2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

Bütün kuzulara maşallah maşallah Allahım hepsi kocaman oldu yaa insan inanamıyor..

Biz epeydir uğrayamadık Berkuşu özlediniz mi teyzoşlar

evet özledik seni paşa..anneye söyle özletmesin seni bu kadar..
maşallah koca delikanlı olmuşsun görmeyeli tam ısırmalıksın valla

çok tatlısın Berkin kuzum...çok değişik geldin bana..büyümüşsün..
gamzelerini sevsinler...maşallah sana...

baharcık sen ne tatlısın bebişinide yıkarmış ya Allah ım yarabbim

miraycık esmer fıstığım benim gülüşünü yesinler

tabi tospişte acaip sevimli maşallah gamzeli yakışıklı beyefendi

Bütün kuzulara maşallah maşallah Allahım hepsi kocaman oldu yaa insan inanamıyor..

Biz epeydir uğrayamadık Berkuşu özlediniz mi teyzoşlar

maşallah sana berkuş kocaman ekmeğide kapmışsın afiyet olsun bizimde öyle pir pozumuz var ekmeği almış yiyor allah nazarlardan saklasın gamzelimi

baharcım geçirdiğin günlere bayıldım her saatin birbirinden güzelmiş.gnün günden güzel geçsin
miraycım oo sen kocaman olmuşsun yaa..maşallah.pek sevdi sanırım hayvanları.bu arada saçlarında güzel olmuş hülyacım.
berkuş oh oh maşallah.yaw koca delikanlım benim bu pozlarda nee.yakıyosunn..

En son resim ekledim bi daha ugrayamadim buraya
herkeze çok tesekkür ediyoruz teyzeleri
Evet Ecem baya bi zayifladi hastaliklardan boyuda uzadi tam fit bi fistik oldu
olsun sagligi yerinde olsun varsin kilosu az olsun

Ve tüm kuzularima masallah diyorum hepsi ayri bi seker olmus Ipek zeynep bahar miray berkus
ve kayseri melekleri insallah kimseyi unutmamisimdir
hepinizi kocaman öpüyoruz

sağol canım bizde seni ve ecemi öptük

BAHAR kokulu kuzum,sen çok tatlısın yaa,çok ballısın,özledi zeynep teyzen seni,görüşsek te ohhh bi öpsem koklasam

kara kuzum MİRAY da her zamanki gibi güleryüzlü,Allah gülen yüzünü hiç ama hiç soldurmasın pamuk kız

hele hele tosbik BERKİN e diyecek laf yok... gamzeli bebeğim benim. çok büyümüşsün,sen o ekmeği ye bende seni yiyelim olmaz mı

Doğum günümü kutladık teyzoşlarım darısı arkadaşlarıma inş.

kuzenlerimiz Aybegüm ve Berranaz,

çekirdek ailemiz ...

allah tüm nazarlardan korusun evlatlarını.heleki zeynepppp....
iyiki doğmuş.evene neşe getirmiş.ailenen biricik kızı prensesi olmuş.annesinin ccan yoldaşı,en iyi arkadaşı olacak büyüyünce.allah bozmasın mutlulgunuzu..maşallah..

maşallah tatlı zeynebim çook mutlu ol inşallah hayatın boyunca.selmacım Allah mutluluğunuzu daim etsin ağzınızın tadı hiç bozulmasın inş

bunlarda bizim resimler keyfimiz pasta kesildikten sonra geldi

pastamız sürpriz oldu eşimin arkadaşına yaptırdık o ben güzel bişey yaparım demiş güzel bişeyde bu

maşallah tatlı zeynebim çook mutlu ol inşallah hayatın boyunca.selmacım Allah mutluluğunuzu daim etsin ağzınızın tadı hiç bozulmasın inş

amin çok sağolun kızlar

selmacım güzel geçmiş sizin doğum günü fotolardan belli bizimki durmadı valla zeynepte çok tatlı olmuş nice yaşlarını görelim inşallah

maşallah furkan çook yakışıklı olmuşssun kuzucum.nice mutlu yıllara inş.pastanızda çook güzelmiş

maşallah furkan çook yakışıklı olmuşssun kuzucum.nice mutlu yıllara inş.pastanızda çook güzelmiş

sağol canım teşekkür ederim oğlumun adına teyzesi pastanın adı yüz felci geçirmiş twety ben fazla beğenmedim ama yapacak bişey yok eşimin arkadaşı hallederim ben demiş halletmişte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…