sağol canım teşekkür ederim oğlumun adına teyzesi pastanın adı yüz felci geçirmiş twety ben fazla beğenmedim ama yapacak bişey yok eşimin arkadaşı hallederim ben demiş halletmişte
sağol esmacım....selmacım zeynebin yeni yaşı kutlu olsun çok tatlı olmuş maşllah pastanıza bayıldım cnm
furkanında yaş günü kutlu olsun maşallahkoca adam olmuş çokta yakışıklı olmuş üstündeki takımlrıda ço beğendim aytencim pasta iyide twetiy biraz benzememiş cnm
esmacım bende yakışıklı oğluşuna bayıldım çok tatlı olmuş kırmızılarda pek yakışmış maşallah oğluşuma
Selmacım belliki çok güzel bir doğumgünü olmus.Masallah Zeynepte ne kadar masum durmus.Hiç arsızlık yapmamıs.MasallahDarısı herseneye. Mutlu ve sağlıklı olarak ...
Aytencim furkan ne kadar yakısıklı olmıs öyle.Hem spor hem karizmatik
Sizinde yeni yasınız kutlu olsun.Sağlık ve mutluluk hep Furkanla olsun.
Pasta işinede kafanı takma bazen özel siparişlerde bile aksilikler cıkabiliyor.Tadı güzelse o da yeter
sağol esmacım....
esmacım bende yakışıklı oğluşuna bayıldım çok tatlı olmuş kırmızılarda pek yakışmış maşallah oğluşuma
sağol haticecim uslu durdu fazla üzmedi beni uykusu vardı fazla zorlamadım, resimleri hızlıca çekti eşim, hemen uyuttu anneanneside.... duruda seni üzmez doğum gününde, güzel birgün olur sizin içinde inş.canım......
hepsi birbirinden tatlı bu şubat bebiklerinin.
bende resim eklemek istiyorum oğlumun akiam bi kaç yeni resim çekeyim bari...
miray,berkay,zeynep,bahar,kayseri 3lü kuzusu, furkan daha aklıma gelmeyen tüm kuzular maşallah emi sizlerev
DURU o çıplak hallerini yerim ama
saçların da çok güzel uzamış prensesim,şu havalar ısında da bi buluşsak az mıncıklasam böyle fotolarla olmuyor yaaa
çok teşekkür ederiz zeynep teysedoğum günü bebeleri ZEYNO VE FURKAN a kocamannnn bi maşallah...
ne zaman dogdunuz da 1 yaşına geldiniz. hala miniciksiniz oysaki...
MERHABA TEYZOŞLAR
Uploaded with ImageShack.us
BANYODAN SONRA ÇIPLAK KALMAK İÇİN KAÇMAYI ÇOK SEVİYORUZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?