2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

oğluşumla uğraşmaktan bir türlü nete giremiyorum geçmişe de pek bakamadım ama tüm teyzelerimize güzel dilekleri için çok teşekkür ederizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

şubat bebişlerimizin hepside çok tatlı maşallah Allah nazarlardan saklasın hepsini analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmek nasip etsin

makinemiz bozulduğu için pek resmimiz yok teyzemizin çektiği resimlerden birisi buda boshayallersmile

Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca - meleksen isimli kullanıcının Albümleri: prensesimm benim - Resim kizlar az onceki olmadi sanirim ben acik cikan resim yuklemeyi beceremiyorum boyle idare edin

oy kuzum çok tatlı.yesinler senin giysini.pek yakışmış.ayy ne güzel emiyo emzigi.ben iyice deli oluyorum.ya ben aldıramayıorum,ne açken ne tokken.uykusunda bile vermeyi denedim .olmuyo hemen gözleri açıyo diliyle itekliyo.her yolu denedim olmuyo yani.bide bu silikonmu kauçukmu....ben silikon vermeye çalıştım....

maşallah kız....melek ayakkabılarına bittim ben kaydirigubbakcemile3

ayyy melek cok tatlı yaaa nede guzel almıs emzıgı agzına. bızımk almıyor oguruyor mıdesı bulanıyor alsada 2 dk sonra atıyor memeyı agzından

maşallah.tuba kız koy şöyle büyük bi resim..artık sonra koyarsın....oy ne güzel uyuyo..

anammm kıpkırmızı dudaklar yerım ben masallah kız bunların hıc uyanık pozu yokmu ya hep uyuyolar kaydirigubbakcemile3

Ay yavrum benim misil misilda uyurmus masallah
sağolun teyzoşları hepinizi öpüyoruz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca - meleksen isimli kullanıcının Albümleri: prensesimm benim - Resim kizlar az onceki olmadi sanirim ben acik cikan resim yuklemeyi beceremiyorum boyle idare edin
maşallah melek ne kadar güzel bir kız cicileride çok yakışmış

ayyy melek cok tatlı yaaa nede guzel almıs emzıgı agzına. bızımk almıyor oguruyor mıdesı bulanıyor alsada 2 dk sonra atıyor memeyı agzından

benimkide almıyor ya hemen öğürüyor çıkarıyor alışsın diye bende çok uğraşıyorum ama olmuyorbilmiyorumkismile

oyyyyyyyy kuzumaaaa maşaallah canım yaaaadünyaa tatlısı:)
zeynepcim bide şapka giydiriyon demi kuzuya bebekler ısıyı kafadan kaybederlermiş öleeee diyo büyükler ne kadar doğru bilmiyom:uhm:kafa üşüyüncede gözlerde çapak oluşurmuşşşşşş:)

oldu tatlım

yerim ben seni yavrum benim pembelerde çok yakışmış maşallah sübhanallah

zeynepçim artık büyümeye toparlanmaya başladılar çok şükür benim pamuğumda iyice obur oldu küçük doğdular ama toparlandılar çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…