2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

Çok tesekkür ederiz

Oy oy oy seni cimcime.Masallah allah esirgesin çok güzel bir prenses olmussun sen İpekçim
Annesi şöyle sıkı sıkı sar yerime İpeği
sararım haticecim zevkle
çok belli değil ama...biraz kıza benzedik,sıkıldık herkesin erkek demesinden...arkası oğlan demesinden...

Uploaded with ImageShack.us

bugün hava güzeldi sokağa çıktık hava aldık ne hoşuna gitti yaa...sokak hastası...

kızz sana erkek dıyenler utansın
sarı böceğim benim
surata,yüz hatlarına bak,nesi erkeğe benziyor,bi göz doktoruna gitsin öyle diyenler
küpelerini güle güle kullan böcek,kürküne de bayıldım bayıldımmmmmm

çok belli değil ama...biraz kıza benzedik,sıkıldık herkesin erkek demesinden...arkası oğlan demesinden...

Oy oy senin küpelerini sevsinler kokoşşş
Vallahi süper olmussun Baharcım.Erkekmiş neresi erkekğe benziyorsa bu güzel kızın.
Bİr de anlam veremiyorum sırf sormus olmak içinmi soruyorlar acaba? :44:
Duruyu bastan asağı battaniyesine kadar pembe giydiriyordum.Sacınıda minicik fıskiye seklinde topluyordum yinede erkekmi diye soran oluyordu.Bu nasıl bir mantık acaba

baharcım küpelerin çok yakışmış teyzem maşallah sana,arkadaşın zeynebinde kulaklarını deldirecez bakalım babamızın rızası yokmuş şimdilikikna edebilirsek zeynoda kıza benziyecek bizde bıktık artık kızmı diye sormalarından :84:

8 ocak buluşmasından bi kaç kare...Burak'sız malesef...

bu kadarr....
bizim gizemli hatunları deşifre edicektim ama unutmuşum...neyse bi dahaki buluşmaya artık...
Evimize gelip çok güzel bi gün geçirmemizi sağladıkları için teyzoşlarımıza ve arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz

ne ara çektin ya, hiç hatırlamıyorum ben,diyorum gülşah çekecekti unuttu diye kızlara :)

ahh ahh özledim şimdiden fıstıkları,keşke burak da olsaydı..

ne ara çektin ya, hiç hatırlamıyorum ben,diyorum gülşah çekecekti unuttu diye kızlara :)

ahh ahh özledim şimdiden fıstıkları,keşke burak da olsaydı..

Hilal çekmiş kız :)))
keşke yaa biz göremedikde bu ay onu...neyse iyi olsunda görürürz nasılsa

bahar çok tatlı olmuş ya,maşallah..bu arada teyzenize geçmiş olsun hediyesi de süperdi sedacım..

zeynep pek tatlı ya,maşallah kuzuma..

baharcım küpelirin çok yakışmışş.sen zaten küçük hanımdın.dahada güzel olmuşsun maşallah
kayseri bebekleri oy oy üçüde birbirinden tatlı maşallah
annelerinizi ilmiyoruz ama melis elif.sizi bari görüyoruz
zeynepcim kız maşallah sana tatlı şekerim.pembelerde nasılda yakışmışş..

kız hangi ara çektiniz bu fotoları? bilseydik kızımı süslerdik :)) bende diyorum bu sefer foto çekemedik...
bu arada yaptığın ev sahipliğin için teşekkür ederiz canım çok güzel bir buluşmaydı...

kız ben seni yerimmm. sen gel hep gözetle bizi,al annenden bilgisayarı iki sohbet edek yavru kuşummm... ha gayret bi de adım atsan tadından yenmeyecek zeyno

bahar çok tatlı olmuş ya,maşallah..bu arada teyzenize geçmiş olsun hediyesi de süperdi sedacım..

zeynep pek tatlı ya,maşallah kuzuma..

tüm meleklerimize kocaman

maşallah

çok sağolun teyzoşlar hepinizi öpüyoruz kızımla

baharcım kküpeleride hayırlı olsunbakalım çok sevimli olmuş güzel kızım

zeynepçik te çok tatlı olmuş sarı böcüm benim

kayseri kızlarıda çok tatlılar hiç erkek yok araladında

teşekkür ederiz teyzoşlar,güzel sözleriniz için,hepinizi çok seviyoruz...

kayseri güzellerine de maşallah..allah nazardan saklasın...

yani benim tatlı zeyno kızımı da mı erkeğe benzetiyorlar...ya ayıp olucak ama yuhhh artık bu insanlara...

yarencim teşekkür ederim bu arada teyzem için...çok şükür iyi artık evine çıkıcak bugün yanına gitcez yine...

baharcım kküpeleride hayırlı olsunbakalım çok sevimli olmuş güzel kızım

zeynepçik te çok tatlı olmuş sarı böcüm benim

kayseri kızlarıda çok tatlılar hiç erkek yok araladında
sağol esma teyzesi

evet ya üstünde pembe pembe kıyafetleri var yinede kızmı diye soruyorlar bide deliriyorum sedacım ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…