2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

İpoşş maşallah pamuk helvası gibi olmuşsun kuşum sen...
Zeynep benim bir öğrencim var 8. sınıfta. Sanki İpeğin büyümüş hali. Çok benzetiyorum kızın fotosu olsa da görsen. Dudakalr gözler. Aynı ipek

ipekcim tam prenses olmussun. cok yakısmıs sana bu elbise...kocaman masallah sana canım benim.
sağol özlem teyzecim,doruğu öpüyorum
ipektoş çok şeker olmuşun kuzum elbisende pek yakışmış aferin babasına güzel almış
di mi esma. normalde almaz sevmez böyle şeyler nasıl olmuş almış bilemedim
yaaa... deme.... kız bi fotosunu çeksene öyle senle bir hatıra,anı diye. merak ettim çok

oy oyy nasıl tatlı bi prenses olmuş hem de..maşallah 41 kere, hasta olmamak elde mi, bak şu güzelliğe hele...

oy oyy nasıl tatlı bi prenses olmuş hem de..maşallah 41 kere, hasta olmamak elde mi, bak şu güzelliğe hele...

sagol canımmm
Allah sanada bal gibi,pamuk gibi,kaymak gibi bi prenses nasip etsin inşallah. tabi önce sağlıklı olsun,eli ayağı sağlam olsun,sonra da abisine bi prenses kardeş olsa ne güzel olur

kız senin gamzeli ellerini yiym ben....
pembelerde pek yakışmış tam prenses olmuşsun cimcime

çok çirkin olmuş İpek maşallah.

bu elbiseden bize doğumda hediye geldi ama 6-9 aydı ve kadifemsi bir kumaş yazın giydiremedim tabii havalar serinleyincede olmadı güzel duruyormuş ama İpeğe çok yakışmış.

teşekkür ederiz. giyseydi duruya da çok yakışırdı eminim. saç yok sanki erkeğe elbise giydirmişim gibi geldi. böyle şeyler giyince kız olduklarını anlıyorum. keltoş prensesler nolucak :)))

uyyyyyyy benn sizi yirimmm yirimmmm yerden bitmeler sizi poposunuzdan isirsin duygu teyzenizzz emiiiii ay bu arada benim cadi hala yürümüyor . silerden yürüyen varmi? yani elini birakiyo 10 saniye felan duruyo tekrar tutunuyo ay benimkisinin popo büyük oldugu icin kaldiramio galibaaa

ben prenses oldum teyzoşlarım

Uploaded with ImageShack.us

sen öyle tatlı bir prensessin ki,hem pamuk hem şeker hem helva hem bal...ne kadar tatlı varsa...bayılıyorum sana..çok özledim teyzem seniiii....maşalla kuzuma...
ama yanağındaki morluğa çok üzüldüm,arkadaşın bahar da da var ...kıyamıyorum size ama öyle büyüyeceksiniz işte napalım...

ipek ilk adımlarını 9.5 aylıkken attı duygucum şu an normal yürüyor.

evet sedacım ya,yürüme olayı fena... arada düşüyolar böyle morarıyor heryerleri.
hayırlısıyla iyice bi ustalaşsalar da en ufak engelde düşmeseler

Çok tesekkür ederiz

ben prenses oldum teyzoşlarım

Oy oy oy seni cimcime.Masallah allah esirgesin çok güzel bir prenses olmussun sen İpekçim
Annesi şöyle sıkı sıkı sar yerime İpeği

ayyyy, çok yakışmış küpeler bahara, ben de denizin kulaklarını deldirmek istiyorum babası izin vermiyor, küpe için anneannesi sponsor oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…