2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

Canım maşaallah Bahar hanıma çook tatlı. Pamuk şekeri gibi. :ecrin_bebek:
Güle güle büyütün inşallah. Bizim yerimizede öpüp kokla annesi..opuyorumnanaktan

oyyy bembeyaz pamuk gıbı masallah canbaharcım ya cok guzel bı kızın war Allah nazarlardan saklasın

Maşallah Bahara çok güzel bir bebek allah nazarlardan korusun canım....

Ay maşallah hepsine yaaaa

Çok şıksınız mavi yeşil sende kızında :lepi:
Aykız hay Yarabbim nasıl durabiliyosun gerçekten de o yanakları ısırmadan maşallah barekallaaaah

Yağız bebek,erkekkk işte erkekkk kıyafetini sevsinler inommm
Diğer bütün bebişlere de maşallah subhanallah Şubat bebikleri sankim daha mı datlu neynaniknanik

Kızlar bugün ne giydiler gibisinden bi başlık yapsak ya bizde şubat bebişlerine

maviyeşil canım çok tatlısınız maşallah hadi geçmiş olsun bizde cumartesi yapıcaz kızlar annemlerde olcak.

maviyeşil çok tatlı olmuşsunuz canım maşallah size
Allah nazarlardan saklasın
ben mevlütten sonra zor toparladım çocuğu nazar oldu heralde
bide hasta gibi oldu doktora falan giittik şimdi iyi çok şükür aman dikkat edin kızlar ya

Zehracim 41 kere masallah Yagiz beye pekte yakisikli olmus yerim ben onu

Maviyeshill Sanada minik kizinada kocaman bi masallah ikinizde pek güzel olmusunuz

Melekcim Minik özgeye de masallah çok seker bi bebis

Saol canim tüm bebislerimize masallah

Ay maşallah hepsine yaaaa

Çok şıksınız mavi yeşil sende kızında :lepi:

Kızlar bugün ne giydiler gibisinden bi başlık yapsak ya bizde şubat bebişlerine

teşekkür ederiz tatlım
evet böyle bir başlığımız olsa gerçekten güzel olur hemde anı olur eski resimlerine bakıp nasıl ne kadar büyüdüklerinide görmüş oluruz.bu başlığın adıda değişebilir
maviyeşil canım çok tatlısınız maşallah hadi geçmiş olsun bizde cumartesi yapıcaz kızlar annemlerde olcak.

teşekkür ederiz canım biz atlattık size kolay gelsin ALLAH kabul etsin

canım benim tekekkür ederim.bende nazar olayından korkuyorum çokta kalabalıktı çocuğum elden düşmedi ama ALLAH rızası içn yaptık rabbim korur inşallah sizede geçmiş olsun tatlım

canım sonunda doğurmuşsun sende:) ALLAH analı babalı büyütsün hayırlı evlat eylesin maşallah prensesine
Maviyeshill Sanada minik kizinada kocaman bi masallah ikinizde pek güzel olmusunuz

sağol canım teşekkür ederiz.senin lokumunuda öp bizim için maşallah onada

ayy hepsı cok tatlılar yaaaaaaaaaaa
hepsıne 41 kere masallah cok guzel subat bebısler cokkkk :hooray:

Buda benim Yağız oğlum. Geçen cumartesi mevlütte çekmiştim. Ancak ekleyebildim.
Maşallah deyin teyzeleri..

oy oy yerim ben bu yakışıklıyı...pek tatlı maşallah..kız sözümüz olmasaydı verecemiştim size..kaydirigubbakcemile3 .pek yagız bir delikanlıymış...sengözlerimebaksanab

buda bizim mevlütümüzden kızımla ben

aay iki melek olmuşsunuz siz..küçük melegine maşallah annesi ne keder güzel olmuş..sende kızın gibi pek güzel olmuşsun.maşallah ana kıza...

Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca - meleksen isimli kullanıcının Albümleri: bizim resimlerimiz - Resim bugun anne annemiz yemekli davetiye verdi ve bizde boyle cici olduk teyzeleri benim ozgem

oy küçük hanım amma nazlanmıştın kız.özgem çok tatlı meleksen maşallah annesi.ne güzel uyuyo.böyle resimdeki gbi uslumu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…