Canım maşaallah Bahar hanıma çook tatlı.Pamuk şekeri gibi. :ecrin_bebek:
Güle güle büyütün inşallah. Bizim yerimizede öpüp kokla annesi..opuyorumnanaktan
oyyy bembeyaz pamuk gıbı masallah canbaharcım ya cok guzel bı kızın war Allah nazarlardan saklasın
Maşallah Bahara çok güzel bir bebek allah nazarlardan korusun canım....
ay maşallh ikinci resimde dahada güzel çıkmış.,baharda açan yeni çiçekler gibi taptaze maşallah..
anam anam maşallah çok tatlı allahım nazarlardan esirgesin valla oglumla kızını çok begendik talibiz kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
Hepinize çok teşekkür ederiz teyzeleri.Allah tüm bebekleri,bu güzel melekleri nazarlardan,kazalardan,belalardan korusun inşallah.Bu melekler her acıya değermiş.Allah isteyen,el açıp dua eden her kadına nasip etsin bu duyguyu...
Ay maşallah hepsine yaaaa
Çok şıksınız mavi yeşil sende kızında :lepi:
Aykız hay Yarabbim nasıl durabiliyosun gerçekten de o yanakları ısırmadan maşallah barekallaaaah
Yağız bebek,erkekkk işte erkekkk kıyafetini sevsinler inommm
Diğer bütün bebişlere de maşallah subhanallah Şubat bebikleri sankim daha mı datlu neynaniknanik
Kızlar bugün ne giydiler gibisinden bi başlık yapsak ya bizde şubat bebişlerine
Ay maşallah hepsine yaaaa
Çok şıksınız mavi yeşil sende kızında :lepi:
Kızlar bugün ne giydiler gibisinden bi başlık yapsak ya bizde şubat bebişlerine
maviyeşil canım çok tatlısınız maşallah hadi geçmiş olsun bizde cumartesi yapıcaz kızlar annemlerde olcak.
maviyeşil çok tatlı olmuşsunuz canım maşallah size
Allah nazarlardan saklasın
ben mevlütten sonra zor toparladım çocuğu nazar oldu heralde
bide hasta gibi oldu doktora falan giittik şimdi iyi çok şükür aman dikkat edin kızlar ya
Maviyeshill Sanada minik kizinada kocaman bi masallah ikinizde pek güzel olmusunuz
buda bizim mevlütümüzden kızımla ben
Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca - meleksen isimli kullanıcının Albümleri: bizim resimlerimiz - Resim bugun anne annemiz yemekli davetiye verdi ve bizde boyle cici olduk teyzeleri benim ozgem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?