2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

teşekkür ederiz teyzoş. gelin şimdiden kıskandı: kuaföre götürmeyelim bu cadıyı diyor.

bıdığım benimm. maşallah sana. insanın totosuna totosuna vurası geliyor. cadıya bak sen.

ayy zeynepp, gerçekten de bu koltuklar, halılarla sıraya dizilir kuzular.

toprak, kuşum bu ne hal. bu kadar şirin olma len yiyesi geliyo bak herkesin. minik abii.
maşaşşallah .

Zeynep Allah senin hayrını versin
Benimde yatak odasının tülleri kırmızı adama çektirtemiyoz kenarlarda süs diye duruyo benim eski mahallem burası burda herkes beni tanır diyo

utandırmayın leyn beniiii

toğrak mşallah yakışıklı paşama senin boylarını poslarınıo sevsinler....
ipek aşkım özlemşim kuşumne kadar masum uyuyon teyzem uyuyan güzel olmuşn bu yav ısırcam işte

Revna Allah senin bin türlü hayrını versin Kııııızzz cadıııı anam saça başa bak
Didem sonunu hiç iyi görmüyorum bacım senin İki cadı bi ev
Allah sabır versin.Hele on yıl sonrasını filan düşünsene
Fön makinası için kavga eden iki cadı geliyor gözümün önüne
Maşallah tü tü tü

Son düzenleme:
Masallah Allah nazarlardan saklasin bu melekleri hepsi birbirinden seker
ne çabuk büyüyolar ya masallah

Bende ne zamandir Ecemin resmini koymamistim Teyzeleri özlemistir belki :))

Son düzenleme:

sorma teyzesi kesin öyle olacak birini banyoda görmesin hemen gidip oda oturuyor işim var doğrusu banyo yapıp çektik saçlarda kıvırcık olunca biraz dağılıyor

kız revna saçlara nolmuş öyle..ablayamı kızdın yoksa..
hepsi ayağa kalkmış...cadı değişmişsin sanki...büyük kız gibi bakıyon maşallah..
ecem şeker özlemiştik tabi seni..annene söyle daha sık eklesin fotonu yerim seni..

revna senin kıvrık kıvrık saçlarını sevsinler noldu teyzem savaştan mı çıktın sen....maşallah...
ecem özlemezmiyiz kuşum giymişin pembeleri yakıyon kuşum maşallah

ipek,revna,burak,toprak maşallah teyzem sıze yaa kocaman olmussunuz hıc goremıyoruz sankı hep boyleydınız

sevimli cadı saçlara bak ya maşallah

Bende ne zamandir Ecemin resmini koymamistim Teyzeleri özlemistir belki :))

ecem tatlı kuşum sanada maşallah özlemezmiyiz özledik tabi güzel kızım

Burak paşam çok ciddiyiz bu fotoda neoldu yakışıklım

Durucum kocaman olmuşsun teyzem saçlarda uzamış, yerim o parmaklarını ben maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…