oyyyyyyyy kuzumaaaa maşaallah canım yaaaadünyaa tatlısı:)
zeynepcim bide şapka giydiriyon demi kuzuya bebekler ısıyı kafadan kaybederlermiş öleeee diyo büyükler ne kadar doğru bilmiyom:uhm:kafa üşüyüncede gözlerde çapak oluşurmuşşşşşş:)
ewet wallahı cok cabuk toparladılar masallah canım yaaa artık ele avuca gelır bebe oldular kuzucuklar hihoyyytoldu tatlım
yerim ben seni yavrum benim pembelerde çok yakışmış maşallah sübhanallah
zeynepçim artık büyümeye toparlanmaya başladılar çok şükür benim pamuğumda iyice obur oldu küçük doğdular ama toparlandılar çok şükür
ayol yok.benimki şapkayı taktınmı bagırıyo.artık gıcık alıyo şapkadan.biz takmıyoruz.oyyyyyyyy kuzumaaaa maşaallah canım yaaaadünyaa tatlısı:)
zeynepcim bide şapka giydiriyon demi kuzuya bebekler ısıyı kafadan kaybederlermiş öleeee diyo büyükler ne kadar doğru bilmiyom:uhm:kafa üşüyüncede gözlerde çapak oluşurmuşşşşşş:)
aynenyaaa senin oralar sıcakmış ama burda daha öle hava yok bide yıkanınca bile takamıyom uykusunda başını örtüyom uyanıyo kaydirigubbakcemile3ayol yok.benimki şapkayı taktınmı bagırıyo.artık gıcık alıyo şapkadan.biz takmıyoruz.
Melekcim,çok tatlı maşallah yavrun pamuk gibi gerçekten beyaz bi kız dimi resimlerden öyle gözüküyor tatlım..Tekrar maşallah
Zeynep bu pembe sıpa takımının bende de turuncusu var çok tatlı oluyor ya ..Ama pembesi süper bişeymiş..Benim oğlumda çok küçük doğdu 3.050 ama şimdi 4 kilo maşallah diyim nazar deydirmiyim sıpama kaydirigubbakcemile3 Bu tulum tam oluyor şu an şaşırıyorum ya ne çabuk büyüyorlar..her sabah kalktığında biraz da büyümüş oluyorlarboshayallersmile
Bizde koyalım yeni resim bakalım teyzoşlaryerimseniben
aynenyaaa senin oralar sıcakmış ama burda daha öle hava yok bide yıkanınca bile takamıyom uykusunda başını örtüyom uyanıyo kaydirigubbakcemile3
zeyl canım maşallah kırkbinkere
sagolun teyzoslar...
walla ıpekte pek sapka sevmıyo bende cok takmıyorum zaten...
zeylcım masallah cok tatlı ya hele su ustten baktıgı resme bayıldım :dance:
zeyl 41 kere maşallah oğluşuna nasılda cin gibi bakmış Allah nazarlardan saklasın
oy maşallah boncuk gibi gözleri var.çok tatlı bir delikanlı annesi.maşallah..
Ay maşallah hepsine yaaaa
Çok şıksınız mavi yeşil sende kızında :lepi:
Aykız hay Yarabbim nasıl durabiliyosun gerçekten de o yanakları ısırmadan maşallah barekallaaaah
Yağız bebek,erkekkk işte erkekkk kıyafetini sevsinler inommm
Diğer bütün bebişlere de maşallah subhanallah Şubat bebikleri sankim daha mı datlu neynaniknanik
Kızlar bugün ne giydiler gibisinden bi başlık yapsak ya bizde şubat bebişlerine
Zehracim 41 kere masallah Yagiz beye pekte yakisikli olmus yerim ben onu
Maviyeshill Sanada minik kizinada kocaman bi masallah ikinizde pek güzel olmusunuz
Melekcim Minik özgeye de masallah çok seker bi bebis
oy oy yerim ben bu yakışıklıyı...pek tatlı maşallah..kız sözümüz olmasaydı verecemiştim size..kaydirigubbakcemile3 .pek yagız bir delikanlıymış...sengözlerimebaksanab
aay iki melek olmuşsunuz siz..küçük melegine maşallah annesi ne keder güzel olmuş..sende kızın gibi pek güzel olmuşsun.maşallah ana kıza...
oy küçük hanım amma nazlanmıştın kız.özgem çok tatlı meleksen maşallah annesi.ne güzel uyuyo.böyle resimdeki gbi uslumu...
Melekcim,çok tatlı maşallah yavrun pamuk gibi gerçekten beyaz bi kız dimi resimlerden öyle gözüküyor tatlım..Tekrar maşallah
Zeynep bu pembe sıpa takımının bende de turuncusu var çok tatlı oluyor ya ..Ama pembesi süper bişeymiş..Benim oğlumda çok küçük doğdu 3.050 ama şimdi 4 kilo maşallah diyim nazar deydirmiyim sıpama kaydirigubbakcemile3 Bu tulum tam oluyor şu an şaşırıyorum ya ne çabuk büyüyorlar..her sabah kalktığında biraz da büyümüş oluyorlarboshayallersmile
Bizde koyalım yeni resim bakalım teyzoşlaryerimseniben
Aykız Zehra Fatoş Allah razı olsun güzel dualarınz ve dileklerinz için...
Cin gibi bakıyom ama yaramaz çocuk değilim ben teyzele usluyum annemi hiç üzmüyorum:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?