miray çok tatlısın sen..elbisende çok cici gelin hanım kesin seni kıskanacak ha ha ha:))
aras paşa tam paşa ya maşallah..koca erkek oldu..
meltem oğluşun çok şeker ya..burak gibi nerde tehlike sıpalar orda..
zeynep şeker kız yerim seni cimcime...
emir kağan kara gözlerine kurban olurum senin fındıkkurdu:))
gelelim kayseriye..anam ne şekerler ya bunlar ne tatlıda oturmuş oynuyolar..hepsine kocaman maşallah...
Buluşma resimleri,tren sefaları,yaramazlıklar ne ara bu kadar foto doldu burası ayol hepinize kocaman maşallah
saol teyzesi.ay allah mı söyletti.tam bi kız hastasıyım.kız olcanı ilsem hemen yapcam :) tabi önce sağlık.canım sorma ya benim sıpa sürekli peşimde olunca işimi ona böyle yerlere girmesin izin vererek yapabiliyorum.ama bugün makineden üst rafa tutuncam derken çook kötü düştü çok ağladı. heralde diğer fotoyu koysam kalbine inerdi senin:) tamamen alt sepeti çıkartılp içn girmişti:) sürekli bişeylerin tepesindeyiz zaten.alıştık artık düşmelere...
ayy koyma bana kesin inme iner.çok tehlikeli yapma biraz büyüyünce mnakine çalışsada açar içine girmeye çalışır Meltem çok zeki çoçuklar hiçbirşeyi unutmuyorlar.düşsün birşey olmaz ama makine çalışmasada elektirik prizinden çekilmiyor ki sürekli koyma valla başka uğraş bul tencere tava ver sana konser versin :)
topitopum toprak yerim seni yaaa,boncuk gözlü bebeğim,şapkanı yerim,havucunu da alır yerim. hatta seni komple yer yutarımmmm
teşekkür ederiz teyzelerimiz oğlum için yorumlarınıza
zenep
demiralp
aras
ipek
toprak nekadar tatlılar ya maşallahh
masallah tum bebıslere hepsı ayrı guzel hepsı ayrı tatlı nazar degmesın hıc bırıne
zeyl su topragı elıme gecırırsem yecem onu masallahh allah bana onun gıbı tatlı ınsallah bı erkek evlat ta verır
müziği duyunca dayanamıyorum
Uploaded with ImageShack.us
azcık ta kendi kendime oynayayım
veeee uykum geldiii
Balkonda bütün resimler dikkat ederseniz:)
Ben evde sıkılıyor durmuyor diyorum eşimin bu konuda ki tezi;duramayan o değil benim aslında
Kovamız işte çocuklar biz dolduruyoruz bizim oğlanda anası gibi gezentinin teki olcak anlaşılan
Tabi bi süreliğine her ikimizde balkonla idare edicez:)
Küçük adam:)
Keltoş duruşa bakın:)
müziği duyunca dayanamıyorum
azcık ta kendi kendime oynayayım
veeee uykum geldiii
çıstak cıstak ipek hadi eller havaya kuzum.kapı gıcırtısına popo sallar olmuşsun kız sen.çok oynak olcaksınız çoook. uyu uykunu alki Zeynepi sabaha kadar nöbette tut dimi kalk oyun oyna gece yatarsın..
teşekkür ederiz teyzelerimiz oğlum için yorumlarınıza
zenep
demiralp
aras
ipek
toprak nekadar tatlılar ya maşallahh
çıkar çıkar. aman geç çıksın sonra memeler haşat oluyoHavuçta yediği yokki elinde gezdiriyo habire
Dişlerini kaşıyo yavrucak,şu bi türlü çıkamayan dişlerini
Saol canım Kaanda öyle maşallah
Amin canım inşallah vakitlice nasip eder Rabbim oğlan evlat
sağol selma teyzecimipek maşallah sana pamuk şekerim ne güzel oynuyorsun öyle
teşekkür ederizzzzipoşum bayıldım bu hallerine maşşalah kuzum sana
toprakçım çok güzel gözlerin var feci bişi olucak bu özlem büyüyünce ben diyeyim maşallah
çok ormantikizdir kırmızı kırmızı her an bende bi kardeş getirebilirim ipeğeAaa ben ipektoşu görmemişim hiç
gözden kaçırmışım gerçi bu sevimli yaratık nasıl gözden kaçar o da ayrı amaaynı anda koyduk galiba
Ay Allahım ellerini kaldırdın da oynuyon mu sen öyle
canım ya Toprakta heyecanlandı burda resimlere bakarken
Ne kadarda sevimli uyuyor ya rabbim melek değil de ne bu
zeynep bu arada evinizde çok romantikmiş
İpek, Toprak maşallah size kuzucuklar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?