anacım maşallah bizim bebelere hepsi birbirinden tatlı dişlerimi sıka sıka ağzımda diş kalmadı yahuuu:))
ZEYNEP maşallah ipek hanıma kocaman oldu
REYHAN,HÜLYA(hulen),HÜLYA(yaren),ZEHRA maşallah kuzulara
unuttuğum kaçırdığım varsa darılmayın aceleden kaçırıyorum gözden bazen kızım uyancaakk:))
anacım maşallah bizim bebelere hepsi birbirinden tatlı dişlerimi sıka sıka ağzımda diş kalmadı yahuuu:))
ZEYNEP maşallah ipek hanıma kocaman oldu
REYHAN,HÜLYA(hulen),HÜLYA(yaren),ZEHRA maşallah kuzulara
unuttuğum kaçırdığım varsa darılmayın aceleden kaçırıyorum gözden bazen kızım uyancaakk:))
wallahi öyle opuyorumnanaktanÇok teşekkür ederiz teyzeleri.. Allah hepimizin yavrularını nazarlardan korusun..
Bir gülücükleriyle ne yorgunluk kalıyor ne uykusuzluk..opuyorumnanaktan
sağol kuzum kaydirigubbakcemile2Oy masallah ipek böcüge kocaman olmus
çok güzel çikmisiniz anali kizli Allah nazarlardan saklasin
Bu resmi dün çektik gezmeye giderken emzikli emziklikaydirigubbakcemile3
Bende imrendim kızlar bu bizim 21 günlük halimiz ve son resimlerimizden ekledim uyuduğu fotografı 2 gün önce çekmiştim.. Maşallah kuzuma..
oyyyyyy ne kadar tatlı bebişlerimiz öyle hepsine kocaman maşallah hepsi birbirinden tatlı
kesinlikle haklısın canım hepsini yiyesim geldiopuyorumnanaktansaol canim benim
Gerçektende subat bebisleri hepsi bibirinden seker tam isirmalik bunlarkaydirigubbakcemile3 masallah
MAAŞAALLAH DEYİN TEYZELERİ
[/url
[url=http://www.seyvet.com/foto/33578/]
BÖYLE GÜLDÜNE UYUDUNA BAKMAYIN HİÇTE USLU DEĞİLİZZZlmaz:
Eki Görüntüle 38351 oldu mu kii?
Bende imrendim kızlar bu bizim 21 günlük halimiz ve son resimlerimizden ekledim uyuduğu fotografı 2 gün önce çekmiştim.. Maşallah kuzuma..
olmus olmus pek de guzel olmus yesınler uyuyusunu onun masallahEki Görüntüle 38351 oldu mu kii?
sagol canım benım analı kızlı kokoş olucaz kararlıyız kaydirigubbakcemile3oyy yesinlen ipegi ne güzel olmuş büyümüşşş serpilmişşş.sende pek güzel çıkmışsın.kızından kalır yanın yok hani...kaydirigubbakcemile5
oyy ne güzel..hımm sarı kırmızı emzik.dahada çok sevdim eceyiboshayallersmile .maşallah annesi peek güzelmiş.
oy yesinler tosunu nede güzel pozlar vermiş..şu esnemelerine bayılıyorum bebeklerin.görende kırık yıl uyumamış gibi esniyorlar ya bitiyorum.
ay ben senı yerım yaaa gozlerı cok guzel bıttım bıttımmm o ne pozlar oyle masallahhh kız boncuk falan tak cocuga nazara gelmesınAy maksimennnn çook tatlı kuzun yaaaa nazar değmesin inşallah yüzünde çok sevimli bi ifade var...opuyorumnanaktan
Aykızzz kız o kıyafet öyle ya şu gız analarına bi bu kıyafetler yüzünden özeniyom yaaa
Artis gibi artis maşallah yavruyaaa
Bitanesi,Zehra ya şu resimleri büyük koyun anlaşılmıyor ki böyle canlarım yüzlerini bilem seçemiyom
Zeynep kızının maşallah boyuna 57 cm olmuş demiştin galiba harbiden de belli oluyor maşallah fidan gibi bi kızçe olcak sanırsambayanssulusmile
Bende koyim ak mantarımın resimlerini eksik kalmayalım :)
Bu arada tüm bebelere maşallah aman unutmayalım kızlar Allahım nazarlardan saklasınnnnnn
3 haftalıkkene;
Burda bir aylığız tam;
Ay maksimennnn çook tatlı kuzun yaaaa nazar değmesin inşallah yüzünde çok sevimli bi ifade var...opuyorumnanaktan
Aykızzz kız o kıyafet öyle ya şu gız analarına bi bu kıyafetler yüzünden özeniyom yaaa
Bitanesi,Zehra ya şu resimleri büyük koyun anlaşılmıyor ki böyle canlarım yüzlerini bilem seçemiyom
Zeynep kızının maşallah boyuna 57 cm olmuş demiştin galiba harbiden de belli oluyor maşallah fidan gibi bi kızçe olcak sanırsambayanssulusmile
Bu arada tüm bebelere maşallah aman unutmayalım kızlar Allahım nazarlardan saklasınnnnnn
3 haftalıkkene;
Burda bir aylığız tam;
vay tosun vay maşalah pek sert bakmış bu.haşin haşin.amaan benim kız pek narin nazlı.seninki öyle bakıyoki.heyyyt ben erkegim benim dedigim olur diyo sanki.ben şu işi düşünsenmi ne yapsam:kedi: :asigim:
yaren cim kız senin oğluşunun emziğinin aynısını almış teyzesi kızıma onu biraz alıyo bakalıminş atmazda
MAAŞAALLAH DEYİN TEYZELERİ
[/url
[url=http://www.seyvet.com/foto/33578/]
BÖYLE GÜLDÜNE UYUDUNA BAKMAYIN HİÇTE USLU DEĞİLİZZZlmaz:
Olmus olmus çok güzel olmus masallah canim çok tatli bi kizin varEki Görüntüle 38351 oldu mu kii?
bakislarini yesinler senin boncuk gözlü 41 kere masallahAy maksimennnn çook tatlı kuzun yaaaa nazar değmesin inşallah yüzünde çok sevimli bi ifade var...opuyorumnanaktan
3 haftalıkkene;
Burda bir aylığız tam;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?