2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

Soğol teyzesi kuzucukların hepsine maşalaah..
Kızınıda öp bizim tarafımızdan..:ecrin_bebek:

saol canim benim
Gerçektende subat bebisleri hepsi bibirinden seker tam isirmalik bunlarkaydirigubbakcemile3 masallah

Çok teşekkür ederiz teyzeleri.. Allah hepimizin yavrularını nazarlardan korusun..
Bir gülücükleriyle ne yorgunluk kalıyor ne uykusuzluk..opuyorumnanaktan
wallahi öyle opuyorumnanaktan
Oy masallah ipek böcüge kocaman olmus
çok güzel çikmisiniz anali kizli Allah nazarlardan saklasin
sağol kuzum kaydirigubbakcemile2

maaşaallaha kuzulara allah nazarlardan saklasın
hepside şeker gibi ye ye bitmez valla

Bu resmi dün çektik gezmeye giderken emzikli emziklikaydirigubbakcemile3

Bende imrendim kızlar bu bizim 21 günlük halimiz ve son resimlerimizden ekledim uyuduğu fotografı 2 gün önce çekmiştim.. Maşallah kuzuma..

oyyyyyy ne kadar tatlı bebişlerimiz öyle hepsine kocaman maşallah hepsi birbirinden tatlı
saol canim benim
Gerçektende subat bebisleri hepsi bibirinden seker tam isirmalik bunlarkaydirigubbakcemile3 masallah
kesinlikle haklısın canım hepsini yiyesim geldiopuyorumnanaktan

oyy yesinlen ipegi ne güzel olmuş büyümüşşş serpilmişşş.sende pek güzel çıkmışsın.kızından kalır yanın yok hani...kaydirigubbakcemile5

oyy ne güzel..hımm sarı kırmızı emzik.dahada çok sevdim eceyiboshayallersmile .maşallah annesi peek güzelmiş.

Bende imrendim kızlar bu bizim 21 günlük halimiz ve son resimlerimizden ekledim uyuduğu fotografı 2 gün önce çekmiştim.. Maşallah kuzuma..

oy yesinler tosunu nede güzel pozlar vermiş..şu esnemelerine bayılıyorum bebeklerin.görende kırık yıl uyumamış gibi esniyorlar ya bitiyorum.

olmus olmus pek de guzel olmus yesınler uyuyusunu onun masallah
sagol canım benım analı kızlı kokoş olucaz kararlıyız kaydirigubbakcemile3

Ay maksimennnn çook tatlı kuzun yaaaa nazar değmesin inşallah yüzünde çok sevimli bi ifade var...opuyorumnanaktan

Aykızzz kız o kıyafet öyle ya şu gız analarına bi bu kıyafetler yüzünden özeniyom yaaa
Artis gibi artis maşallah yavruyaaa

Bitanesi,Zehra ya şu resimleri büyük koyun anlaşılmıyor ki böyle canlarım yüzlerini bilem seçemiyom

Zeynep kızının maşallah boyuna 57 cm olmuş demiştin galiba harbiden de belli oluyor maşallah fidan gibi bi kızçe olcak sanırsambayanssulusmile

Bende koyim ak mantarımın resimlerini eksik kalmayalım :)
Bu arada tüm bebelere maşallah aman unutmayalım kızlar Allahım nazarlardan saklasınnnnnn

3 haftalıkkene;

Burda bir aylığız tam;

Son düzenleme:
ay ben senı yerım yaaa gozlerı cok guzel bıttım bıttımmm o ne pozlar oyle masallahhh kız boncuk falan tak cocuga nazara gelmesın

maşallah senin oglanda amma fotojenikmiş ne güzel pozlar veriyo sıpa

zeyl gözü renklimi.boncuk boncuk çıkmış.benim kızın gözüne benziyo..şimdilik mavi bakalım..

Evet mavi Ayşegülcüm..Bizim gözlerimizde renkli.Doktor süt gözü değil renkli olcak dedi ama nasip bakalım..Aslında teni ve saçları biraz koyulaşsa fena olmazdıboshayallersmile

vay tosun vay maşalah pek sert bakmış bu.haşin haşin.amaan benim kız pek narin nazlı.seninki öyle bakıyoki.heyyyt ben erkegim benim dedigim olur diyo sanki.ben şu işi düşünsenmi ne yapsam:kedi: :asigim:

aa aşkolsun dünürüm. öyle vazgeçmece yok. eğer babasına çekerse haşin maşin durur ama defneciğimi el üstünde tutar,çekmezse de ben çektiririm :) biricik kızımı üzdürür müyüm hiç :asigim:

yaren cim kız senin oğluşunun emziğinin aynısını almış teyzesi kızıma onu biraz alıyo bakalıminş atmazda

bu emzikte var bi keramet o zaman :)

MAAŞAALLAH DEYİN TEYZELERİ
[/url
[url=http://www.seyvet.com/foto/33578/]

BÖYLE GÜLDÜNE UYUDUNA BAKMAYIN HİÇTE USLU DEĞİLİZZZlmaz:

maşallah canım. valla ya yok gülerken, yok uyurken çekelim diyoruz, bebekler büyüdüklerinde resimleri gözünce çok uslu sancaklar kendilerini :)

aman da aman. ben bu güzelliğin neresini yesem acaba? 41 kere maşallah, ecem hnm'a

maşallah canım,.

perfect hihoyyyt

3 haftalıkkene;

Burda bir aylığız tam;

nasıl farketmiş 1 aylık olunca. güzel oğluş maşallah o gözlere

Olmus olmus çok güzel olmus masallah canim çok tatli bi kizin var
bakislarini yesinler senin boncuk gözlü 41 kere masallah

Ahmet Burak Bey'in altı açıkkenki keyfi :)

Seni seker seni gülücüklerde yaparmis
valla benim kizda alti açilinca pek keyifleniyo eeee popolar havalaniyo:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…