynoooooooooo yerim ben onuuuuuuuu allahıııım.......

maşaallah kırkbinkere

sagolun teyzoslar...
walla ıpekte pek sapka sevmıyo bende cok takmıyorum zaten...
zeylcım masallah cok tatlı ya hele su ustten baktıgı resme bayıldım :dance:

zeyl 41 kere maşallah oğluşuna nasılda cin gibi bakmış Allah nazarlardan saklasın

oy maşallah boncuk gibi gözleri var.çok tatlı bir delikanlı annesi.maşallah..

aynenyaaa senin oralar sıcakmış ama burda daha öle hava yok bide yıkanınca bile takamıyom uykusunda başını örtüyom uyanıyo kaydirigubbakcemile3

bende banyodan sonra bile takamıyorum ya..accık takar gibi oluyom basıyo cıglıgı geri alıyom kafadanlülülülülülü
[

zeyl canım maşallah kırkbinkere

sagolun teyzoslar...
walla ıpekte pek sapka sevmıyo bende cok takmıyorum zaten...
zeylcım masallah cok tatlı ya hele su ustten baktıgı resme bayıldım :dance:

zeyl 41 kere maşallah oğluşuna nasılda cin gibi bakmış Allah nazarlardan saklasın

oy maşallah boncuk gibi gözleri var.çok tatlı bir delikanlı annesi.maşallah..

Çok saolun teyzoşlar amin inşallah hepimizin bebişlerini korusun Rabbim..opuyorumnanaktan
Biraz haşin bak diyorum yok annem ben sevimli bi çocuğum kova burcu erkeğiyim ben diyorkaydirigubbakcemile3

canım çok teşekkür ederim. Senin bıcırıkta maşallah çok fotojenik. Nasıl cin gibi bakmış resimlerinde maşallah nazar değmesin..

Zehracim 41 kere masallah Yagiz beye pekte yakisikli olmus yerim ben onu

Maviyeshill Sanada minik kizinada kocaman bi masallah ikinizde pek güzel olmusunuz

Melekcim Minik özgeye de masallah çok seker bi bebis

Sağol canım benim. Hepimizin bebeklerine kocaman bir maşallah hepsi birbirinden tatlı..

Sağol tatlım ama aranıza girmeyeyim ben kara kedi olmak istemem sonrakaydirigubbakcemile3 Ama çok mutlu olduk düşüncelerin için teyzesi.
Artık senden de resim bekliyoruz. Şu fıstık kızının resmini koyda bakalım mavişe:ecrin_bebek:

Yerim ben bu sekeri masallah pembis pembis

Ay masallah bakislarada bak seni gidi yumurcak seni

Aykız Zehra Fatoş Allah razı olsun güzel dualarınz ve dileklerinz için...
Cin gibi bakıyom ama yaramaz çocuk değilim ben teyzele usluyum annemi hiç üzmüyorum:ecrin_bebek:

makinemiz teyzemizde alalım dedik.neee olur abla bir hafta daha kalsın dedi.bacımıza hayır diyecek degiliz ya.canı sagolsun...biz bekleriz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…