2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

öncelikle,Bahar'ın iki teyzesinin yardımlarıyla hazırladığımız internetten beğendiğim ve yazılarını değiştirdiğim davetiye,diş buğdayı bebek şekerleri(mıknatıslı yaptık atılmasın diye),buğday kadehleri ve teyzesinin aldığı hatıra defteri...(en son herkes duygularını yazdı Bahar hanım'a)

Uploaded with ImageShack.us

bebek şekerlerinin de modeli netten.aradım sipariş verecektim,pahalı geldi hem kendim yapayım istedim hem de yarı yarıya mal ettim..

bu da masamız,herkes gelirken bir çeşit getirdi ben ayarladım o kısmı da..herkesi doyurmaya yetmezdi gücüm valla,kalabalıktık, böyle süper oldu..

bunlar da kendi uydurduğumuz kalıplarla yaptığımız diş kurabiyeleri..tadları çok güzeldi yalnız,yine yapıcam tariften..

Son düzenleme:
buğday kadehlerimiz...bir kadehe para koydum diğerlerinden 3 taneye de nazar boncuğu..para çıkan alt komşum Bahar'ıma hediye alacak..ben de diğer boncuklulara çorap hediye ettim..ama görmeniz lazım ne güldük ne eğlendik,ilk defa böyle birşey yapınca...

sıra geldi dua kısmına..başında tülbent açıp buğday serperken herkes sesli bir şekilde dualar etti kızıma...Bahar'da şaşkın şaşkın bakınıyordu kuzum..

en son meslek seçimiyle bitti partimizdeki aktiviteler..Bahar önce kitaba sonra da kaleme daldı eline aldı,artık yorum sizin...

tüm bunlardan Bahar'da ne kadar eğlendi görüyorsunuz halini..benim tek üzüldüğüm ise,koşuşturmadan ve resim çekecem telaşından kızımla başbaşa resim çekinmemiş olmam...bir kişi de demedi yani..neyse sonuçta ailece eğlendik,amaç buydu bir hafta boyu yorulduğuma değdi..

biraz uzun oldu kızlar ama sizinle paylaşmak güzel napiimmm...

Son düzenleme:
süper bir diş buğdayı aktivitesi olmuşş.

mıknatıslı şekerlerinize ve kurabiyelerinize bayıldım.bunda kendi yapmış olmanızın payı büyük tabi valla bizede tarif ve yapılışlarını anlatırsanız pek seviniriz şekerler özellikle nasıl güzel olmuş öyle yaaaa

bahara sağlıklı uzun ve mutlu bir ömür diliyorum.böyle yetenekli ve eğlenceli bir annesi varken hayatının çok renkli geçeceğine eminim

nasıl özendim bak şimdiii

teşekkür ederim...ben çok meraklı ve hevesli biriyim..bunlarla uğraşmak bana zevk verdi kızımla ilgilenirken çok zorlansamda..
elbette tarif veririm,mutlaka siz de yapın zamanı geldiğinde...

siz neyin tarifini istiyorsunuz,kurabiyelerin mi???

buğday kolyesi de yapmıştık bak onun resmini eklemeyi unutmuşum,yapmak isteyenlere fikir olarak ekleyebilirim bir ara....

kızımın doğum gününe de az kaldı,şimdi ona farklı şeyler düşünüyorum bakalım ne çıkacak sonuçta...

Son düzenleme:

tabii kurabiyelerinde isteriz ama benim daha çok şekerler ilgimi çekti.çok profesyonel duruyorlar hazır gibi.

çok güzel olmuş canım ya herşey süper görünüyo allahım gelin olduğu günleride göstersin inşallah....

tatlı kızım benim senin uflarını seveyim bana gelsin teyzem senin ufların maşallahllah melek kızıma sen özlenmezmisin

miray çok büyümüş ya maşallah,yanii böyle bi havası değişmiş,bebeklikten çıkmış da hanımcık kız olmuş gibi geldi bana maşallah..çok tatlı,çokk..

ipekcim,ceylan gözlüm..çok tatlısın sen..maşallah sana 41 kere..

duru ve baharın diş buğdayları çok güzel olmuş, emeği geçen annelerinin ellerine sağlık..

ipekcim maşallah sana.formundan bişey kaybetmemişsin senn.aman aman nazır değmesğn

baharımınız diş bugday partısı çok güzel geçmiş..ne güzel...sedacım sanada maşallah nede güzel şeyler yapmışsın.o şekerleri nasıl yaptın ya.kurabiyenizede bayıldım...

ipekcim maşallah teyzem sana boşver sen iyi olda yaramazlığa devam et

bahar ne güzel bir diş buğdayı yapmış annen sana çok tatlı olmuşsun sende maşallah sanada inci gibi dizilsin dişlerin

Son düzenleme:
Yiğit,İpek,Bahar maşallah size kuzularım benim

Sedacım çok güzel bir parti olmuş baharın yüzündeki ifadeden gayet güzel anlaşılıyor canım ellerinize sağlık........

Miray maşallah kuzum büyümüşte adım atmaya çalışıyor.bende yazılınca okudum ve daha dikkatli baktım kuzuuu senin ne güzel kaşların var öyle maşallah.

Hatice Seda bayıldım diş buğdaylarınıza ellerinize sağlık çok çok güzel olmuş.
bende doğum gününde çok güzel şeyler yapmak istiyorum.bizimlede paylaşın işte vaktim olamıyor oluncada kk ya dalıyorum evdede internet yok paylaşalın bizimlede lütfennnnnnn .

Bahar o taçını yirim senin.

başallah kuzulara.

ayyy maşallah maşallah Yiğitte toparlanmış geldi gözüme.ye paşa ye yoksa Selda seni yiyecek :)

yaa çok heveslendim ne güzel olmuş sedacım.. keşke bende gelebilseydim:))
burcu teyzesi üzmüyor artık annesini oğluşum..

sedacım masallah cok güzel bir parti olmuş. dişleriyle bir olsun ömrü baharımızın. valla bizim modelimizdeki annelerin diş bugdayları pek güzel oluyor. eskiden böyle olmuyormuş. kime anlatsam âaaaa hic öyle seyler duymadım." diyorlar. :) birazda kıskanarak.

Sedacım ellerine sağlık çok güzel bir parti hazırlamıssın prensese.İnsallah inci gibi dişleri olsun Baharın.

İpekçim o güzel gülen gözlerini severim senin.İnsallah bir an önce tamamen iyileşte anneyi daha fazla üzme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…