2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

yiğit,mertkan,bahar maşallah size.ne ara büyüdü bunlar böyle ya, sanki hepsi delikanlı,hanım oldular..maşallah 41 kere.

teşekkür ederiz teyzeleri...
lelahe,canım sana da çok teşekkür ediyor Bahar'ım..Allah sana da inşallah gönlündekini versin...

bu gün tam 1 yaşındayım doğum günümü kutlayan teyzoşlara teşekkür ederim sizi çok özledim bayağıdır yoktum büyümüşmüyüm teyzoşlar beni özlediniz mi?

ay bu annem evde bile şapka örtürüyo

özledim sizi

ay çok yakuşuklı baktım ya

accıkta masum bakayım

Son düzenleme:

küçük civcivim .maşallah sana..amma çok masum bakmışsın

baharım.yazımm.çok tatlısın sen.sanada iyi yıllır canım.gülücükler yüzünden hiç eksik olmasın.öpüyorum..

senin neşeni sevsinler.neye bu kadar sevindin bakalımm..maşallahh..

ooyyy abimize yaaa..hey hey heyy
yaşın kutlu olsun.allah sağlıklı uzun ömün versin.küçük paşam.öpüyorum senii))

teyzeleri oğluşumun doğum günü gecesi bunlar bilgisayardan çekildi diğer fotolar eşimin kuzende atarsa koyacam nasıl kıyafeti meleğimin damat oldu

Son düzenleme:
ipek yiğit alp mertkan bahar ayşe ecem ve diğer yiğidimize kocaman maşallah hepiniz çok tatlısınız aras sende iyi doğdun teyzecimçok tatlı omuşsun takımda yakışmış kuzuma sanada kocaman maşallah

Son düzenleme:
aras paşa çok yakışmış be takimin.maşallh.yakıyosun.inşallah damatlıgınıda görürüz
ecemm prensesimm..ne tatlısın seenn.yerim ben seni..annen benim yerime bi öpsün senii..

Aras paşam maşallah sana,damat olmuşsun...çok güzel olmuşsun...
Ecem.teyze güzelim çok değişmişsin,dişlerin de çok yakışmış daha tatlı olmuşsun ama sanki biraz zayıfladın mı ya da boyun mu uzadı kuzum..

hepinize teşekkür ederim öpüyorum

defnecim
çok tatlısın teyzem maşallah
mertkuşum maşallah
baharım gülmeni yerim senin

Son düzenleme:
Ecem ,Bahar ,Mertkan,Aras ve Defnecim hepinize teker teker masallah

Arasçım seninde doğum günün kutlu olsun .Anne ve babanla bir ömür sağlıklı ve mutlu olmanızı dilerim.
Yakısıklı bir prens olmus Aras paşa.Daha nice yaşlarına olsun insallah Fatoscum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…