2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

özge
kayserili melekler
emir
zeynep
miray
demiralp

hepinize kocaman maşallah yerim sizi ben teker teker...

Aras paşaya kocaman maşallah valla abiyim ben diyor paşa.

Ayy meltem bu ne hal bu ilerde saklanmak içinde makinelerin içine girer ha araki bulasın. kapak kırılmasın yada ağır gelir üstüne düşer Allah korusun ayy ben korkarım böyle manzaralardan çıkar kıs onu ordan.bu arada paşada kız güzelliği var haa seninde ikinci kız olacak galiba.maşallah güzel oğluşa nasıla güzel bakmış poz veriyor sıpa.

saol teyzesi.ay allah mı söyletti.tam bi kız hastasıyım.kız olcanı ilsem hemen yapcam :) tabi önce sağlık.canım sorma ya benim sıpa sürekli peşimde olunca işimi ona böyle yerlere girmesin izin vererek yapabiliyorum.ama bugün makineden üst rafa tutuncam derken çook kötü düştü çok ağladı. heralde diğer fotoyu koysam kalbine inerdi senin:) tamamen alt sepeti çıkartılp içn girmişti:) sürekli bişeylerin tepesindeyiz zaten.alıştık artık düşmelere...

esmer yarimmm
tren sefanı seveyim senin,bin trene bize gel kız,ipoşla oynarsınız.
ayrıca elbisene bayıldım,benim olsun muuuu

miraycıma maşallah çok şker olmuş elbisesine bayıldım harikaa
zeynep selma teyzoşlar tşkler

maşallah miray sulatana elbiseside çok güzelmiş nikahta prensesler gibi olucak valla

emir kağan çok yaramaz yaramaz bakıyor biee..

miray cimcimesi de çok tatlı,hep neşeli neşeli pozlar veriyor,bizi çıldırtıyor..küçük gelin, çok güzel olacaksın eminim..

maşallah bütün kuzucuklara hepside çok tatlı

maşallah gamzeli kuşuma

yakışılı kuzum sanada maşalah

fıstıkım Allah neşeni bozmasın maşallah

sağolun teyzoşlar. öptük ballı ballı

zeynep teyzoş, canın sağolsun. istediğin elbise olsun. hemen gönderelim :)

Son düzenleme:
miray çok tatlısın sen..elbisende çok cici gelin hanım kesin seni kıskanacak ha ha ha:))
aras paşa tam paşa ya maşallah..koca erkek oldu..
meltem oğluşun çok şeker ya..burak gibi nerde tehlike sıpalar orda..
zeynep şeker kız yerim seni cimcime...
emir kağan kara gözlerine kurban olurum senin fındıkkurdu:))
gelelim kayseriye..anam ne şekerler ya bunlar ne tatlıda oturmuş oynuyolar..hepsine kocaman maşallah...

Buluşma resimleri,tren sefaları,yaramazlıklar ne ara bu kadar foto doldu burası ayol hepinize kocaman maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…