sağol özlem teyzecim,doruğu öpüyorumipekcim tam prenses olmussun. cok yakısmıs sana bu elbise...kocaman masallah sana canım benim.
di mi esma. normalde almaz sevmez böyle şeyler nasıl olmuş almış bilemedimipektoş çok şeker olmuşun kuzum elbisende pek yakışmış aferin babasına güzel almış
yaaa... deme.... kız bi fotosunu çeksene öyle senle bir hatıra,anı diye. merak ettim çokİpoşş maşallah pamuk helvası gibi olmuşsun kuşum sen...
Zeynep benim bir öğrencim var 8. sınıfta. Sanki İpeğin büyümüş hali. Çok benzetiyorum kızın fotosu olsa da görsen. Dudakalr gözler. Aynı ipek
sağol selma teyzecimipek maşallah çok tatlı olmuşsun teyzem,elbisende çok güzelmiş güle güle giy prensesim
kim kimin kızına hasta acaba41 kere maşallah çok güzel olmuşsun ben bu kızın hastasıyıminsanın sevdikçe sevesi geliyor
oy oyy nasıl tatlı bi prenses olmuş hem de..maşallah 41 kere, hasta olmamak elde mi, bak şu güzelliğe hele...
ipek sen ne kadar tatlı olmuşsun teyzem maşallah sana allah nazarlardan saklasın
kız senin gamzeli ellerini yiym ben....
pembelerde pek yakışmış tam prenses olmuşsun cimcime
ipekcim maşallah sanaküçük bi kelebek olmuşsun sen..
çok çirkin olmuş İpek maşallah.
bu elbiseden bize doğumda hediye geldi ama 6-9 aydı ve kadifemsi bir kumaş yazın giydiremedim tabii havalar serinleyincede olmadı güzel duruyormuş ama İpeğe çok yakışmış.
uyyyyyyy benn sizi yirimmm yirimmmm yerden bitmeler sizipoposunuzdan isirsin duygu teyzenizzz emiiiii ay bu arada benim cadi hala yürümüyor . silerden yürüyen varmi? yani elini birakiyo 10 saniye felan duruyo tekrar tutunuyo ay benimkisinin popo büyük oldugu icin kaldiramio galibaaa
sen öyle tatlı bir prensessin ki,hem pamuk hem şeker hem helva hem bal...ne kadar tatlı varsa...bayılıyorum sana..çok özledim teyzem seniiii....maşalla kuzuma...
ama yanağındaki morluğa çok üzüldüm,arkadaşın bahar da da var ...kıyamıyorum size ama öyle büyüyeceksiniz işte napalım...
Duru'cum annen de elbiseni eksik etmemiş yanii..çok şeker olmuşsun...maşallah..
Emir de kocaman olmuş.ne kadar değişmiş hem de..maşallah san da kuzum..annesi niye mahrum ediyosun yeğenimizden bizi..
ayruca yakından resmi yok mu??
ayyyy, çok yakışmış küpeler bahara, ben de denizin kulaklarını deldirmek istiyorum babası izin vermiyor, küpe için anneannesi sponsor oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?