2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

MAAŞAALLAH DEYİN TEYZELERİ
[/url
[url=http://www.seyvet.com/foto/33578/]

BÖYLE GÜLDÜNE UYUDUNA BAKMAYIN HİÇTE USLU DEĞİLİZZZlmaz:

Canım maşallah çok tatlı çok. Allah nazarlardan korusun.
Ama bakışlardan belli yaramaz olduğu bıcırığın..kaydirigubbakcemile3

http://1.2.3.11/bmi/img684.imageshack.us/img684/1654/grnt068.jpg bu resmimizde annem yemek vermisti hastaneden cikinca biz o gun boyle cici olmustu kizim

Canım bende açamadım resimlerini ama eminim çok tatlı çıkmıştır prenses..opuyorumnanaktan

Bu resmi dün çektik gezmeye giderken emzikli emziklikaydirigubbakcemile3

Allahım yarabbim ya yerim seni pamuk şekeri..cokacimcoook Montunu sevsinler senin..
Maşallah canım nazar değmesin..

Bende imrendim kızlar bu bizim 21 günlük halimiz ve son resimlerimizden ekledim uyuduğu fotografı 2 gün önce çekmiştim.. Maşallah kuzuma..

Eklentiler

• $18022010502.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 48
  • $06032010524.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 40
  • $Aşkım.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 53
Bende imrendim kızlar bu bizim 21 günlük halimiz ve son resimlerimizden ekledim uyuduğu fotografı 2 gün önce çekmiştim.. Maşallah kuzuma..

yaw bunların hepsını bı araya getırıp sec begen yesek olmazmı cok tatlı yaaa kıyamammm kaydirigubbakcemile2 masallah

anacım maşallah bizim bebelere hepsi birbirinden tatlı dişlerimi sıka sıka ağzımda diş kalmadı yahuuu:))
ZEYNEP maşallah ipek hanıma kocaman oldu
REYHAN,HÜLYA(hulen),HÜLYA(yaren),ZEHRA maşallah kuzulara
unuttuğum kaçırdığım varsa darılmayın aceleden kaçırıyorum gözden bazen kızım uyancaakk:))

wallahı benım parmak kızım buyudu kocaman oldu gulsahcım kaydirigubbakcemile2

Masallah masallah çok tatli yavrum benim nasilda esnermis

yaw bunların hepsını bı araya getırıp sec begen yesek olmazmı cok tatlı yaaa kıyamammm kaydirigubbakcemile2 masallah

Çok teşekkür ederiz teyzeleri.. Allah hepimizin yavrularını nazarlardan korusun..
Bir gülücükleriyle ne yorgunluk kalıyor ne uykusuzluk..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…