2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

Buluşma resimleri,tren sefaları,yaramazlıklar ne ara bu kadar foto doldu burası ayol hepinize kocaman maşallah

çok sağolun kızlar

ayy koyma bana kesin inme iner.çok tehlikeli yapma biraz büyüyünce mnakine çalışsada açar içine girmeye çalışır Meltem çok zeki çoçuklar hiçbirşeyi unutmuyorlar.düşsün birşey olmaz ama makine çalışmasada elektirik prizinden çekilmiyor ki sürekli koyma valla başka uğraş bul tencere tava ver sana konser versin :)

çıstak cıstak ipek hadi eller havaya kuzum.kapı gıcırtısına popo sallar olmuşsun kız sen.çok oynak olcaksınız çoook. uyu uykunu alki Zeynepi sabaha kadar nöbette tut dimi kalk oyun oyna gece yatarsın. .

Balkonda bütün resimler dikkat ederseniz:)
Ben evde sıkılıyor durmuyor diyorum eşimin bu konuda ki tezi;duramayan o değil benim aslında
Kovamız işte çocuklar biz dolduruyoruz bizim oğlanda anası gibi gezentinin teki olcak anlaşılan
Tabi bi süreliğine her ikimizde balkonla idare edicez:)

Küçük adam:)

Keltoş duruşa bakın:)

Son düzenleme:
topitopum toprak yerim seni yaaa,boncuk gözlü bebeğim,şapkanı yerim,havucunu da alır yerim. hatta seni komple yer yutarımmmm

doğru söylüyosun canım.elektrik olayını düşnmemiştim.saol.bundan sonra konser dinlicem:)

teşekkür ederiz teyzelerimiz oğlum için yorumlarınıza
zenep
demiralp
aras
ipek
toprak nekadar tatlılar ya maşallahh

masallah tum bebıslere hepsı ayrı guzel hepsı ayrı tatlı nazar degmesın hıc bırıne

zeyl su topragı elıme gecırırsem yecem onu masallahh allah bana onun gıbı tatlı ınsallah bı erkek evlat ta verır

topitopum toprak yerim seni yaaa,boncuk gözlü bebeğim,şapkanı yerim,havucunu da alır yerim. hatta seni komple yer yutarımmmm

Havuçta yediği yokki elinde gezdiriyo habire
Dişlerini kaşıyo yavrucak,şu bi türlü çıkamayan dişlerini

zenep
demiralp
aras
ipek

Saol canım Kaanda öyle maşallah

Amin canım inşallah vakitlice nasip eder Rabbim oğlan evlat

Toprak senin havan batsın emi maymunnnn ya bakışlara bakın büyümüşte küçülmüş eli atışlar manzara bakmalar kızmı kesiyorsun loo balkonlarda.o gözlerle çok can yakarsın sen keltoş .Özlem adam haklı diycem ama hava resimden bile hoş duruyor miss gibi siyor sanki.

Maşalahhhhhhhhhh tüm bebişlerimize yazılarda unutuyorum bazen ama valla kem gözlü değilimdir...ama insanın kendi evladına nazarı deydiğinin düşününcede yazmak lazım.yada söylemek lazım diyimmm

Son düzenleme:

toprak boncuk gözlüm maşallah sana teyzem, koca adam olşsun sen ya yerim ben seni şeker

ipoşum bayıldım bu hallerine maşşalah kuzum sana
toprakçım çok güzel gözlerin var feci bişi olucak bu özlem büyüyünce ben diyeyim maşallah

Aaa ben ipektoşu görmemişim hiç
gözden kaçırmışım gerçi bu sevimli yaratık nasıl gözden kaçar o da ayrı ama aynı anda koyduk galiba
Ay Allahım ellerini kaldırdın da oynuyon mu sen öyle
canım ya Toprakta heyecanlandı burda resimlere bakarken
Ne kadarda sevimli uyuyor ya rabbim melek değil de ne bu
zeynep bu arada evinizde çok romantikmiş

toprak bütün teyzelerine teşekkür eder inşallah huyuda güzel olur kızlar tüm bebişlerimizin
Burucucum valla havası süper orman dibimiz canım

Son düzenleme:
çıstak cıstak ipek hadi eller havaya kuzum.kapı gıcırtısına popo sallar olmuşsun kız sen.çok oynak olcaksınız çoook. uyu uykunu alki Zeynepi sabaha kadar nöbette tut dimi kalk oyun oyna gece yatarsın. .
hacı yatmaz sabah kalkmaz benim kızım
zenep
demiralp
aras
ipek

çıkar çıkar. aman geç çıksın sonra memeler haşat oluyo
ipek maşallah sana pamuk şekerim ne güzel oynuyorsun öyle
sağol selma teyzecim
ipoşum bayıldım bu hallerine maşşalah kuzum sana
toprakçım çok güzel gözlerin var feci bişi olucak bu özlem büyüyünce ben diyeyim maşallah
teşekkür ederizzzz
çok ormantikizdir kırmızı kırmızı her an bende bi kardeş getirebilirim ipeğe
evet canım uyurken kucuk bı melek oluyolarlar... uyanıkkende mınık bi cadı
İpek, Toprak maşallah size kuzucuklar...

Zeynep Allah senin hayrını versin
Benimde yatak odasının tülleri kırmızı adama çektirtemiyoz kenarlarda süs diye duruyo benim eski mahallem burası burda herkes beni tanır diyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…